Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@beruska199 píše:
ahojte holky udelala jsem si jeste dneska test a ta spodni čarecka je porad o neco slabsi jak ta horni snad to tak ma byt
co myslite podle me je hlavni ze tam jemyslite ze by mi mohli rict po krvi,samozdrejme pokud bude vysledek pozitivni jestli se chytli obe
nebo jedno?
@beruska199 píše:@beruska199 píše:
ahojte holky udelala jsem si jeste dneska test a ta spodni čarecka je porad o neco slabsi jak ta horni snad to tak ma byt
co myslite podle me je hlavni ze tam jemyslite ze by mi mohli rict po krvi,samozdrejme pokud bude vysledek pozitivni jestli se chytli obe
nebo jedno?
@beruska199 PO krvi ti to jeste neřeknou ,já se ptala ale řekli mi ,že to je možné zjistit až na ultrazvuku.Sdělili mi jen hladinu těhotenského hormonu.
@kaczule1 ahoj!! No naprosto úžasně !!
Dneska jsem 6 den po ET a užívám si to. Žádný problémy. Akorát v pátek bolesti podbřišku jako na MS a od tý doby klid
Jinak občas se ozve lehce podbřišek a prsíčka bolí, tak doufám, že mi můj optimismus vydrží
A co ty? Ty jsi kolikátý den po ET ?
@Paris77 Já ani nevím, cítím se tak nějak normálně
Včera k večeru mě trochu bolelo břicho, ale jinak nic. Musím tomu svému bojovníčkovi prostě věřit ![]()
@kaczule1 asi nebudu
nebo alespoň zatím ani nemám to nutkání, chci si užívat ten krásnej pocit, protože na špatný zprávy je vždycky času dost. Nechci se nervovat, že mám sněhobílej testík. Ani jsem so ho nekoupila
Co ty ?
@Paris77 Tak já doma testíky mám a uvažuju o zítřku nebo čtvrtku ![]()
@kaczule1 já se taky cítím úplně normálně, protože prsa mě bolejí normálně i před MS, takže tomu nepřikládám nějakou váhu a tomu svýmu bobkovi věřim !! ![]()
@kaczule1 píše:
@Paris77 Tak já doma testíky mám a uvažuju o zítřku nebo čtvrtku
Tak to jsem na tebe zvědavá
Každopádně budu ti strašně držet palce !!!
Hned se ozvi !!