Ivf březen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21.3.19 15:48

Ahoj Ell, já jdu zítra na druhou kontrolu.Po první kontrole jen 5 kousku a zítra my řeknou kdy půjdu na odběr,ale doktor předběžně říká v pondělí.
Tak držím pesticky,já už jsem starší tak se mi k takovém počtu může jen zdát.
Mám strach z toho ,jak ti všechno dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1770
21.3.19 16:05

@MonikaZemlicka Já už také nejsem nejmladší, ale i tak jich mám asi 12. A snad budou všechny v kondici. Třeba od první kontroly ještě narostly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
21.3.19 16:20

@MonikaZemlicka ahoj!
Na počtu nezáleží, dulezity je aby byly kvalitní a dostatečně zraly :palec:
Bude to v poradku jen se ničeho neboj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
21.3.19 16:30

Také jdu zítra na kontrolu a pravděpodobně pondělí/úterý odběr.😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1770
21.3.19 17:22

@zuzka2a Tak ať ti to dopadne dobře. Já jdu na odběr v neděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
21.3.19 17:25

@ZuziH85
Tak budu držet palce :-)
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1770
21.3.19 17:31

@zuzka2a A hlavně aby se pak uchytilo a oběma se nám ukázaly ty vytoužené čárky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
21.3.19 18:22

@ZuziH85
Přesně tak :-) Nijak se k tomu tedy neupínám, i když mi to nedá, na to nemyslet, při tom všem, co člověk musí absolvovat. Takže aspoň aby se zadařilo letos :-) Cítím se fajn, ale člověk nikdy neví, co se tam uvnitř děje.
Mám zvýšené protilátky a beru Prednison na snížení imunity a k tomu ještě Euthyrox na snížení protilátek štítné žlázy. Proč ty jdeš na IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1770
21.3.19 18:55

@zuzka2a Zkoušíme to už nejakou dobu a nedaří se. nevychazeli mi ani OVU testy a tak byla zjištěna snížená funkce štítné žlazy. Takže také beru euthyrox. A protože mi tabletkova stimulace nepomohla, a já už jsem nechtěla čekat, tak jdeme do IVF. A oba doufáme, že se to hned povwde. Nebo spíš manžel s tím počítá. A jeztlu ne, tak nevím jak to budeme řešit. Ale snas to vyjde, když se kvůli tomu musí podstoupit tolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
21.3.19 19:07

@EllEff Holka, nechci kazit radost, ale zatím máš 12 folikulů, ne vajíček. To je rozdíl. Ale i tak přeju, abys jich měla co nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.19 07:10

Tak vcera jsem byla na odberu a z 10 folikul mame 9 vajicek. Dneska maji volat kolik se jich podarilo oplodnit :-) Manzelovy spermie jsme poslali na to chemicky bludiste a z 11 milionu jich prezil jen 1 milion, coz me docela prekvapilo. Kdyz si clovek potom spocita jaka by byla jinak sance ze by na oplodneni vzali mene kvalitni spermii, tak jsme radi, ze jsme si za to priplatili. :-) Po anestezii uz me podbrisek neboli, ale pro zmenu trpim nejakym extra nadymanim. Nevite nektera jak se ho nejrychleji zbavit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
22.3.19 07:32

@NeferetNefertari můžu se zeptat jak se ta procedura na ty spermie jmenuje :think:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.19 07:40

@Lulusila Ja si ten presny nazev bohuzel nepamatuju. Ale doktorka nam rikala ze spermie prozenou pres spesl membranu, ktera je protridi tak, ze odpadnou ty, ktere by normalne neprosli. Manzelovi pak rikali, ze je to spis bludiste. V Gennetu to ted maji od rijna nove a doktori si to hodne chvali, tak jsme do toho sli a jsme za to radi. Jeste tedy cekame na to kolik jich zvladnou oplodnit, ale minimalne z toho mam dobry pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.19 07:43

@Lulusila Tak manzel tvrdi ze se jedna o tohle https://www.gennet.cz/…perm-sorting

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
22.3.19 07:57

@Jezelia no jasne ze folikulu…já jsem už tak zmagorena, ze píšu nesmysly :zed:
Dekuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.