Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@NeferetNefertari píše:
@Lulusila Tak manzel tvrdi ze se jedna o tohle https://www.gennet.cz/…perm-sorting
Zajímavé, zní to slibně. O tom jsem ještě neslyšela. Tak přeju hidně štěstí.
![]()
@Sakuraa Dekujeme
My o tom taky slyseli prvne a v tom Gennetu to maji i nove. Ale z 9 vajicek mame 6 embrii. Takze ted cekame do utery az budou volat kdy se mam dostavit ten den na transfer ![]()
@NeferetNefertari Ať vám jich vydrží co nejvíc. Já jsem 8 den po ET a jsem totálně na nervy. ![]()
@Sakuraa a už si zkoušela test? To už by mohlo byt něco vidět ne?
@EllEff Nezkoušela. Chci ještě vydržet. Ale prsa mě už přestaly bolet a bere mě depka, že to zase nedopadlo. ![]()
@NeferetNefertari Ahoj, prosím tě, tato metoda pro spermiece používá i v případě Icsi?
@ZuziH85 Jestli je to ta metoda co vkladaji spermii primo do vajicka tak ano. Meli jsme obe metody ![]()
Dostala jsem pochvalu
Folíky rostou všechny souměrně, na každé straně jich mám asi 8. V pondělí kontrola, nejdřív odběr středa, spíš čtvrtek
Tak gratulace všem folikum…mně to trošku povyrostlo a je jich asi 8.V pondělí jdu na odběr a pak ať se děje vule boží.
Tak hezky odpocívejte holky přes víkend a budu se těšit na další dobře zprávy…hlavně od těch,co už jsou po transferu ![]()
@zuzka2a Gratuluji…Ja jich mám celkem jen 10. Tak snad to bude dobry. Držím palečky.
@NeferetNefertari Ano, je to ta metoda…Musím se na to před odběrem zeptat, ale také to asi budu chtít. Co všechno jste vy měli?
@ZuziH85
Víš co je vtipné? Že máš nick se stejnými iniciálami jako já za svobodna a jsem ročník nar. 85 😂
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.