Ivf březen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
138
26.2.19 18:15

@EllEff Jjo do Artu a ty taky??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
26.2.19 18:19

@Lulusila no jasne :lol:
Bude sranda až se tam sejdeme na OPU :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
26.2.19 18:25

@EllEff no ty jo to je super :P jjo to bude akorát si myslím že ty půjdeš dřív než já :think: a jak dlouho už chodíš do Artu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
26.2.19 18:26

@Lulusila od října 2017… ale první IVF bylo až v červenci 2018…
Než se udělala genetika a tak…
a plánujete jedno nebo dvě vajíčka dávat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
26.2.19 18:32

@EllEff mě řekli že jenom jedno, abych měla více pokusu :lol: nebudeme si psát po zprávě? :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
27.2.19 17:49

Ahoj holky, už sem trochu nakukuju, tak jsem se rozhodla přidat i nějaký ten příspěvek, jakože, abych nebyla jen za neznámého stalkera :)
Pro ty, kdo nevidí můj popisek, píši, že momentálně procházím 3. IVF, ale transfer máme naplánovaný až na březen, resp. z kraje dubna. Snažila jsem se to všechno kolem nás vypustit co nejvíc z hlavy, ale nejde to pochopitelně, a tak už zase brouzdám po těchto stránkách.
Doufám, že tady najdu jen pozitivně naladěné osůbky, a že se všem zadaří. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
27.2.19 19:06

@Jezelia jasnačka přidej se k nám :hug: budeme moc rádi, my tady s @EllEff jsme zjistili že jsme ze stejného města a dokonce chodíme do stejného Caru :mrgreen: Bylo by hrozně moc super kdyby nám všem to vyšlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
27.2.19 19:07

@Jezelia ahoj :mavam:
Jen nakukuj a i nám napis :) myslim ze se tu snažíme všechny na to nemyslet, ale ono to nejde…
Já verim ze pro nás bude ten brezen zlomové holky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
27.2.19 19:26

@Lulusila Díky moc, holky! Já se snažím to brát s nadhledem, jedno dítě se nám už povedlo, takže pořád si říkám, že musíme být vděční i za to jedno. Na druhou stranu jsme oba vždycky chtěli větší rodinu a druhé dítě bychom opravdu moc chtěli. Mimochodem rovněž bydlím poblíž ČB, ale dojíždíme do Brna. První dva pokusy jsem absolvovala v Pronatalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
27.2.19 19:36

@Jezelia jo taky jsem váhala mezi Artem a Pronatalem, a jsme zatím ráda že jsem šla do Artu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
27.2.19 19:42

@Lulusila Tak já nelituju, že jsem se rozhodla pro Pronatal, taky jsem tam byla spokojená, díky nim máme dítě, ale po druhém neúspěšném IVF jsme se rozhodli jít zas o dům dál, protože péče v Pronatalu nám už nestačila. Snad tento týden podstoupím OPU, tak budu moudřejší, jestli jsem udělala dobře nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
27.2.19 20:07

@Jezelia hlavně musíš byt ty spokojena :) a musí byt nějaký výsledky…a každému vyhovuje něco jiného…Já jsem v Artu taky spokojena, takže tak… hlavně dojíždění do Brna nebo Prahy už bych časové nedavala.
Teda my jsme se tu sesly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
27.2.19 20:25

Myslím že je z nás bezva babinec :mrgreen: holky slyšeli jste o tom asistovaný hatchynk nebo jak se to píše, zkoušela jste to některá z vás :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
27.2.19 20:26

@EllEff Nebudu zastírat, že to není náročné, dojíždění x-krát v týdnu, v Brně na půl 8. ráno je brutální. Ale přesně, je to o spokojenosti, důvěře a naději. A taky o financích, ale naštěstí, naštěstí na IVF našetřeno máme. Řekli jsme si, že je to tentokrát úplně naposledy, tak úspěchu podřídíme vše. Ale je to těžký, všude se rodí děti (chápeme se, že jo?), jen najít to správné centrum, kde se narodí to vaše. :nevim: Jsem hrozně zvědavá, jak u mne dopadne odběr, pak si dáváme min. měsíc pauzu a pak jdeme až do KETu v nativním cyklu. Jestli bude ovšem co mrazit a transferovat, to člověk neví.

Příspěvek upraven 27.02.19 v 20:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
27.2.19 20:28

@Lulusila Slyšela a nezkoušela. Ani jedno centrum mi to prakticky nenabízelo a podle různých jiných diskuzí a článků, co jsem za tři roky načítala, to není zas tak přelomová technika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.