Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Oblu já sem ve FN v Brně měla normálne svojí teňoučkou košilku, bylo děsný vedro, a nic jinýho mi nedávali. Příjemný pro mě bylo, že jsem byla na rovným lehátku jen s takovou rampičkou, co sem měla pod zadkem, nebyla sem na koze..
na tom lehátku sem tam pak ležela cca hoďku 😊
@Oblu ja se na ET musela prevleci do kosile, pantofliky a čepičku, klasicky jako kdyz jdes na sal.Mne delali ET na stejnym sale jako mi delali OPU.
@Oblu já stejně jako @Snehovapusinka ale chodíme do stejného CAR. Po ET jsem na sále ležela cca 10 minut a mohla jsem se jít převléknout. Je to asi CAR od CARu trochu rozdílné..
Dnes na UTZ na nás vykoukla malá dutinka s nějakou malinkou tečkou, holky
takže zase týden čekání, jestli bude už vidět něco víc a srdíčko. Jinak mě z kliniky nepustí.
Ahojky holky, tak jsem preci jen nevydrzela a testla o den drive.Zde vysledek…💗
@Snehovapusinka no tak to máš taky malou sněhovou pusinku
krásná čárka a já moc držím palce.
Vypadá to tady tento měsíc skvěle!!!
![]()
@Snehovapusinka to máš pomalu silnější // než já, 21.den po et 😊 krásný, ať je všechno v pořádku..
Já jsem byla dneska na utz a nebylo vůbec nic vidět. Takže teď čekám na výsledky z krve a doufám, že to bude v pořádku. Z prvního odběru jsem totiž ty hodnoty HCG měla fakt nízko, nějak jsem špatně rozumněla.. no takže teď by měly být někde od 400 nahoru.. no co si budem, mám šílenej strach
![]()
@Snehovapusinka
Ty joo krásné čárky na testu super gratuluji teď už to snad vyšlo!
![]()
Moc držím palečky
![]()
Kéž bych takové dvě silné čárky už konečně viděla i já!
Holky děkuji moc! Po dlouhe dobe se mi v zivote fakt zase neco povedlo 🙏🏽 jsem stastna a jen se modlim aby bylo vse v poradku 😌 doufam ze ano kdyz mam 13.DpKET a mam takovou krasnou carku 😌 ale po pravde, citila jsem to tak nejak. ✊🏼
@Snehovapusinka jupiiiiiiii.. moc gratuluji a držím dál palce! Jako normálně mi ukápla slzička
![]()
@qwertzuika je ještě hodně brzy.. věřím, že na další kontrole se již ukáže
dej vědět, jak jsi dopadla s krví. Myslím na tebe ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Muzu se zeptat, jestli vas v CAR i na ET navlekaji do sterilni erarni kosile a na hlavu davaji sterilni sitku/cepici?