Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@MonikaZemlicka My máme také dnes po transferu. Mě bude 34, také je to mé první, a z pěti to zvládli 2. Takže jedno se nam také mrazí a deuhe doufám, že se pomalu chystá na zahnizdeni. Držím palečky, aby nám to vyšlo.
@Lulusila já jsem při prvním ivf neměla žádné vajíčko, protože jsem nereagovala na stimulaci a jako pokus to počítali
Holky, měly jste po transferu nějaké obtíže? Co všechno je nenormální a měl by se volat doktor?
@ZuziH85 já měla první dva dny pnutí v podbřišku a byla jsem trochu nafouklá, ale teď se cítím úplně normálně, tak nevím jestli je to dobře nebo špatně ![]()
@Ewsonek Já jsem jen pár hodin po transferu. Nafoukla jsem take, nwbo si tak připadám. A bolí mě podbrisek.
@ZuziH85 to je asi normální, odpočívej, šetři se, hodně pij a zvyš příjem bílkovin. Držím palce, ať se zadaří ![]()
@Ewsonek Dobře, děkuji za rady, zkusím to. Snad to zítra bude lepší.
@EllEff Ty jo, to ti věřím a vůbec ti to nezávidím. Tak snad ten jeden tvůj i @Lulusila je nakonec ten pravej.
Doufám za Vás, že další pokusy nebudou třeba, ale kdybych byla na vašem místě, tak bych se alespoň informativně pozeptala jinde, co si o tom postupu myslí. Jako nepřeléčená cysta? Opět bez PK?
Holky, kolik máte AMH, jestli se můžu zeptat?
@MonikaZemlicka Díky za info, ale spíš jsem tu otázku směřovala na ty dvě budějcké holčiny, když měly tak málo vajíček.
@Jezelia test Ahm mi ani nedělali, a ani mě ho nenabídli proč to nevím
vím že mám to FSh 4,40..což je prej hodně dobrý ale stejně mi je to prd platný
zatím se to moje jediný drží ale do ponde kdy mám jít na ET dlouhá doba ještě
JÁ jsem rozhodla na 100pr.že pokud to neklapne jdu pryč ![]()
@MonikaZemlicka 1,6 je krasna hodnota, me bude ve ctvrtek 37 a hodnotu mam 1.97 a doktor mi rikal, ze na ten vek je to parada.
@Jezelia AMH mám dobry, bylo kolem 5ti…
Problem u mě jsou polycysticky vaječníky- prý to dělají, ze je buď vajicek hodně a nezralých (1ivf) nebo hodně prázdných jako teď…
Pokud bude potreba třetí Ivf jdeme urcitw jinam
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.