Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
„@EllEff“ tak ty me nebolely vůbec… Ano vcera na jednom byl malilinky duch a na druhém bílo, dneska zase bílo takze nejspíš plany poplach.
@EllEff měla jsem prodlouzenou kultivaci, davali mi 1 blastocystu takze si myslim ze uz by melo byt videt na testu dost.
@Moniseeek Ještě vydrž..pořád není nic ztraceno…však tu někdo říkal, že měl ducha až 12. den…takže ještě pořád je šance, že to vyjde ![]()
@Téééééra díky, no 12.den budu zítra tak zkusim zítra testnout a snad tam bude aspoň ten duch ![]()
@Moniseeek Vydrž do pátka nebo soboty…pak už to bude víc jistější…Každopádně držím palce aby ti to vyšlo ![]()
@Moniseeek Snazim se vyckat na krev. Cetla jsem hodne diskuzi ze ty testy pred krvi muzou byt falesny jak pozitivne tak negativne. Tak se nechci zbytecne stresovat a navic jsem teprve 9 den po ET coz je asi i tak brzo ma test ![]()
@EllEff Me poboliva bricho jako pri hodne slabe ms, ale uz ne tak casto. Doufám, ze to jsou ty spravny bolesti ![]()
@NeferetNefertari Teď už zase na sobe nic nepocituji, tak doufejme, že to celkově bude dobré znamení. Testovat budu až příští pátek, to je ta dlouhá doba…A jak jsi na tom ty?
@Navzdyoptimista Ahoj, my jsme to měli, nevím tedy, jaké jsme měli hodnoty, ale prý je to dobré. Kolega v práci si to také nechával, a vytridili se mu tak, že zbyly jen ty super kvalitní. Takže určitě bych do toho šla znovu, aspoň je jisté, že vajíčko bude oplodneno kvalitním plavcem.
@ZuziH85 Me uz bolesti take prechazeji. Objevi se jen parkrat za den a jen na chvilicku. Nebo v noci kdyz se hodne prudce prevalim. Ale urcite to bude dobry znameni, kdyby to bolelo porad tak bych se bala toho syndromu vajecniku. Ja jdu na krev v pondeli na narozky akorat a do ty doby radeji testovat nechci. Kvuli lekum muzou byt testy falesne negativni i pozitivni, tak abych byla vic v klidu.
Ale jo je to strasne dlouha doba to cekani zejmena kdyz drepim doma ![]()
@ZuziH85 Jsi teď po transferu? Právě poté nové metodě třídění? mě taky čeká zítra ![]()
@Sakuraa Když jsi ve studii tak tě platí úplně vše a proplácí i cestu. Právě se jedné studie účastním
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.