Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@beruska199 píše:
supeeeeer tyyyyo takze pravdepodobnost se priklani spise k dvojčatkum?kolik byvy hladina u jednoho miminka?![]()
a od jake hladiny vetsinou byvaji dve?jsem nedočkava na ten ultrazvuk
@beruska199 koukám , že by jsi asi hodně chtěla dvojčátka, viď ![]()
@Paris77 píše:
@beruska199 koukám , že by jsi asi hodně chtěla dvojčátka, viď
ja budu rada jak za jedno tak za dve hlavne at vse probehne v pohode
![]()
@Paris77 NO jsem nemohla, nesnasim tchyni a zase se nam tak namotala do zivota,ze jsem z toho nemohla
usnout
@I.P.B.M no jo no, tchýně, to je někdy děs
A jak se jinak cítíš ?
u me planuje navstevu tchyne v nedeli
to se zas bude gruntovat
chlebicky atd. ![]()
ahoj holky tak jak je?ja akorat premyslim nad tim ze vlastne mam jit v zari k zubari mam asi 4 male kaziky a jeden velky …obednela jsem se k nejakemu soukromrmu zubari pry je dobry a vsechno je u neho drachsi mam sileny strach ze zubare dokonce jsem se i raz u zubare vyvratila.....v zari budu teoreticky na začatku 4 mesice tehu a mam strach at ze strachu nebo kdyz me to bude bolet at nepotratim.......snad se to nemuze statttttt
co myslite .....fzrt si rikam ze kdyz uz tam vyplaznu tolik penez tak ze ten zubar snad musi vedet jak se k zene chovat v tehu ne ?jezisi ja se booooooooooojim uz tet ![]()
Ahoj holky, tak jak jste všechny na tom ?? Já zatím netestila, ale dneska mám blbou náladu a můj optimismus je pryč.
Přes noc mě úpně přestala bolet prsa, tak si myslím, že MS už drží jen Utroš ![]()
@Paris77 Ahoj
já jsem ráno byla na krvi a odpoledne si mám volat pro výsledky a jsem pěkně nervozní
A neboj, prsa mě taky nebolí, tohle ještě nic neznamená ![]()
@kaczule1 píše:Ty jo Kaczule, tak to na tebe mooooc myslim a držím palce !!! Dej odpoledne určitě vědět !! A pozoruješ na sobě nějaké příznaky ?
@Paris77 Ahojjá jsem ráno byla na krvi a odpoledne si mám volat pro výsledky a jsem pěkně nervozní
A neboj, prsa mě taky nebolí, tohle ještě nic neznamená
@Paris77 Děkuji
ty už jdeš pozítří, že? A testovat nehodláš?