Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Snehovapusinka nemůžu posoudit
snad to stačí
Musím se zaměstnávat, abych tomu už nezačala říkat jménem ![]()
Jo a ještě prej tmavnou testy až po 2 dnech.. já ty poslední testy dělala asi po 16 hodinách.. vlastně zbytečne pročůraných 25 korun 😂 😂 😂
@qwertzuika máš to krásné
když bych to tak viděla já, byla bych úplně spokojená. Ale čekají mě ještě 4 dny do 14. Takže pak se uvidí ![]()
@Malineka to díky moc! 😊 no já mám zítra termín kdy mám testovat.. takže už to konečně budu i moct říct někomu kromě vás.. 😂 manžel by mě seřval, že testuju dopředu.. a má pravdu 🙈
@qwertzuika no a co, oni jsou všichni chytří, dokud to sami neprožívají.
Každý říká vydržet vydržet, kamarádka mi to pořád říkala a nakonec mě ona 7. den přemlouvala.
To se to každýmu kecá, když sám nemá takové problémy ![]()
@qwertzuika @Malineka holky, krásně vám testy sílí. To jsou regulérní // ![]()
@qwertzuika mě taky prsa už moc nebolí, ale jsem hodně spavá - každý den šlofíček ![]()
Tak mě manžel neseřval, ale byl rozzlobený že jsem to řekla kamarádce.. já ho chápu, nechce to zakřiknout.. ale ona se mnou prožívala všechno od A do Z ![]()
@Smoothinka ale prd zakriknout 😡 jestli to ma vyjit tak to vyjde a zadne miminko ze tveho briska nikdo nevykrikne 😁 moje kamardky to vi vsechny a vsechny netrpělivě drzi palce a čekají 😌
@Snehovapusinka přesně
![]()
Já mám doma i oblečení. Nevěřím na takové věci. Naopak se na to ráda koukám a dává mi to takovou duševní sílu a těším se ![]()
@Snehovapusinka @Malineka holky, no on se o tom snad bál i mluvit.. večer se ptal, jestli tedy v pondělí ráno je den D (oficiálního čůrání na test), říkám že jo, ale že jsem si ráno taky dělala ještě jeden.. A? Říkám, že dobrý, že to vypadá zase o kousek lépe.. on vypadal, že se mu tak hrozně ulevilo
a už začal plánovat jak se mnou pojede na ultrazvuk, a že termín je super na jarní procházky s kočárkem.. no, co vám budu - byla jsem dojatá.
U mě to právě kamarádka ví od začátku, co chodíme do CAR a neskutečně mi to přeje
ona se snaží o 2.mimčo.. tak jsme doufaly, že budeme těhotné stejně..
![]()
@Smoothinka Když si to vezmeš, tak jde stejně o prd, kdo to bude první vědět
radost budou mít snad všichni ![]()
A u mě to taky prvně zjistila ta kamarádka, co mě k testu přemluvila. Manžel ale vůbec nic neříkal. Věděl, že nevydržím netestovat ![]()
Já dnes mám zase stejně tlustou čárku jako včera
asi se tam té holce líbí, ale ne tak moc, aby maminku uklidnila pořádnou dávkou hormonů ![]()
@Malineka právě, mě ta kamarádka nenápadně taky přemlouvání, pak jsem viděla ty testy tady.. no nevydržela jsem ![]()
Ja dělala test ve čtvrtek a včera a rozdíl tam (někde jsem četla, že HCG roste obden).. Noo, říkala jsem si, jestli v CARu vědí pohlaví? Nebo to zjišťují až na genetice, kterou jsme tedy neměli.. ale slovy manžela je to jedno, on by si to klidně i nechal jako překvápko k porodu
hlavně ať je vše v pořádku ![]()
@Smoothinka píše:
@Malineka právě, mě ta kamarádka nenápadně taky přemlouvání, pak jsem viděla ty testy tady.. no nevydržela jsem
Ja dělala test ve čtvrtek a včera a rozdíl tam (někde jsem četla, že HCG roste obden).. Noo, říkala jsem si, jestli v CARu vědí pohlaví? Nebo to zjišťují až na genetice, kterou jsme tedy neměli.. ale slovy manžela je to jedno, on by si to klidně i nechal jako překvápko k poroduhlavně ať je vše v pořádku
Pohlaví vědí jen u geneticky testovanych embryí a správně nesmí sdělovat.
@Anonymní píše:
Pohlaví vědí jen u geneticky testovanych embryí a správně nesmí sdělovat.
Presne tak, ptala jsem se na to a pry jen v pripade ze embrya urciteho pohlavi nesou riziko dedicne choroby tak smějí transferovat opacne. Napriklad u chorob ktere se dedi pouze z matky na dceru transferuji chlapecka aby nebyl nemocny.
Holky ja mam teprve 4.den po transferu a jsem strasne natesena az budu moct testovat 🙈 jak to mam jako vydrzet? 😫
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.