IVF červen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1404
8.8.21 16:21

@Hana94 tak to zalezi na tobe, pokud takovému centru a pani doktorce duverujes, je to dobre.Na mne by to dobry dojem nedelalo, kdyz vim, ze v jinych centrech se za to neplatí 🤷🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
9.8.21 07:44
@Snehovapusinka píše:
@Hana94 tak to zalezi na tobe, pokud takovému centru a pani doktorce duverujes, je to dobre.Na mne by to dobry dojem nedelalo, kdyz vim, ze v jinych centrech se za to neplatí 🤷🏼‍♀️

Už sem zkusila tolik vitamínu, čaje, cvičení, gely a všechno možné ze těch 1500,– už se tak trochu strati… všude píšou ze to chce hlavně pozitivní myšlení a to myslím ze mám pozitivní až moc 😁 vůbec si nepripoustim ze to nevyjde. Beru to jako 100% úspěch, už teď už sem okoukla postýlky, kočárky na fb mám i uloženou složku prcek kam si ukládám kde co pěkného najdu tak uvidíme. 🙂 mám trosku strach z toho ultrazvuk jak to bude vypadat ale snad to bude dobré a koncem měsíce budou 2 // 🙂 když ne udělám si sama svým myšlením hodně velké zklamání ale pokusu je dost a po 4 letech už to nějaký ten měsíc nevytrhne. Jsem rada ze tu vůbec takováhle možnost je 🙂 vy zrovna teď někdo mate stimulaci nebo jste před odběrem/transferem? 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
9.8.21 07:48

@Snehovapusinka ty si psala ze jste chodili do Pronatalu…. Myslela si také ten v Teplicích? A teď jste přešli kam?🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
10.8.21 09:34

@Snehovapusinka tak pro mě dneškem veškerá naděje skončila…bohužel jsem se rozkrvacela…dalo se to čekat, ale pořád jsem malinko doufala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
10.8.21 09:50

@SM93 to mi je líto 😔 mela jsem to stejne, ale KET urcite vyjde! 💗 drzim palecky a dej vedet jak pokračujete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
10.8.21 13:15

Anonymní
Tak v neděli dopoledne mě pustili domu mám stále naordinovaný klidový režim.
Embrya nakonec zustala bohuzel jen 2 kvalita BB. Mražene dohromady mám požadavek na transfer 2 embryí.
Ve středu jedu na centra na kontrolu😟mám ze všeho tak divne pocity já myslela ze už vše dopadne dobre😞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
10.8.21 14:28

@Siník vzdyt to dopadlo dobře, dve embrya BB neni vubec spatny vysledek 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.21 21:55

@Siník však to je pořád super! A s tou kvalitou bych si hlavu nedělala, v tom mém centru se třeba vůbec kvalita nehodnotí. Buď je vhodné k mrazení a transferu a nebo ne. Musíme věřit, že to ta nase embrya zvládnou! 🙂

• Citovat
  • Upravit
ovce1
11.8.21 11:10

Ahoj holky, všechny vás zdravím :mavam:

koncem měsíce začínáme s první stimulací na IVF, tak budu moc ráda, když bude s kým to sdílet. Doma mám 5,5 letého chlapečka z přirozeného otěhotnění, ale mám za sebou potrat v 9tt a pak dva indikované potraty v 17tt (jeden před synem a jeden ted v únoru) kvuli genetickým vadám. Doktor nám doporučil IVF a pojištovna schválila PGD. Tak jsem na všechno zvědavá.

Jak jste zvládaly aplikovat injekce?

Všem moc držím palce :srdce:

• Citovat
  • Upravit
47
11.8.21 13:31

Anonymní
Snad to dopadne vše dobře. Musíme být pozitivní, teď čekám menstruaci. A pak se uvidí😉Ve čtvrtek mám další kontrolu.
No na moji klinice mi také neřekli jaké jsou embrya kvality dokud jsem se nezeptala.
Snad to se už blízká na lepší časy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarah1618
11.8.21 13:39

@ovce1 moc drzim palce :srdce:,
aplikovani injekci jsem se nejprve bala, a pichal mi to pritel a ja jsem se na to nemohla ani divat, pak ale pritel odjel a musela jsem si to pichat sama a ve finale me to zacalo bavit. Ja teda mela gonal, coz byla hezka jehlicka plus jeste orgalutran.
Vubec to neboli, je to jen o zvyku..

