Ivf březen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65
25.3.19 07:56

Holky,prosim o nazor :) Vidite tam neco?Jsem 12.den po ET,je to muj desaty transfer a prvni,u ktereho se alespon neco malo ukazalo.Jestli teda nejsem paranoidni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
25.3.19 08:13

@NeferetNefertari Trošku jste mě uklidnila. Kamarádka mi říkala, že není důležitá kvantita, ale kvalita, tak doufám, že těch 6 je super kvalitních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
25.3.19 08:53

@pastelka86 já ho tam vidím :mrgreen: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
25.3.19 11:07

@Agilucka Jééé, paráda, takových víc!!! Doufám, že tohle je pozitivně naladěná skupinka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
25.3.19 11:11

@ZuziH85 Odběr jsem absolvovala 3×, z toho 2× mi nebylo nic moc, podbřišek docela dost bolel asi 2 dny, pak se to postupně uklidňovalo, ale stejně nic moc. Proto jsem teď do třetice nechtěla podstoupit ET. Tentokrát jsem měla více vajíček, ale kupodivu jsem se cítila docela v pohodě, druhý den jsem si zajela pro injekci „kdovíčeho“ jako prevenci OHSS, takže mě sice bolel celej zadek od tý injekce, ale o břichu jsem ani nevěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
25.3.19 11:18

@Jezelia čárka sílí, dnes už pěkná dálnice :dance: je to na dobré cestě. Měli jsme jen jedno jediné embryo a do dalšího ivf už bych nešla, tak jsem si dost oddychla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.19 11:55

Tak mám vyndani za sebou…mám jenom tři mrnatka…tak snad to nektere přežije…hodně sil,ženy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
25.3.19 12:42

Zdravím, ženy. Tak mám za sebou další kontrolu. A zprávy tak napůl dobré. Mám na každé straně oproti poslední kontrole o dva foliky navíc (10), takže to vypadá na počínající hyperstimulační syndrom :-( Takže mě pan doktor předem varoval, že mi po odběru bude zle… Další kontrola ve středu a odběr asi v pátek. Nicméně mi bylo doporučeno zmrazení a odložení transferu o měsíc, aby se tělo dalo do kupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.19 13:07

@zuzka2a A to takhle poznaji predem, ze ten syndrom bude? Me jen rekli ze ta moznost je, ale po odberu mi doktorka rekla, ze komplikace neocekava. Ja tedy mela jen dohromady 10 folikul a ne na kazdem vajecniku. Nerikal jak se ten syndrom bude pak projevovat? My mame mit zitra transfer, tak doufam ze me pro jistotu prohlidnou. Citim se dobre, ale prvni noc po odberu jsem mela desny nadymani a krece. Ted uz je to lepsi, ale na toalete citim tlak v brise porad a premyslim jeste je to normalni nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
25.3.19 14:26

@NeferetNefertari doktor mě upozornil, že musím vypít opravdu ty tři litry denně a zvýšit příjem bílkovin, aby se minimalizovalo riziko. Takže asi ten počet folikulů značí zvýšenou pravděpodobnost. Ve středu budeme zase o něco chytřejší 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
25.3.19 16:09

Ahoj vsem!
Tak po OPU máme 4 vajicka…na utz to vypadalo ze jich bude vic, ale ostatní folikuly byly prazdny :(
Tak snad tam aspoň jeden bojovnicek bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.19 16:48

Tak ze 6 embrii se vyvyji dobre jen 2 a ostatni jsou pry pomalejsi. Zitra bychom meli mit transfer tak jsem na to zvedava. Nevite jakou pak sanci davaji, kdyz se nektera vajicka vyvyji pomaleji. Tedy jestli jim pak treba daji den dva navic jestli dorostou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1770
25.3.19 17:04

@Jezelia Mě už se ten podbrisek docela uklidňuje, sice ai připadám nafoukle, ale jinak dovry. Tak snad to bude v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1770
25.3.19 17:07

@zuzka2a Tak snad to bude v pořádku
Tak dej na doporučení doktora tj. více pij, a snad to bude dobry. Třeba nakonec nebudou všechny plné a odběr bude v pořádku. Držím palečky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1770
25.3.19 17:09

@EllEff Ahoj, my jich máme 5, ale z toho jen 3 vypadali dobře, a 2 byly napůl zrala. Zítra budu vědět, jak jsme na tom, tak doufam, že ta 3 vydržela. jsem z toho na nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.