Ivf březen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2.4.19 13:55

@zuzka2a No tak to si mě uklidnila že už 4. den…to by mohlo být v pohodě… :D

@meloune Tak to už máš za pááár …:)) Já počítám že stimulovat bych mohla začít někdy kolem 24-27. dubna… :)

@NeferetNefertari ..tak určitě budu muset být trošku víc v klidu, ale zase si říkám, že to takhle možná bude lepší, že člověk nebude mít čas se zaobírat tím ivf a přemrštěně se pozorovat, že tu mysl mi to jakože odvede a mohlo by to být fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.19 13:58

@Téééééra Ja mam od odberu nemocenskou kvuli tomu, ze dojizdim daleko do prace, a musim rict ze to celani zvladam lepe nez manzel. Ten je z toho chudak na prasky :-D Ale strasne se mi libi ze jsme dostali fotku blaatocysticky, kterou zavadeli. Kam chodis do CARu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.19 14:04

@NeferetNefertari Jůůů vy máte i fotku? no to je hezký :)) Tak já to mám do práce cca 10-15 min autem a v práci tak nějak klídek, převážně kancelářská práce :)) Jinak máme to v Pronatalu v Praze, takže dojíždění no, ale chtěli jsme zkusit tu studii tak uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
2.4.19 14:24

@Téééééra Držím palce, ať Vám všechno vyjde. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.19 14:40

@Sakuraa Děkuju moc :)) Tobě taky držím palce ať je všechno v pořádku až do zdárného konce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
2.4.19 14:41

Tak dneska se zadařilo vše v normě a v pondělí bude transfér.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
2.4.19 15:32
@Téééééra píše:
@Sakuraa Děkuju moc :)) Tobě taky držím palce ať je všechno v pořádku až do zdárného konce :hug:

Děkuji. Jsem 19 den po transferu a nemuzu se dočkat ultrazvuku. Jestli je všechno ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.19 15:46

@Téééééra Ja delam taky kancelářskou praci, ale dojizdim denne 3 hodiny, coz uz je hodne. My jsme v Praze v Gennetu a je to tam skvely. Na odber i transfer vlastni pokoj s mensi koupelnou. Pred transferem za mnou porad chodilo sestry plus doktorka a anestezilozka. A ta fotka me strasne překvapila ani nevim jestli to tak delaji vsechna centra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1770
2.4.19 16:05

@NeferetNefertari Ano, ode dne odběru beru Utrogestan a prednison…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1770
2.4.19 16:08

@Téééééra My jsme byli také v Pronatalu v Praze. Tam to tedy bylo bez fotky, pokoj maličký a pro 5, koupelna společná, ale na tu chvilku se to dalo zvládnout. Doktoři a sestřičky příjemný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.19 16:33

@Sakuraa No zavidim ze uz to mas za sebou :))

@NeferetNefertari no tak to tam maji pekny :) tak ja za normalnich okolnosti bysme sli do pronatalu v CB, ten mame bliz, ale tady jsme si rikali, ze bysme riskli tu studii…

@ZuziH85 rovnou dekuji za reference :)) no tak na ty 2-3 hodky to je asi jedno :)) hlavne aby se to povedlo :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
2.4.19 16:40

@NeferetNefertari mě rekli ze mam přijít o pul 8 a v pul 12 si mam dojit pro výsledek… Ty jdes kdy na krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
2.4.19 18:06

@meloune tak budu hádat, ale asi dávka Gonalu, já měla 125 a asi tři dny 150 s tím, že jsem chodila 2 - 3× do týdne na ultrazvuk (spodem), a podle velikosti folikulů mi prodlužovali léčbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.19 18:46

@ZuziH85 Tak to bys to nemela dostat ne? Dokud beres ultrogestan?

@Téééééra delaji nejakou studii? O co jde? Nikdy sem o tom neslysela :-)

@Moniseeek Takze jeste ten den. To je super. Jdu ted v pondeli presne na moje narozky, tak doufam ze budu mit hezky darek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
2.4.19 18:50

@NeferetNefertari fakt? Tak to jdeme stejně, ja jdu taky 8.4. Tak to musii být zaručeně bezva darek.. Ja mela narozeniny včera :D takže doufám ze mi taky daji opožděný krásný dárek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.