Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Snehovapusinka moc děkuji ☺️️ kéž by si měla pravdu ☺️️ to neustále čekání je na palici 😔
@SM93 Ahoj, já s velice nízký AMH sem měla 5odebraných folikulů vnich 5 vajíček, která jsme nechali oplodňovat, všechny se podařilo oplodnit, jedno je teď u mě (snad bude vše ok) a 4 spinkaj v mrazáku.
Jinak u nás manžel super spermio a problém je jenom u mě..
Čekání je na tom nejhorší, to můžu potvrdit 🙈 🙈
@qwertzuika no a jak to vubec vypada s tebou? Co noveho u vas v brisku?
@Snehovapusinka to uvidíme zítra 😊 nervy trošičku pracují, uvidíme, co na UTZ uvidíme.. manžel mi tentokrát slíbil, že půjde se mnou, což jsem ráda, ať to bude dobrý nebo ne… jinak subjektivně mi je dobře, akorát bych pořád spala a mám teda pořádně bolavý prsa 🙈
@qwertzuika tak to jsme na tom dost podobně…přítel má spermio také ukázkové…dnes jsem volala do CAR a všechna 4 se krásně vyvíjejí 😍
Jinak tobě držím palce, aby ti vše zítra dopadlo dobře 🍀 uvidíš, že to bude v pořádku ☺️️
@qwertzuika jeee,tak to drzim palce na zítra, ja mam prvni UZ az za tyden, ale manzel jede tedy take se mnou, rekl to už kdyz jsme jeli z odběru vajicek ze na prvni chce jet se mnou 💗 tak hlavne aby tam neco videl 😂 prsa ja mam bolavy uz dva mesice v kuse 🙄 jak beru ten estrofem a amelgen.Ale nejhorsi je to vzdycky po ranu, jak se pak vycuram, mam pocit jako bych podojila i prsa 😅 a ulevi se mi.
Ahoj holky, jsem teď po druhém IVF, první se nechytilo a druhé embryjko naštěstí jo
jsem teď v 7 týdnu a po prvním ultrazvuku, který dopadl dobře a na další kde už půjde vidět
jdu 1.8. Měla jsem minulý týden novolnosti, zvracení po ránu, neustálé pobolívání podbříšku, citlivost na pachy, bolesti hlavy… ale před dvěma dny se to zmírnilo a břicho mě pobolívá už minimálně, nevolnosti už tak nemám, ale začínají mě bolet prsa a zvětšovat se… jak jste na tom vy s příznaky? Taky se vám mění ze dne na den? Bojím se jestli to není špatně, že teď některé ustupují… moc děkuji za odpověď ![]()
@karatko ahoj,ja jsem po druhém transferu zatim to vypada ze úspěšném, mela bych byt 5+3 a příznaky myslím ze nemam skoro žádné. Prsa mě bolí ale to přisuzuji hlavně Estrofemu a Amelgenu co beru.Po ránu nemam moc chuť k jídlu, ale to jsem občas mela i kdyz jsem těhotná nebyla. Nehledám na sobě zbytečně příznaky a spíš se vše snažím svádět na to že si to jen vsugerovavam 😂 únavu zatím nepociťuji, motání nebo nauzeu také ne, ale ja jsem obecně,,nezvracící" typ tak doufam že to tak zůstane 🙏🏽 nezvracela jsem od svých 5 let.
Já dnes HCG 14 tisíc, už je vidět gestační a žloutkový váček
![]()
Za 10 dní další kontrola a doufám, že už bude srdíčko
díky všem holkám za vlídná slova a podporu. Držím vám všem taky moc palce.
@Malineka skvělé, hezky to u tebe postupuje..
v kolikátém týdnu vlastně jsi? Já byla v pátek 6+1 a také gestační a žloutkový váček
3.8. naplánovaná kontrola
@Smoothinka já jsem 6+3, říká doktorka, ale já myslím, že jsem 6+2 dnes
ale tak den sem den tam.
Ale jako překvapilo mě, že to není ještě vidět tak brzy, když mě na klinice furt ženou na ultrazvuky. Čekala jsem prostě rychlejší postup, ale co bych taky pořád chtěla že ![]()
Prvně to byl jen ten flek, pak prázdná dutinka a teď už tam je bublinka v dutince no.
To jsme tak nějak na stejno s tím plůdkem malinkým ![]()
@Malineka také mě překvapilo, že nebylo ještě vidět embryo, ale doktor mi vysvětlil, že je opravdu brzy.. ![]()
Držím palce na další kontrolu
ať je vše v pořádku ![]()
@Smoothinka Já tobě taky, já si to příště už i chci vyfotit. To už bude začátek 8. týdne, jdu na kontrolu příští čtvrtek. Kdy jdeš ty?
@Malineka já jdu v úterý, také bych měla být v 8tt (7+5), tudíž doufám, že bude vše OK.. snažím se zabavit činnostmi okolo co to jen jde, abych furt nemyslela na to jestli je vše v pořádku nebo ne ![]()
Ahoj holky, tak jen hlasim ze ja vcera skoncila na pohotovosti, ale vse dopadlo snad dobre. Vcera jsem byla 6+1.Malinke je na svym miste a tluce mu srdicko 💗 jen obcas krvacim a mam slabe bolesti, tak me pekne vydesilo. Jinak zitra ofiko UZ v CAR 🙏🏽
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.