• Citovat
  • Upravit
90
11.8.21 14:39

Ahoj holky,
tak nám se druhý cyklus IVF opět nevydařil.. Paní doktorka, ke které chodím, měla dovolenou 14 dní, a k nikomu jinému jsem nechtěla, tak jsem na ni počkala. A udělala jsem dobře :-). Řekla mi na konzultaci, ať nespěchám s 3.IVF, že když stejně špatně reaguju na stimulaci, tak pro mě bude vhodný nativ, a zaplatím cca stejně..a že by ještě udělala hysteroskopii, jestli tam náhodou něco není.. Pak mi udělala ultrazvuk a zjistili jsme, že je tam pěkný folikul, a navíc na vaječníku, na kterém nic většinou není. Tak navrhla ( ve čtvrtek ), že v sobotu punkce a zkusíme to hned. Tak jsem v sobotu šla na punkci bez narkózy…Podařilo se získat zralé vajíčko, oplodnit, a včera jsem si pro něj jela :srdce: Dokonce bylo lepší kvality než předtím. Tak snad to vyjde :srdce: Vůbec jsem s tím nepočítala, takže taková hurá akce, ani jsem neměla čas nad tím přemýšlet.. Takže držte palce a snad se zadaří :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ovce1
11.8.21 14:47
@Suzi26 píše:
Ahoj holky,
tak nám se druhý cyklus IVF opět nevydařil.. Paní doktorka, ke které chodím, měla dovolenou 14 dní, a k nikomu jinému jsem nechtěla, tak jsem na ni počkala. A udělala jsem dobře :-). Řekla mi na konzultaci, ať nespěchám s 3.IVF, že když stejně špatně reaguju na stimulaci, tak pro mě bude vhodný nativ, a zaplatím cca stejně..a že by ještě udělala hysteroskopii, jestli tam náhodou něco není.. Pak mi udělala ultrazvuk a zjistili jsme, že je tam pěkný folikul, a navíc na vaječníku, na kterém nic většinou není. Tak navrhla ( ve čtvrtek ), že v sobotu punkce a zkusíme to hned. Tak jsem v sobotu šla na punkci bez narkózy…Podařilo se získat zralé vajíčko, oplodnit, a včera jsem si pro něj jela :srdce: Dokonce bylo lepší kvality než předtím. Tak snad to vyjde :srdce: Vůbec jsem s tím nepočítala, takže taková hurá akce, ani jsem neměla čas nad tím přemýšlet.. Takže držte palce a snad se zadaří :-)

moc drží pěsti :srdce:

• Citovat
  • Upravit
ovce1
11.8.21 14:48
@sarah1618 píše:
@ovce1 moc drzim palce :srdce:,
aplikovani injekci jsem se nejprve bala, a pichal mi to pritel a ja jsem se na to nemohla ani divat, pak ale pritel odjel a musela jsem si to pichat sama a ve finale me to zacalo bavit. Ja teda mela gonal, coz byla hezka jehlicka plus jeste orgalutran.
Vubec to neboli, je to jen o zvyku..

děkuji… já chodím do Pronatalu, tam myslím dávají Gonal… tak snad to bude všechno v pořádku :-)

• Citovat
  • Upravit
126
13.8.21 12:36

Dobrý den, měla bych dotaz. Nevím zdali se to někde řešilo (jiná diskuze, či zde). Chtěla bych vědět názor na neschopenku po OPU či transferu. Zdali je to lepší zůstat v klidu doma nebo jestli je to zbytečné, :think: popřípadě vaše zkušenosti. Děkuji mockrát. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.