Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ppaja to jsi teda mela celkem velke davky.jinak dekuji.holky holcina od nas z caru je 5 den po ketu a uz ma // carky na testu
@hanka1120 píše:
ppaja to jsi teda mela celkem velke davky.jinak dekuji.holky holcina od nas z caru je 5 den po ketu a uz ma // carky na testu
To je teda docela brzo ![]()
paris 77 taky mi to pripada brzy .holky chci se vas zeptat praskla vam nekdy cysta v pulce cyklu? doktorka mi rikala ze cysta by mela odejit s menstruaci
hani to nevim, ja mela cystu jen jako 16-ti leta a praskla mi na vajecniku ![]()
ahoj tak ja to dneska nevydrzela jsem 8 den po ket a tast mi vysel pozotivni
snad to ukazuje dobre koupila jsem nejaky citlivejsi akorat tetka malinko spinim nevim co k tomu dodat snad to proste vyslo a potvrdi to krev ve stredu ![]()
@beruska199 teda, tak to moc držím palečky a potichounku gratuluju ![]()
@beruska199 píše:
ahoj tak ja to dneska nevydrzela jsem 8 den po ket a tast mi vysel pozotivni![]()
snad to ukazuje dobre koupila jsem nejaky citlivejsi akorat tetka malinko spinim nevim co k tomu dodat snad to proste vyslo a potvrdi to krev ve stredu
Tichá gratulace
![]()
@beruska199 Mela jsem uplne stejne priznaky a vcera jsme videla na internetu dve srdicka ![]()
HOlky tak já mám po ultrazvuku a viděla jsem dvě srdíčka,takže jsme s přítelem celý den nemluvili ,trošku nás to překvapilo,jsme počítali,že se chytne jen jedno.Ale radost máme velikou,spíš se trošku bojím abysme dvojčátka zvládli a já je v pořádku donosila
@I.P.B.M Neboj, určitě to zvládnete a musíte věřit, že všechno bude v pořádku
Hned bych s váma měnila ![]()
@I.P.B.M píše:
HOlky tak já mám po ultrazvuku a viděla jsem dvě srdíčka,takže jsme s přítelem celý den nemluvili ,trošku nás to překvapilo,jsme počítali,že se chytne jen jedno.Ale radost máme velikou,spíš se trošku bojím abysme dvojčátka zvládli a já je v pořádku donosila
Tééda, to je pecka !!! Moc gratuluju !!
Dva andílci
Určitě to zvládnete, neboj ! Přeju, ať broučci krásně rostou ![]()
@I.P.B.M Ježíííš, to je úžasný!
Zvládnete to určitě, to se neboj.Moc vám to dvojnásobný
štěstí přeju a ať bobánci pěkně rostou! ![]()
Ahoj holky
, všem, co máte po ET přeju pevný nervy a áť vám ty dny do krevního testu rychle utečou
. Neděste se, když testnete dříve a čárka tam není.Jedna může mít pěknou čárku osmý den a druhá třeba až dvanáctý nebo i dýl.Kdyby se to dalo s jistotou zjistit dříve, tak by se i testy z krve dělali dřív a ty jsou daleko přesnější,než ty z moči.Všem, co se už dvě čárky objevili tiše gratuluju a ať čárky pěkně sílí ![]()