IVF červen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1427
11.7.21 09:10

@Snehovapusinka v tom bohužel neporadím, mě nezachránilo ani to, že test jsem neměla doma :mrgreen: budu držet palce :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
11.7.21 10:25

@Snehovapusinka vydrž, prťka, vydrž! 😂 pevně doufám, že to nakonec dopadne dobře u všech z nás 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
11.7.21 10:49

@qwertzuika no jo, nakonec, ale kdy ten konec bude? 🤣 @Smoothinka ja ho doma mam prave 😫 jeden posledni, preci ho nepochciju zbytečně ne? 🤣 musim vydrzet alespon do toho 11.dne🙏🏽 to uz bude po terminu MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
11.7.21 10:51

@Snehovapusinka já myslím, že už brzo.. chápu že pro vás, co za sebou mají víc pokusů, je to už nekonečný, ale stojí to za to!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
11.7.21 11:27

@Snehovapusinka aaa, tak to je slovo ženský :palec: ale lepší ho počůrat zbytečně než ho vyhodit jako já a pak si zbytečně kupovat nový :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
11.7.21 11:30

Mě ale třeba nestresovalo ani to, že byl negativní. Naopak se mi zdá, že se stresuju víc, když je teď pozitivní, protože mám strach, že by to bylo biochemické nebo neprosperující. Čárku mám od 8. dne už 4 dny stejnou, ani nesílí a ani neslábne. Tak pořád nevím, co si o tom myslet.
V jiných diskuzích jsem četla, že ten test proste indikuje těhotenství a buď ano nebo ne, tak mě to trochu uklidnilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
11.7.21 14:08

@Snehovapusinka absolutně to chápu :lol: a já blbka si včera už koupila testy..no uvidíme do kdy to vydržím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
11.7.21 14:35

@MaRou jsi rikala 6. ze to jisti 😁 no ja kdyz vidim holky jak jim lepi pulky ze testy nesili nebo sili pomalu tak nevim jestli se chci takhle dobrovolne tyrat jako ony 🙈 ale nedockava jsem, to je jasne 😫

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
11.7.21 14:48

@Snehovapusinka s 6 dnem zatím počítám :lol: já to měla u malý stejně od 5 dne jsem si každý den dělala test, jestli sílí a jestli ta čárka drží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
11.7.21 20:01

Minule jsem testovala az 14.den. Ale jelikoz mi vubec nic nebylo, tusila jsem, ze bude negativni…
tentokrat je to ale jine. Jsem sice teprve 3.den po ET 3-denniho embrya, ale dneska me obcas tahalo v podbrisku, a tak nejak ho citim.. snad se to tentokrat podari :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
11.7.21 21:14

@Suzi26 mě pichalo prvni dva dny a mela jsem taky pocity ze se tam neco děje ale pak uz nic, od te doby nic necitim 😌

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
12.7.21 07:16

Holky, tak jako dneska je to slušná jízda.. souhlasím s přirovnáním ke kocovině!! Motá se mi hlava, žaludek na vodě.. co já v tý práci budu dělat do tří odpoledne, by mě zajímalo 🙈 🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
12.7.21 08:28

@Smoothinka něco podobného jsem měla včera 8o :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
12.7.21 10:18

Mně konečně dnes ta čárka zesílila holky :D Takže mi zase naděje stoupla o kousek a doufám, že jste na tom stejně. Vypadá to nadějně tento měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
12.7.21 10:37

Ahoj holky, tak ja vydrzela celych 14 dni az dnes do kontroly v Car (delaji test z moci)…a vysledek krasne plusko, tak ted jen aby se drzelo a sililo :srdce:
Vsem drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.