Ivf cube názory, zkušenosti?

B95
578
30.11.21 19:30

Ivf cube názory, zkušenosti?

Ahoj holky. Mám prosbičku. :) poprvé máme jít na konzultaci a vyšetření do této kliniky. Chtěla jsem se zeptat, máte nějaké zkušenosti, názory a tak? Budu l9c ráda, když se podělíte! :srdce: moc děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20905
30.11.21 19:38

Na dotaz „Ivf cube“ eMimino.cz našlo:
1644 témat
1810 příspěvků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
B95
578
30.11.21 19:40

@Cenarius jojo, již pročítám. Chtěla jsem nějaké nové zkušenosti. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
8.3.22 18:45

@B95 ahoj, právě jsem narazila na tvůj příspěvek, my se tam chystáme v polovině dubna, chtěla jsem se zeptat, jaké máš zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
B95
578
8.3.22 21:16

@Milnik ahoj skvělý. Díky paní primářce jsem těhotná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
8.3.22 22:00

@B95 téda, tak to vám moc gratuluju!!! :srdce: a můžu se zeptat jak to u vás probíhalo od první návštěvy do teď? Klidně do s. zprávy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
B95
578
9.3.22 05:15

@Milnik dekuju. Hlavně aby bylo všechno v pořádku :srdce: 17.12 byla konzultace. Další návštěva odběry- na vitamin D + AMH. A ultrazvuk a muž spermiogram. Všechno u nás bylo v pořádku. Hlídání ovulace a 1. Inseminace. Ta se nepovedla. Pak si nás vzala do péče paní primářka a opět další měsíc utz ohledně ovulace a další Inseminace která vyšla. Otehotnela jsem 7.2 takže celkem rychle. Po 2 měsících. :D ale u nás nebyly téměř žádné problémy. Jen mi zjistili přepážku u děložního čípku proto nám to nešlo přirozeně. Mám tam jakoby slepé místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
10.3.22 15:55

@Milnik
Také se chystáme v dubnu na tuto kliniku, tak jsem zvědavá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
11.3.22 16:36

@B95 My máme díky nim doma osmiměsíčního chlapečka. Prvni IVF, hned ET a vyšlo to. Drzim palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
19.5.22 13:23

@Milnik ahojky a jak jste dopadli? My byli v dubnu na konzultaci a ode dneska uz stimuluji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
19.5.22 17:30

@marinana
Promiň, že odpovídám já :D ale já též byla v dubnu na první konzultaci na této klinice :)
Všechna vyšetření, co nám dělali, dopadli ok (spermiogram, UTZ, prolaktin, FSH, AMH). Jen mi chybělo déčko, tak ho doplňuji… teď necháváme ještě pár cyklů volný průběh…

U Vás přišli na příčinu proč se nedaří? Dělali Vám i nějaké další testy než ty výše zmíněné?
Já čekala, že třeba automaticky udělají HP nebo nabídnou průchodnost vejcovodů a prý to u mě není potřeba 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
19.5.22 21:46

@Ivuska456 ahojky, my už se s přestávkama snažíme 4 roky, dřív jsme byli na jiné klinice a tam jsme už podstoupili jedno IVF, nepovedlo se. My jsme oba zdraví, nechali jsme si dělat i genetiku a všechno v pořádku, manžel má nadstandartní spermiogram, takže jsme věřili, že to hned napoprvé vyjde. Pak mě poslali na imunologii a zjistili, že mám zvýšený počet tzv. zabijáckých buněk, které zabíjí vše cizí v organismu. Takže i embryjko. Proto jsem car chtěla změnit, protože je mi 39 let, pořád mě jen tlačili do dalšího pokusu a myslím, že po takové době, kdy se nám nezadařilo, měli imunologii udělat hned. V Cubu mi sedl přístup, i to, že mi změnili medikaci na stimulaci, vysvětlili mi, jak to je s ovariální zásobou (mám 2.3) a ještě než jsme se rozhodli se u nich zaregistrovat, tak mi nabrali krev a zjistili nízkou hladinu déčka a okamžitě jsem měla v mobilu recept. Pro mě úplně jiný přístup. Jinak u mě průchodnost vejcovodů nikdy nikdo taky neřešil. Možná u nich hraje i roli, jak dlouho se snažíte a kolik ti je. Jestli vás nic netlačí a jste zdraví, tak zkusíte nejdřív IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
19.5.22 22:14

