Ivf březen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1770
25.3.19 17:11

@MonikaZemlicka Držím palečky. Já měla také jen 3 a další 2 napůl zrala, u kterých se čeká, jestli z toho něco bide. Zítra mi řeknou výsledek, jestli vůbec nějaké přežilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
25.3.19 17:44

@ZuziH85 taky doufam ze tam aspoň jeden bojovnicek bude…je to na palici :zed:
Ale bude to urcite vsechno v poradku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1770
25.3.19 20:03

@EllEff Určitě bude, musíme obě věřit. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
25.3.19 20:20

@ZuziH85 já doufam :)
Chtela jsem PK, moc, ale nevim nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1770
26.3.19 09:24

Tak dle dnešní informace máme nakonec 4 embryjka, takže jeno vajíčko dozralo… Takže myslím, že to je docela poziticni… V pátek jdeme na transfer :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
26.3.19 12:09

@ZuziH85 Tak super, hlavně že se zadařilo, držím palečky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1770
26.3.19 12:32

@zuzka2a Tak ještě hlavně aby se u mě uchytilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.19 15:59

Tak mam transfer za sebou a jeste nam dve vajicka zamrazili. :-) Vsem drzim palce at vsechno dobre dopadne. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1770
26.3.19 17:48

@NeferetNefertari Držím palečky…Byla jsi na transferu poprvé? Kolik ti dávali embryek? mě napadlo, že to se mnou nikdo neprobiral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.19 18:11

@ZuziH85 Ano byla jsem na transferu prvne :-) No me doktorka rovnou rekla, ze dame jedno a ja se s ni nehadala protoze pri dvou jsou zatím moc vysoka rizika. My jsme ji to odkyvavali ve chvili kdy jsme zacinali se stimulaci a podepisovali jsme vsechny ruzny souhlasy a informovanost. Ale transfer je oproti cely ty priprave docela sranda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
26.3.19 18:52

Ahoj holky, ráda bych se přidala :mavam: já byla na transferu v pátek, teda na KET. My dávali taky jedno a to jich máme ještě 10 u ledu :D doufám že to vyjde napoprvé. Všem moc držím palečky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1770
26.3.19 18:54

@NeferetNefertari To my jsme žádné papiry ohledně transveru nepodepisovali. V pátek ráno mi budou jste volat, v kolik přesně mám přijít, tak se jich ještě zeptám. Radili ti nějaká opatření, nebo co by se mělo dělat po?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.19 19:06

@ZuziH85 Fakt? My podepisovali snad patery papiry od vyberu zakroku az po ruzny souhlasy. Je to dost zajimave jak to ktery car ma zarizeny. Doktorka mi rekla at prvni den nikam extra necestuju a od druhyho dne jeste nejaky klidovy rezim par dni, ale domu jsme jeli mhd (manzel se ji ptal jestli muzem a doktorka jen vytresrila oci jakoze proc bychom nemohli :-D ). Ale ja mam tu nemocenskou, takze planuju jen krátký prochazky (nekde sem cetla ze se pak prokrvuje deloha a to pak pomaha) a mame tedy zakaz sexu. Jen mi rekli, ze za 14 dni mam prijit na krev kvuli HCG.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1770
26.3.19 19:58

@NeferetNefertari My jsme podepisovali také dost papíru, ale žádný ohledně transfeeu. Asi tam ještě zítra zavolám, ať jsem na pátek připravena… Dostala jsi po odběru nějaké tabletky? Já mám mít transfer v pátek, tzn. víkend budu v klidu doma a pak jsem si vzala ještě dva dni volna, tak snad to bude dobey.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.19 20:05

@ZuziH85 My jsme pocet vajicek resili myslim v papírech kde jsme vybirali vsechny ty ruzny metody. Ja dostala ultrogestan dve rano a dve vecer a nechali mi Clexan na redeni krve. Jakoze vsude pisou, ze se ma zenska chovat normalne v ramci svych moznosti. Asi bych vynechala ruzny sporty a tak, ale kdyz se clovek bude citit v pohode tak se da urcite klidne chosit klasicky do prace pokud zenska netaha tezky veci treba. Jo a jeste ted kazdy den piju Inofolic coz je kyselina listova a neco k tomu, coz mi doporučovala doktorka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.