Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kamča 92 já myslim, ze už můžeme gratulovat ![]()
Moc a moc ti to preju a snad budeš první v dlouhé rade ![]()
@Jezelia děkuji moc 😊ani jsem nevěřila, že to na poprvé může vyjít 😊 určitě dám vědět 😊zatím ně ti nedá a každý den si ještě dělám test. A čárka sílí 😁i když je to teď asi zbytečně když vím krev 😁ale co mám zásobu 😁
@Jezelia píše:
Dneska si volám, doufám, že budou alespoň 4 a nakonec se zmátořila obě! Hurá, hurá, tedy máme zamraženo 5 blastocyst, snad v dobré kvalitě. Tomu bych na začátku stimulace nevěřila. To už je pořádná naděje.A za měsíc, když to bude k tomu první pokus. Teď to mé tělo jen řádně připravit.
Holky, kdy začínáte stimulovat? Cca?
Já asi nikdy! nejspíš jsem dostala MS o 10 dřív, a u mě v Caru je doktor nemocný takže to budu muset prý odložit nechápu jak může celý sanatorium záviset na 1 doktorovi
Třeba to menstruace není uvidím, zatím slabé špinění
každopádně jsem naštvaná ![]()
@Lulusila Fakt? To snad ne?! To ti chtěj jako tvrdit, že kdybys stimulovala, muselo by to všechno záviset přesně na konkrétních dnech, do toho onemocní doktor, a oni řeknou „sorry jako, jsme nemocní, odběr nebude?“????
@Jezelia je to tak…já mám volat až budu mít MS jestli budu moct stimulovat ![]()
@Jezelia vůbec nevím jak by to bylo
ale mrzí mě to
měsíc plánování na nic, i svadba kvůli tomu měla být později, musím doufat že je to jen špinění kvůli ty cystě co my naposled našli. Pořád nechápu jak vše může záviset na jednom doktorovi měli by mít aspoň náhradu ![]()
@Jezelia to se mě nepřeje, pac netusim ![]()
Ale já doufam ze už bude mít chripecku za sebou a nic se nebude odkladat ![]()
Ahojky, rada se pridam, dnes je to 3. den po OPU a zatim se vyviji 4 mrnousci v pondeli dpufam v transfer.
@Lulusila A kam chodis? Ja bych trdy po tomhle pristupu zacala uvazovat o zmene CARu, protoze bych se bala jaky pristup by pak meli behem te stimulace…
@NeferetNefertari do Artu, no uvidím jak to dopadne
jsou tam moc milí, hodný ale tohle mě od nich mrzí
Každopádně tam to 1 Ivf zkusím a uvidím jak to dopadne
@Lulusila Oni jsou moc milí a hodní většinou všude, jenže to zkrátka nestačí. Když jsem hledala nový CAR, načítala jsem diskuze, zkušenosti, koukala na statistiky atd. Stížnosti na chování doktorů a sester byly celkově minimální, samozřejmě sem tam někdo si s někým nesedl a už to byl největší kre*én atd. Ale drtivá většina byla vždy s přístupem personálu spokojená, takže na základě tohoto mého kritéria moc CARů nevypadlo…
Zkus, když už jste to tam začali, minimálně uvidíš, co a jak pro příště. Jen bych si tedy hodně všímala i toho, jak moc se snaží, aby se to povedlo a co vše pro to opravdu dělají činy, nejen slovy. Důvěřuj, ale prověřuj.
@xpetkax Ahoj, tak to máš nejhorší za sebou, ale nejdelší před sebou.
Kolikátý pokus to je a odkud jsi? (Tak zhruba, nemusí to být jméno Horní Dolní
)
Ahoj holky,
muzu se k vam pridat? Stimulaci mam naplánovanou na duben az květen, podle toho jak to vyjde, ted jsem totiz nemocná.
Jinak mam za sebou uz jedny odběry a chodíme do Repromedy
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.