@marinana
Tak mě právě říkali, jak jsem mladá (ale už mi bude 32, tak se tak mladě necítím). Potom přihlíželi k tomu, že chceme méně invazivní postup… místo IUI mi tedy nabídli jen řízený styk s ovitrellem a progesteronem… já ale nejprve chtěla počkat na ty výsledky krve… snažíme se něco přes rok, tak jsem chtěla jistotu, že je všechno ok :)
Tak snad se Vám brzy povede :srdce: doba je to děsná noo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
26.9.22 21:19

Ahoj holky, ráda bych se s vámi také podělila o osobní zkušenost s IVF Cube. Tuto kliniku mi doporučila moje kamarádka a byla to dobrá volba. Prostředí kliniky je moderní a čisté, nejvíc však oceňuji osobní přístup personálu. Sestřičky jsou usměvavé a nápomocné. Po celou dobu jsem byla v péči pouze jedné doktorky (MUDr. Višňové), což vnímám jako velkou výhodu, protože dobře znala můj zdravotní stav a postupovala systematicky. Věřím, že i díky tomu vše proběhlo rychle a hladce. O miminko jsme se s manželem marně pokoušeli 7 let. V Cubu šlo vše ráz na ráz, podařilo se nám otěhotnět hned při prvním IVF cyklu a teď máme doma krásnou 2měsíční holčičku. :srdce: Přeji vám hodně štěstí a jestli váháte, tak s touto klinikou neuděláte chybu;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.24 17:09

Určitě doporučuji

Musím říct, že se mi málokdy v životě stalo, že bych se těšila k doktorovi. V Cube jsem dostala super podporu, všechno nám bylo velmi věcně a pečlivě vysvětleno. Měla jsem řadu doplňujících otázek a paní koordinátorka Hana Vaňková mi velmi profesionálně radila a odkazalovala na doktory. Vůbec celý ten systém s osobní koordinátorkou fungoval skvěle, stejně tak i elektronická komunikace a jsem moc vděčná za ubezpečení, které mi to dodávalo. Paní doktorku Višňovou a Bolehovskou si nemůžu vynachválit. Za celou dobu (rok) jsem neslyšela jakoukoliv diskriminační narážku o věku nebo o čemkoliv. Pro mě osobně je Cube opravdu místo pro ženy, které uklidní, pohladí po duši a možná že i to přispívá k tomu, že se miminkám daří :)

K samotné proceduře: pul roku jsem chodila na hormonalni stimulace (aby vznikla hyperovulace), paní doktorka nám pak navrhla IVF - s pojišťovnou všechno pomohli vyřídit; odebrání vajíček proběhlo úplně v pohodě - žádné trauma, žádný stres, pár injekcí - nebylo to super, měla jsem výkyvy nálad, ale dala se to zvládnout. Samotná procedura pak udělaná opravdu respektujícím způsobem. Poprosila jsem o výměnu amalgamu za utrogestan právě kvůli výkyvům nálad a pani doktorky mě zase velmi pečlivě celým procesem provedly. Z prvního odebrání jsme měli 6 embryí. První IVF transfer nevyšel a hned o měsíc později… :) A dneska se těšíme na zdravou holčičku :) IVF Cube mi dodalo pocit bezpečí a optimismus, něco, co bych určitě moc přála dalším budoucím rodičům. Téma plodnosti vůbec není v životě jednoduché a mít někoho, na koho se můžu obrátit, někoho komu opravdu záleží na tom, aby se zadařilo, je neocenitelné. Moc děkujeme celému týmu - koordinátorkám, sestřičkám i paním doktorkám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.