Ivf březen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
590
30.3.19 09:37

Zdravím všechny snažilky.
Tak jsem včera absolvovala odběr folíků a první zpráva zněla 14 vajíček, a před chvílí mi volali z Gennetu a máme uzasňáckých 11 vyvíjejícich se embrijek 🤗 🤗 🤗
Máme prodlouženou kultivaci, ale transfer budeme z mnoha různých důvodů odkládat, takže ze všech budou mraženky, ale i tak, 11 embrijek, to je prostě super!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
30.3.19 11:43

@meloune jjo chodím zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1770
30.3.19 12:42

@zuzka2a Moc gratuluji L. To je super. A tolik embryek :potlesk: My jich nakonec měli 5, ale tři to nezvládli…Ale zbývající 2 byla top kvality, takže doufám, že se bojovnicek vynasnazi a uchytí se u mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.19 17:03

Tak ja jsem 5 dni po ET a zatim me poboliva chvilema podbrisek. Nijak extra moc, spis je to takovy tah a jako hoooodne slabe ms bolesti (ale opravdu hodne slabe), tak premyslim jestli je to dobre nebo ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1770
30.3.19 17:31

@NeferetNefertari Já jsem den po ET a také mě poboliva podbrisek a práva strana. Je to takový tlak a píchání. Také nevím, jestli to tak má být. Na žádné obtíže jsem nebyla upozorněna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
30.3.19 19:00

Taky se přidávám k čekatelkám, dnes mám za sebou transfer. Radši se nechci moc pozorovat. Když jsem otěhotněla, tak mě to píchalo v tříslech, to byla jediná skutečná změna, jinak mám každý měsíc už tutově těhotenské příznaky. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
30.3.19 19:07

@NeferetNefertari @ZuziH85 ahoj holky, ja jsem 7den po ET a taky mam furt tahání v podbrisku a sem tam pichne, takze je to asi normální, kdyz naa je vice takových. Dneska mam teda ještě k tomu bricho jak kopacak, nafoukle jak v 7.mesici. Tak nevim co to je snad to je ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1770
30.3.19 19:29

@Moniseeek @NeferetNefertari No já doufám, že to nic nebude, ale břicho mi pripadavtake nafoukle, píchá a a bolí. Bojím se, aby to něco neznamenalo. Třeba OHHS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
30.3.19 19:43

@ZuziH85 nee snad nic nehrozi, ja co se bavila s holkama po úspěšném ivf tak říkaly že je bricho taky bolelo. Nesmime myslet na nic zleho :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.19 20:50

@Moniseeek @ZuziH85 Ja sem v nekterych starych diskuzich tady cetla, ze to je celkem normalni stav. Dokonce, ze to znaci ty nejlepší veci, tak snad to bude pravda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1770
30.3.19 21:02

@NeferetNefertari @Moniseeek Ano doufejme, že to nebude nic vážného, ale naopak příznivý příznak…Ja jsem také procitala různé diskuze, a ty názory jsou různé. Jedni tvrdi, že by to mohl být hyp.st.syndrom, jiní že je to uhnizdovani. Tak snad to bude to druhé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
31.3.19 12:33

Ahoj holky! Mám dotaz… beru utrogestan 2-2-2 je mozny ze po něm jsou extrémně citlivá prsa? Jako až bolestiva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1770
31.3.19 16:06

Tak jak je vám po transferu dnes? Stále nějaké bolesti? Já dnes docela dobře. Občas mě pichne v oblasti vaječníků, ale ta bolest co byla včera, ta je pryč. Tak snad je to dobré znamení, snad se bojovnicek uhnizdil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.19 17:11

@ZuziH85 Me porad poboliva podbrisek, ale cim dal mene casto :-) Snad je to dobre znameni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
31.3.19 18:18

@EllEff mě tak bolí, hodně. Beru 4-0-4. Četla jsem že to může být hormony i příznak těhotenství :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.