Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@I.P.B.M Když ono to je všechno opravdu hodně individuální.Někomu je prostě blbě pořád, někomu občas a někomu vůbec.Při prvním těhotenství mi taky první měsíce vůbec nic nebylo, ale tenkrát jsem se tolik nesledovala a brala to všechno úplně normálně.A hlavně nebyl internet,takže jsem neměla tolik možností si o tom něco zjišťovat a zbytečně se děsit
A neboj,hodně holek říká, že kdyby těhu neměly potvrzený na utz, tak to ani nevědí.Zítra na tebe budu myslet! ![]()
@Paris77 No tak to je bezva,že už jste doma
Tak hezky klídek a jak už jsem psala, být co nejvíc veselá!
První dny jsou nejdůležitější, tak buď hezky v klidu, ať se bobánek může pěkně zavrtat ![]()
Jíťo, díky. Ale jsem ještě v práci
Ale neboj, dělám v kanclu, pohodička, takže bobek je v klídku
Budu se šetřit, ať se může v klidu zavrtávat
Měla jsem na ET přítele, tak to bylo moc hezký, takový až dojemný ![]()
@Paris77 Ahoj, koukám, že jsi byla dneska na ET jednoho bojovníčka. Já bylo v pondělí a dali mi jednu morulku, tak doufám, že se uchytí ![]()
Ahoj holky, doufám, že vám nevadí, že jsem sem vlezla. Už jsem tady byla a pak jsem nějak vypadla
Teď mě čeká dlouhé čekání na výsledky, tak snad to nějak zvládnu ![]()
holky vsem vam drzim pesti..
ja jsem dnes 7 den po ket a jsem nafoukla jak prsa tak bricho pobolivaji me zada i bricho zvlastni bolest bricha neco mezi tim jako kdybych posilovala tak tyden v kuse a taky jako pred ms zvlastni takove to nemivam
musim zaklepat snad to vyjde naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam vseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
snad to mam dobre znameni ![]()
@kaczule1 píše:
Ahoj holky, doufám, že vám nevadí, že jsem sem vlezla. Už jsem tady byla a pak jsem nějak vypadlaTeď mě čeká dlouhé čekání na výsledky, tak snad to nějak zvládnu
to zvládneme ![]()
@1985 Koukám, že tobě celkem brzy vyskočily //
Držím palce ať je vše OK ![]()
@kaczule1 píše:
@1985 Koukám, že tobě celkem brzy vyskočily //Držím palce ať je vše OK
jojo moc brzo a krásně:-) pak se tady semnou dohadujou,že je to pregnyl kterej sem měla píchlej 21.5 tzv.pred 10 dny,ale čárky sílí a neklesají tudíž to pregnyl opravdu není
…
@1985 juuu, to je super, slyšet takové pozitivní zprávy
Já mám v sobě jenom 1 morulku, tak doufám, že má šanci to zvládnout ![]()
@kaczule1 píše:
@1985 juuu, to je super, slyšet takové pozitivní zprávyJá mám v sobě jenom 1 morulku, tak doufám, že má šanci to zvládnout
urcčitě musíme si věřit:-) já taky nemám vyhráno,mám dva mražáčky a pořád není všem dnum konec zatím:-))tak musím doufat…po dvou IVF sem vždy otehotnela,ale boužel to skončilo do 7tt., tak ted se musím modlit ![]()
@1985 No já za celé 3 roky na tt neviděla ani jednou //, tak doufám, že se konečně dočkám
a musíme to dotáhnout až do úspěšného porodu ![]()
@kaczule1 píše:
@1985 No já za celé 3 roky na tt neviděla ani jednou //, tak doufám, že se konečně dočkáma musíme to dotáhnout až do úspěšného porodu
Ahoj Kacule tak to je super ! Obě máme jednoho bojovníka. Musíme věřit, že jsou to ti praví. To dáme !!!