Ivf březen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
100
18.3.19 09:44

@Jezelia Držím palce. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
18.3.19 09:53

@Sakuraa Ale mas zavedeno ted 9 bunecne ne ? :) to je mozna to prave, to ktere si Te vybralo :) kamoska pri kratkem protokolu, dlouhem protokolu a nekolika minimalkach mela vzdy max 3 foliky z toho jedno vajicko.. je jedno jaky protokol byl zvolen.. a ted? tehule jak bic :) uz maji i srdicko :) verim, ze tak to bude i u Vas ;) proste.. srdecko bude a pres to vlak nejede :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
18.3.19 14:35

@Sakuraa taky nakonec nemáme nic zamrazeno, :nevim: ale jeden top kulíšek už je u mě v bříšku, tak at se jim tam u nás líbí a brzy najdeme || na testu ;) :hug: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
18.3.19 14:53

@Agilucka Jee, tak to jsme na tom stejně. Přeju hodně štěstí. Ať se brzy objeví ty vytoužené //. :hug: Budu ráda, když dáš info, jak jste dopadli - ale určitě to bude dobrý. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
18.3.19 14:56

@Reaskiller Ano mám to 9ti buněčné. A z předchozího vztahu už hodně buněčné velké dítě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
18.3.19 15:29
@Sakuraa píše:
@Reaskiller Ano mám to 9ti buněčné. A z předchozího vztahu už hodně buněčné velké dítě :lol:

No krasa :) jen at se tam krasne drzi prcek :) tam je preci jen lip nez v nejake misce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
18.3.19 15:40

Holky, tak já dnes na 1. kontrole po 6ti denní stimulaci a vypadá to prý velmi dobře. Mám asi 3 folikuly 11mm, 6 folikulů 10mm, 6 folikulů 9mm, takže super. Teď ještě budu 3 dny píchat do další kontroly s tím, že 2 dny přidám ke Gonalu i Cetrotide. Mám dávky do čtvrtka. A na neděli to vypadá prý na odběr. Nevíte, jak to je, s další stimulací před odběrem? Pátek a sobota bych taky měla stimulovat ne? Nebo to už se tam pak píchá jen ten Ovitrelle? Zapomněla jsem se v tom počítání těch folikulů zeptat :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
18.3.19 16:14

Ahoj holky!
Tak dneska kontrola (4 ty den stimulace 250j puregonu) na každém vaječníku 8-10 vajicek a krasne reagují i dle krve.
Dle doktora to bylo dnes mnohem lepsi než při prvním pokusu s dlouhým protokolem. Tak mám velkou radost a ve čtvrtek další kontrola :dance: :kytka:
Vsem držím palce děvčata ať mate // :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
19.3.19 10:36

Děvčata, jak probíhá taková kontrola při stimulaci? Já jsem začala se stimulací druhý den menstruace (sobota) a ve středu jdu na kontrolu, což budu pořád menstruovat, jako už slabě, ale budu… To není problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
19.3.19 11:20

@zuzka2a Ahoj, co si pamatuji tak u mě MS je vždy hodně krátká a slabá, takže když jsem šla na první kontrolu tak jsem jen řekla, že ještě trochu špiním a doktor, že to není problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
19.3.19 11:22
@Danone87 píše:
Děkuji za odpověď. Já mívám právě 5 - 6 dní a potom ještě špiním tak tři dny :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
19.3.19 12:48

@Nikki1992 Joojo jestli budeš mít gonal do čtvrtka, tak v patek pak ovitrelle a neděle OPU. :D
@Sakura určitě dam vědět 8) kdy budeš testovat (koikaty den)? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
19.3.19 13:10

Holky jsem 8. den pro transferu a začínám být nervozní, zatím příznaky moc nemám, občas mi neni dobře, jsem teda hodně unavená, ale jinak zatím nic. Dneska ráno jsem nevydržela a duělala test a sněhobílo, vím že je to teprve 8. den, ale když čtu příspěvky, že měly duchy i dřívě, tak jsem nervozní. Je to naše jediná šance, jinak zas znova stimulace chjo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
19.3.19 13:21

@Agilucka Pořád nad tím přemýšlím. Oba nezdařené předchozí kety jsem vydržela poctivě 14 dnů. Jsem 5 den. Zatím to určitě nemá smysl. Chci vydržet co nejdéle. :think:
Příznaky žádné, jen vcera odpoledne mi nebylo dobře a jsem unavená, ale to může být z Utrogestanu. :nevim:
Jediné, co vím je, že nechci zase vidět bílé pole. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
19.3.19 15:48

@Agilucka děkuji za info.
Už aby to bylo za mnou- jsem nafouklá jak balón. Ráno vždycky všechno v pohodě a odpoledne už mě pobolívájí bedra a v podbříšku. Není to nějaká velká bolest, ale je to spíš nepříjemné. Dokonce mám hrozný strach se nějak více hýbat, aby mi nepraskly folikuly- což je blbost(já vím), ale je to takový divný pocit. Ve čtvrtek 2.kontrola, tak jsem zvědavá, jak se folikuly zvětšili. Snad se jim daří dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.