Ivf březen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1770
23.3.19 17:45

@NeferetNefertari Děkuji, uvidíme, co nám zítra řeknou…A doufám, že nás nevyhodi, protože jsem stále trochu nastydla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.19 21:37

@ZuziH85 Myslim, ze pokud nemas vysoky horecky a treba jen rymu, tak by to mohlo byt v pohode. Ja se drzela abych neomarodila a manzel mi 14 dni onemocnel, ale nastesti vysoky horecky ani antibiotika nemel. Myslela jsem, ze me trefi, ale i tak to bylo bez problémů :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
24.3.19 09:11

Přináším trochu ,positive vibes' po ránu :srdce: 6.den od et

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
24.3.19 09:23

@Agilucka :potlesk: to vypadá velmi nadějně! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.19 12:04

Supeeer :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
24.3.19 12:48

@EllEff včera jsem byla na odběru a bylo folikulů 13, ale jen 6 bylo zralých a během dneska budou kontrolovat další 2, která by ještě eventuelně mohli dozrát. Mám hrozný strach, protože doktorka říkala, že na můj věk je to velmi malý počet. Snad zůstanou alespoň 2 do čtvrtka :( . Držte pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1770
24.3.19 13:18

Tak už jsem po odběru. Bylo to jednodušší, než jsem si myslela…Teď uvidíme co dál. Vajíček bylo k odběru jen 6, z toho jeeno špatně, 2 na půl uzrala - u těch se bude čekat, zda dozraji a 3 Ok. V úterý si budu vilat na výsledky, tak snad budou v pohode, žádné vajíčko se nezničí a oplodnění se povede. A pokud ano, tak v pátek aplikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
24.3.19 13:22

@ZuziH85 tak hlavně že jsi to zvládla a teď už nezbývá než prckům držet palečky a popřát krásný růst :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1770
24.3.19 13:42

@zuzka2a Děkuji, snad se zadari, bude co k aplikaci a uchytí se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.19 14:58

@Nikki1992 Ja mela 10 folikul a z toho 9 vajicek. Jedno bylo nedozrale, jedno se nepovedlo oplodnit a jedno to nevydrzelo. Takze mame ted 6 embrii a jsem rocnik 1991. Takze jsem zrejme o rok starsi? S ohledem k tomu, ze nemam ovulaci a navic tedy nadmiru vajicek, tak doktorka taky cekala ze jich bude vic, ale ja na injekce zareagovala az na posledni chvili. Takze myslim ze pri 6 embriich nema smysl se nejak extra strachovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.19 15:02

@ZuziH85 Taky jsem čekala, ze odber bude horsi :-) A co me rozhodne prekvapilo tak ten luxus. Vlastni pokoj s koupelnou a vsichni byli strasne mili a profesionalni. Pred zakrokem prisly dve doktorky a sestry chodily kazdou chvili se ptat jestli vsechno v poradku. Budu drzet palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1770
24.3.19 16:41

@NeferetNefertari Tak to u mě to takový luxus nebyl, ale na ty ani ne 2 hodiny co jsem tam strávila, tak dobrý. A všichni byli příjemní. Já jen doufám, že to ta 3 vajíčka zvládnou, a třeba ještě ty dvě dozrajou. Ale já jsem vyšší ročník než ty, takže k mému věku asi dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1770
24.3.19 18:00

Jaké jste měli pocity po odběru? Nějaké bolesti? Já vyloženě bolesti ne, ale podbrisek v místě vaječníků, je citlivy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.19 18:25

@ZuziH85 Ja mela prvni den strasne nadymani, ale to jsem dosla k zaveru ze za to mohli testoviny s tunakem. Ted uz je to lepsi, ale citim tupou bolest ne primo v podbrisku a uvazuju jak poznat jestli me boli vajecniky nebo neco jinyho. Docela se bojim toho syndromu vajecniku a uvazuju jak bych ho rozeznala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1770
24.3.19 21:28

@NeferetNefertari Tak to já také nevím jak poznat, zda se něco deje. Tak zatím jebto první den, tak snad se to uklidní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.