Ivf březen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
155
6.3.19 09:17

Ahoj holky. Tak dneska jsem 11den po transferu. Co myslíte? První dva testy jsou s citlivostí 25. Nevěděla jsem že to ukazuje jakoby později. Tak ty další dva jsou s citlivostí 10. Dohromady jsou to 3 testy různé značky 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
6.3.19 09:41

@Kamča 92 udělej test ještě za dva dny, ale myslim, ze můžeme gratulovat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.3.19 15:12

Tak jsem si dneska vyzvedla injekce… rikali ze to bude dobry, malinky jehlicky… to pero zvladnu, ale s tou druhou co bych mela brat od 7 dne uz mam trochu problem. Dlouha jehla a jeste si sama musim lek natahnout… :-D jeste ze mam dobrou sousedku zdravotni sestru z jipky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
6.3.19 19:13

@EllEff kéž by. Děkuji 😊nakoupila jsem další zásobu testů 😁
Holky nevíte prosím kolik má být hcg v krvi pro pozitivní těhotenství?😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
6.3.19 19:16

@NeferetNefertari to máš dobrý 😊 já jsem taky zdravotní sestra a trochu mě vadilo si to pichat sama😁přitom v práci to dělám každý den několikrát 🤣 🤣 takže určitě je dobrý, že to s tím někdo pomůže 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
6.3.19 19:58

@Kamča 92
Na Google najdeš tabulku :palec:
Ale myslim ze už se můžeš tesit mamko :kytka:
Taky sestra? Vítej do klubu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
6.3.19 21:57

@EllEff podívám se 😊zítra jdu ke kamarádce na krev právě. Tak abych zhruba věděla. I když je ještě brzo, to čekání je nekonečné. Ty jsi taky sestra? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
7.3.19 08:52

@Kamča 92 jojo, taky :lol:
Ono s tím hcg záleží jak daleko si, ale myslim ze když se nějaký ukaze je to jisty :palec:
Našla si tu tabulku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
7.3.19 09:20

@Kamča 92 Mně tehdy řekli, že minimálně 200 jednotek, aby šlo o prosperující těhotenství (11. dní po KET), jenže jsem měla 25 a bylo z toho biochemko :( Držím palce, vypadá to nadějně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
7.3.19 09:21

Takže 5. den kultivace 3 embrya připravená k zamražení, dvěma zbývajícím dávají čas ještě do zítra, ale nevypadá to moc dobře. :( Jsem zklamaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
7.3.19 09:43

@Jezelia tak aspoň ty 3 bojovníci jsou paráda ;) :palec: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
7.3.19 17:21

Zdravím po menší pauze. Včera jsme byli na poslední kontrole u lékaře. Nakonec jsme se rozhodli pro dárce spermatu. Kvůli genetice manžela. Teď už to bude šup šup, protože příští týden by měla začít MS a když to půjde vše dobře , tak cca 25.3. odběr vajíček. a 30.nebo 31.3. ET. Mám hroznou radost. Co se týče mé dělohy a sliznice, tak je prý na 100% připravená. Tak budu psát, jak to pokračuje :-).
@Kamča 92 Gratuluju moc. Už se těším na půlku dubna. Snad dopadnu stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
8.3.19 09:24

Ahoj holky 😊tak včera 12den po transferu a HCG jsem měla 292. Tak myslim, že snad dobrý. Bojíme se radovat ještě ❤️️ zítra mám volat do centra a řeknou mé další postup. Všem přeji ať se Vám to taky co nejdříve zadaří😊 jsem důkazem, že to jde i na poprvé ❤️️ tak tfuj tfuj všem ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
8.3.19 11:17

@Kamča 92 Tak to je paráda, tak to se potichounku raduj ;) Každopádně dávej průběžně vědět, jak si na tom. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
8.3.19 11:22

Dneska si volám, doufám, že budou alespoň 4 a nakonec se zmátořila obě! Hurá, hurá, tedy máme zamraženo 5 blastocyst, snad v dobré kvalitě. Tomu bych na začátku stimulace nevěřila. To už je pořádná naděje. :) A za měsíc, když to bude k tomu první pokus. Teď to mé tělo jen řádně připravit.
Holky, kdy začínáte stimulovat? Cca?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.