IVF červen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1785
10.7.21 11:36

@Snehovapusinka nemůžu posoudit :D snad to stačí
Musím se zaměstnávat, abych tomu už nezačala říkat jménem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
10.7.21 11:39

Jo a ještě prej tmavnou testy až po 2 dnech.. já ty poslední testy dělala asi po 16 hodinách.. vlastně zbytečne pročůraných 25 korun 😂 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
10.7.21 18:08

@qwertzuika máš to krásné :D když bych to tak viděla já, byla bych úplně spokojená. Ale čekají mě ještě 4 dny do 14. Takže pak se uvidí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
10.7.21 18:11

@Malineka to díky moc! 😊 no já mám zítra termín kdy mám testovat.. takže už to konečně budu i moct říct někomu kromě vás.. 😂 manžel by mě seřval, že testuju dopředu.. a má pravdu 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
10.7.21 18:41

@qwertzuika no a co, oni jsou všichni chytří, dokud to sami neprožívají.
Každý říká vydržet vydržet, kamarádka mi to pořád říkala a nakonec mě ona 7. den přemlouvala.
To se to každýmu kecá, když sám nemá takové problémy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
10.7.21 18:47

@qwertzuika @Malineka holky, krásně vám testy sílí. To jsou regulérní // :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
10.7.21 18:52

@qwertzuika mě taky prsa už moc nebolí, ale jsem hodně spavá - každý den šlofíček :mrgreen:
Tak mě manžel neseřval, ale byl rozzlobený že jsem to řekla kamarádce.. já ho chápu, nechce to zakřiknout.. ale ona se mnou prožívala všechno od A do Z :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
10.7.21 19:37

@Smoothinka ale prd zakriknout 😡 jestli to ma vyjit tak to vyjde a zadne miminko ze tveho briska nikdo nevykrikne 😁 moje kamardky to vi vsechny a vsechny netrpělivě drzi palce a čekají 😌

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
10.7.21 21:03

@Snehovapusinka přesně :* :* :*

Já mám doma i oblečení. Nevěřím na takové věci. Naopak se na to ráda koukám a dává mi to takovou duševní sílu a těším se :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
11.7.21 06:20

@Snehovapusinka @Malineka holky, no on se o tom snad bál i mluvit.. večer se ptal, jestli tedy v pondělí ráno je den D (oficiálního čůrání na test), říkám že jo, ale že jsem si ráno taky dělala ještě jeden.. A? Říkám, že dobrý, že to vypadá zase o kousek lépe.. on vypadal, že se mu tak hrozně ulevilo :srdce: a už začal plánovat jak se mnou pojede na ultrazvuk, a že termín je super na jarní procházky s kočárkem.. no, co vám budu - byla jsem dojatá.
U mě to právě kamarádka ví od začátku, co chodíme do CAR a neskutečně mi to přeje :srdce: ona se snaží o 2.mimčo.. tak jsme doufaly, že budeme těhotné stejně.. :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
11.7.21 08:29

@Smoothinka Když si to vezmeš, tak jde stejně o prd, kdo to bude první vědět :D radost budou mít snad všichni :D
A u mě to taky prvně zjistila ta kamarádka, co mě k testu přemluvila. Manžel ale vůbec nic neříkal. Věděl, že nevydržím netestovat :D
Já dnes mám zase stejně tlustou čárku jako včera :D asi se tam té holce líbí, ale ne tak moc, aby maminku uklidnila pořádnou dávkou hormonů :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
11.7.21 08:48

@Malineka právě, mě ta kamarádka nenápadně taky přemlouvání, pak jsem viděla ty testy tady.. no nevydržela jsem :mrgreen:
Ja dělala test ve čtvrtek a včera a rozdíl tam (někde jsem četla, že HCG roste obden).. Noo, říkala jsem si, jestli v CARu vědí pohlaví? Nebo to zjišťují až na genetice, kterou jsme tedy neměli.. ale slovy manžela je to jedno, on by si to klidně i nechal jako překvápko k porodu :mrgreen: hlavně ať je vše v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.21 08:55
@Smoothinka píše:
@Malineka právě, mě ta kamarádka nenápadně taky přemlouvání, pak jsem viděla ty testy tady.. no nevydržela jsem :mrgreen:
Ja dělala test ve čtvrtek a včera a rozdíl tam (někde jsem četla, že HCG roste obden).. Noo, říkala jsem si, jestli v CARu vědí pohlaví? Nebo to zjišťují až na genetice, kterou jsme tedy neměli.. ale slovy manžela je to jedno, on by si to klidně i nechal jako překvápko k porodu :mrgreen: hlavně ať je vše v pořádku :srdce:

Pohlaví vědí jen u geneticky testovanych embryí a správně nesmí sdělovat.

• Citovat
  • Upravit
1404
11.7.21 08:59
@Anonymní píše:
Pohlaví vědí jen u geneticky testovanych embryí a správně nesmí sdělovat.

Presne tak, ptala jsem se na to a pry jen v pripade ze embrya urciteho pohlavi nesou riziko dedicne choroby tak smějí transferovat opacne. Napriklad u chorob ktere se dedi pouze z matky na dceru transferuji chlapecka aby nebyl nemocny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
11.7.21 09:01

Holky ja mam teprve 4.den po transferu a jsem strasne natesena az budu moct testovat 🙈 jak to mam jako vydrzet? 😫

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.