Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@I.P.B.M píše:
@Paris77 Paris ,jak jsi dopadla?
Tak hlasim, že máme jedno kindrvejce
! Modlim se, aby se oplodnilo a nevzdalo to !
@beruska199 Taky mě bolelo břicho od 3.dne od ET,ale naštěstí to bylo zavrtávání a test 10.den byl pozitivní
Ale to pobolívání v podbřišku trvalo ještě měsíc a půl,takže jsem se dost bála,abych nepotratila.Naštěstí už je to dobré ![]()
Jinak k dalším příznakům patřilo pobolívání prsou,ale to až tak 15.den po ET.Držím palce,ať to vyjde ![]()
@bejbyn píše:
@beruska199 Taky mě bolelo břicho od 3.dne od ET,ale naštěstí to bylo zavrtávání a test 10.den byl pozitivníAle to pobolívání v podbřišku trvalo ještě měsíc a půl,takže jsem se dost bála,abych nepotratila.Naštěstí už je to dobré
Jinak k dalším příznakům patřilo pobolívání prsou,ale to až tak 15.den po ET.Držím palce,ať to vyjde
taky te bolelo jako kdybys mela dostat ms?me to boli jako pred ms a zaroven jako kdybych mela natahle svaly nebo neco jako po posilovani vsak vite co myslim
ale pevne verimmmmmmm ze se chytnou nebo ze se chytne aspon jeden bobiš
![]()
@Paris77 Tak koukám,že máš taky jedináčka, jako já
Tak doufám, že mu vyberou nějakou parádní spermii a ty sis mohla brzy jet pro malýho bojovníčka
Tyhle osamělý vajíčka jsou držáci, tomu věř!!! ![]()
@beruska199 jojo,přesně,jako když bych měla dostat ms,pořád jsem se chodila na wc kontrolovat.Někdy mi projela podbřiškem i taková křeč-dost nepříjemné a hlavně to nahánělo strach,když nevíš,co se děje.Ale buď v klidu,určitě je to na dobré cestě,stejně jako u mě ![]()
@jitu.cz píše:
@Paris77 Tak koukám,že máš taky jedináčka, jako jáTak doufám, že mu vyberou nějakou parádní spermii a ty sis mohla brzy jet pro malýho bojovníčka
Tyhle osamělý vajíčka jsou držáci, tomu věř!!!
[/citace
Já v to pevně doufám. Ale mám strach. Zítra si máme boosts, jestli se nám oplodnilo. A jak jseš na to teď ty ?
@bejbyn píše:
@beruska199 jojo,přesně,jako když bych měla dostat ms,pořád jsem se chodila na wc kontrolovat.Někdy mi projela podbřiškem i taková křeč-dost nepříjemné a hlavně to nahánělo strach,když nevíš,co se děje.Ale buď v klidu,určitě je to na dobré cestě,stejně jako u mě
ani nevis jak bych si to prala:)
TAKZE SI ME UKLIDNILA DEKUJU ![]()
@jitu.cz píše:
@Paris77 Tak koukám,že máš taky jedináčka, jako jáTak doufám, že mu vyberou nějakou parádní spermii a ty sis mohla brzy jet pro malýho bojovníčka
[/citace
Já v to pevně doufám. Ale mám strach. Zítra si máme volat, jestli se nám oplodnilo. A jak jseš na to teď ty ?Příspěvek upraven 29.05.12 v 09:38
@jitu.cz píše:
[/citace
Já v to pevně doufám. Ale mám strach. Zítra si máme volat, jestli se nám oplodnilo. A jak jseš na tom teď ty ?Příspěvek upraven 29.05.12 v 09:39
@jitu.cz píše:
[/citace
Já v to pevně doufám. Ale mám strach. Zítra si máme volat, jestli se nám oplodnilo. A jak jseš na to teď ty ?
@jitu.cz píše:
[/citace
Já v to pevně doufám. Ale mám strach. Zítra si máme volat, jestli se nám oplodnilo. A jak jseš na to teď ty ?
@jitu.cz píše:
[/citace
@jitu.cz píše:
[/citace
TO ČEKANI JE FAKT NA NIC TO JE K NEVYDRZENI JE DRUHY POKUS OPRAVDU VETSI SANCE
![]()
@jitu.cz píše:
[/citace