Ivf březen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
463
27.2.19 22:13

@Jezelia v každým případě jsou tyhle kliniky stroje na peníze…s tím člověk proste musí pocitat. Otázka je na koho člověk narazí a jestli ten doktor je tam opravdu jen pro prachy nebo se snaží pomoct.
Dulezity je aby ten doktor měl individuální přístup a snažil se pomoct každému páru tak jak je potreba.
Já jsem si třeba sama naordinovala přes půl roku pauzu mezi IVF, abych se nějak dala dokupy…a po psychické stránce mi to udělalo moc dobre. Buď to bude a nebo to nebude- to se proste uvidi, ale já jsem v pohode…jak mi bude potom se uvidi…
Mužů se zeptat kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
27.2.19 22:30

@EllEff Souhlasím. Taky jsme si dali pauzu a pomohlo. Je mi 29, tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
27.2.19 22:33

@Jezelia i me :) v srpnu 30 8o
No tak snad pro nás všechny bude ten brezen zlomovej a pak se sejdeme s bříškama někde na kaficko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
27.2.19 22:43

@EllEff Já nemohla kafe v těhotenství ani cítit, ale ráda si s váma dám i něco jinýho! Tak snad :) Jdu spát, zítra vstávám ve 4 hodiny. Brou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
27.2.19 22:54

@Jezelia dobrou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
28.2.19 06:40

Holky krásně počtení po ránu :mrgreen: s tím že se s bříškama sejdeme na kafe souhlasím :lol: to je teda něco všem nám je okolo 30 a všichni z jižních Čech tak snad ten březen pro nás bude magický :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
28.2.19 06:48

Holky víte co já mám ještě za problém, že jsem trochu krev a mléko jak se říká už jsem sice zhubla 10 kilo ale chtěla bych ještě určitě 5 :oops: jako nejsem žádná matrace ale doktor mi říkal že aspoň 20 kilo… Zatím se mi Teda povedlo těch 10 zhodit, doufám že když nemám vyloženě nadváhu že to nějaká moc neovlivní :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
28.2.19 11:21

@Lulusila Jojo, dáme kafe, jestli budeme mít všechny břicha :)
S tím moc neporadím, já měla vždycky spíš opačný problém. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
28.2.19 11:24

V sobotu jdu na OPU, dneska mám před sebou závěrečný pregnyl, takže konečně konečně 1. a pro mne nejhnusnější fáze za mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
28.2.19 12:16

@Jezelia u mě to bude první stimulace tak jsem zvědavá jak to na mě bude působit :) já mám největší strach z toho odběru a samozřejmě jak to vše dopadne :P to čekání :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
28.2.19 18:29

Ahojky holky!
No já jsem taky krev a mliko a první stimulace je pro mě +25 kilo :,( snažím se sindarština ale moc mi to nejde :(
Ale aspoň držím zdravou stravu atd…
Je tak to na tebe budu hooodne myslet aby byla velka úroda vajíček a vše se podarilo :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
28.2.19 19:01

@EllEff 25 8o jaj to je teda něco, ale já si myslím pokud člověk není úplně velkéj tak že to nemá výrazný vliv :lol: no tak se můžeme teď podporovat i v zdravé stravě :palec: já úplně teď vyřadila pečivo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
28.2.19 19:31

@Lulusila já se snažím jist pravidelně ale to pečivo vyhodit taky :palec:
No já už celkem velka jsem :,( doufam ze do toho března alespoň 5 kg pujde dolu…každý kilo co bude pryc pomuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
1.3.19 11:22

@Lulusila Stimulace, odběr i vše dál je fakt náročná, o tom žádná. Ale člověk to prostě vydrží a zatne zuby, protože ví, že je to třeba a touha po mimču je silnější. Věřím, že to taky zvládneš! A co se týká času, ten se vleče. Přímo děsně. Ale od toho jsme tady my, abychom si ten čas nějak ukrátily. ;)
Já včera večer píchla poslední pregnyl. No, málem jsem hodila šavli, nějak jsem to nervově nedávala. Pocit na zvracení i na akutní odchod na wc… Totální klepkavka. Jakmile jsem si to ale začala připravovat, tak jsem se zklidnila a zvládla jsem to. Teď už jsem opět nervózní jako prase, jak to zítra dopadne. Podle počtu folikulů to vypadá dobře, tak snad.
Holky, myslím na vás i s tím hubnutím, já teď přibrala taky, nezvykle mám o 5 kg víc, ale to dávám do souvislosti s těmi preparáty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
1.3.19 12:52

@Jezelia tak si šikovná že jsi to takhle zvládla :palec: budeme tu na tebe myslet, a hlavně nám dej vědět jak jsi dopadla, ale věřím že budeš mít pořádnou zásobu :lol: Držím zítra všechny palce :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.