IVF červen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Oblu
19.7.21 12:24

Muzu se zeptat, jestli vas v CAR i na ET navlekaji do sterilni erarni kosile a na hlavu davaji sterilni sitku/cepici?

• Citovat
  • Upravit
101
19.7.21 13:06

@Oblu já sem ve FN v Brně měla normálne svojí teňoučkou košilku, bylo děsný vedro, a nic jinýho mi nedávali. Příjemný pro mě bylo, že jsem byla na rovným lehátku jen s takovou rampičkou, co sem měla pod zadkem, nebyla sem na koze..
na tom lehátku sem tam pak ležela cca hoďku 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
19.7.21 15:50

@Oblu ja se na ET musela prevleci do kosile, pantofliky a čepičku, klasicky jako kdyz jdes na sal.Mne delali ET na stejnym sale jako mi delali OPU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
19.7.21 16:28

@Oblu já stejně jako @Snehovapusinka ale chodíme do stejného CAR. Po ET jsem na sále ležela cca 10 minut a mohla jsem se jít převléknout. Je to asi CAR od CARu trochu rozdílné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
19.7.21 18:16

@Suzi26 musí se udržet 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
19.7.21 18:57

Dnes na UTZ na nás vykoukla malá dutinka s nějakou malinkou tečkou, holky :D takže zase týden čekání, jestli bude už vidět něco víc a srdíčko. Jinak mě z kliniky nepustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
20.7.21 09:00

Ahojky holky, tak jsem preci jen nevydrzela a testla o den drive.Zde vysledek…💗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
20.7.21 09:32

@Snehovapusinka
Gratuluji ❤️️❤️️❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
20.7.21 09:40

@Snehovapusinka no tak to máš taky malou sněhovou pusinku :* krásná čárka a já moc držím palce.
Vypadá to tady tento měsíc skvěle!!! :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
20.7.21 09:44

@Snehovapusinka to máš pomalu silnější // než já, 21.den po et 😊 krásný, ať je všechno v pořádku..

Já jsem byla dneska na utz a nebylo vůbec nic vidět. Takže teď čekám na výsledky z krve a doufám, že to bude v pořádku. Z prvního odběru jsem totiž ty hodnoty HCG měla fakt nízko, nějak jsem špatně rozumněla.. no takže teď by měly být někde od 400 nahoru.. no co si budem, mám šílenej strach :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
20.7.21 09:47

@Snehovapusinka
Ty joo krásné čárky na testu super gratuluji teď už to snad vyšlo! :srdce: :dance: :potlesk:
Moc držím palečky :* :srdce: :kytka:

Kéž bych takové dvě silné čárky už konečně viděla i já!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
20.7.21 10:18

Holky děkuji moc! Po dlouhe dobe se mi v zivote fakt zase neco povedlo 🙏🏽 jsem stastna a jen se modlim aby bylo vse v poradku 😌 doufam ze ano kdyz mam 13.DpKET a mam takovou krasnou carku 😌 ale po pravde, citila jsem to tak nejak. ✊🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
20.7.21 10:56

@Snehovapusinka jupiiiiiiii.. moc gratuluji a držím dál palce! Jako normálně mi ukápla slzička :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
20.7.21 10:58

@qwertzuika je ještě hodně brzy.. věřím, že na další kontrole se již ukáže :srdce: dej vědět, jak jsi dopadla s krví. Myslím na tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
20.7.21 11:04

@Snehovapusinka gratuluji :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.