Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak já mám dnes odloženo 14 vajíček
a teď jen to čekání co bude…
@zuzka2a taky čekám na MS
ať můžu začít, zatím žádná babska ráda nefunguje na vyvolání MS ![]()
Ahoj holky!
Tak já už zítra zacinam se stimulaci ![]()
Tak snad bude velka úroda kvalitních vajicek ![]()
Všem Vám holky držím palce
@EllEff Tak držím palce a hodně síly. No „brzy“, to je relativní. KET vidím cca na 1. týden v dubnu, max posledního března.
Uvidíme podle kontrol, ale ještě se to potáhne. Snažím se nějak zaměstnat hlavu, docela se daří.
@Agilucka Ty jo, to je nadílka! Tak tfuj tfuj, ať jich to zvládne co nejvíc.
@Sakuraa To by mě asi už šmejklo, mít za sebou 2 IVF a nic… To máš můj obdiv.
@1Jenifer Ahoj, jen se přidej, ať máme co číst
To bude dlouhá doba, ale všechny to zvládneme. ![]()
Ahoj můžu se k vám přidat? Chodíme Car Helios Brno. Je mi 31. a problém manžel horší spermiogram a já mám v nepořádku hormony. V neděli byl odběr vajíček. Bylo jich 15 a 12 jsme nechali oplodnit. 3 den se jich 9 vyvíjelo normálně a 2 zpomalené. Takže 11.
@Jezelia no ale tělo funguje a za chvíli už to bide ![]()
No doufam ze ten kratky protokol bude u mě úspěšnější než kratky ![]()
@Danone87 Ahoj, jasně. To jsou krásný čísla, to snad vydrží! Jdeš hned do ET nebo odkládáte?
@EllEff Držím palce, snad už se poučili, tak to klapne. Nezapomeň, kafíčko volá… ![]()
@Jezelia No, přiznám se, že jsem už měla stavy totální beznaděje, ale nic jiného než věřit nám nezbývá. Mám oboustranně neprůchodné vejcovody, takže jinak než ivf to nepůjde.
@Jezelia no já taky doufam…jdu tam s tím ze za každou cenu chci PK- už jsem poučila i manzela ![]()
Takže snad snad ![]()
A kavu si dame urcite
Díky, už jsem si tím vším jednou prošla tak vím jaké je to čekání nekonečné
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.