Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, muzu se pridat ?
my treti IVF, dnesni UTZ potvrdil prozatim 20 foliku (puvodni nalez 16 - doktor mirne zklaman, ze jich je kolem 20ti) .. Dalsi nalez - slabsi kvalita vajicek, NK bunky vysoky nalez v deloze..
kdo jeste stimuluje ?
my v sobotu OPU ![]()
Tak my už jsme dnes po transferu 9 ti buněčného embryjka. A teď to dlouhé čekání. Snad se mu bude u mě líbit. ![]()
@Agilucka Diky. Kdyby to tak do třetice všeho dobrého vyšlo. ![]()
@Sakuraa držím pesti ať se u tebe pekne zavrta a je mu tam dobre ![]()
Vždyť i my si zaslouzime malinko stesti
Ahoj holky, jsem už sice takový matador IVF a nerada bych sem vnášela nějakou negativní energii, ale stále mě ještě neopustila naděje a víra, že i nám to jednou vyjde, i když mám za sebou to, co mám. Tak jen ve zkratce. My začali první cyklus IVF před 7 lety, dnes mám za sebou ty cykly už 4. Jsem 2 dny po ET, těch transferů jsem za ty roky měla asi 9, nikdy úspěšný…prostě se embryjko nikdy nechytlo. Nikdy nám nezjistili žádnou vadu, ani imunologickou, genetickou, nic.Přirozeně jsem (i s jedním vejcovodem)otěhotněla 3×, jednou zamlklé, jednou mimoděložní a jedno , to zásadní, se povedlo a máme tříletou dceru. Nyní už jsem ale bez vejcovodů, takže nám nezbývalo nic jiného, než jít do 4. cyklu.Vše proběhlo v pohodě, transferovali nám krásnou blastocystu, 3 máme ještě k zamražené a na další tři se čeká. Vystřídali jsme za ty roky 4 CARY a zaplatili za vše už kolem 300 tis. Kč, ale jedeme dál a věříme, že tentokrát nám to vyjde ![]()
Vám všem přeju hodně štěstí a věřte, že pokud se vám zadařilo na poprvé, je to malý zázrak ![]()
Holky tak mám zelenou (spíš červenou
) ZÍTRA začíná se stimulaci ![]()
@Lulusila Uz mam po - zitra na OPU
vcera partner pichnul Decapeptyl, zavedla jsem globuli a cekame na to nejhorsi asi
X dnu cekani kolik jich bude, jake kvality, kolik jich bude zdravych.. no silenost
to uz radsi cekat na ty dve carky
Jinak jsem stimulovala Gonalem
pak protokol ukoncovali Decapeptylem kvuli opakovanemu hyperstimulaku.. kolikate je Vase IVF?
@Reaskiller je to moje 1 Ivf
tak jsem plná očekávání
věřím že ti všechno dobře dopadne ![]()
@Lulusila Jeee dekuji, a co Vas dohani k IVF jestli se muzu zeptat? u nas imunita a genetika
pichat budes sama? ![]()
@Reaskiller ano sama
jinak mám neprůchozí vejcovody, takže menší mechanická závada ![]()
Tak jsem dneska mela dalsi kontrolu a konecne mi zacali folikuly rust. Ve stredu to vypadalo ze na leky nereaguju a budeme muset nakonec stimulaci ukoncit. Nastesti sem po vyrazne zvysene davce zareagovala a mam 9 krasnych folikul. Pristi tyden nas ceka odber a do ty doby me cekaji 4 injekce denne. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.