Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Paris cely den na tebe myslim, je to strasny, kdybych ti mohla nejak pomoci
Je to moc smutny
@I.P.B.M píše:
Paris cely den na tebe myslim, je to strasny, kdybych ti mohla nejak pomoci![]()
Je to moc smutny
Děkuju, jsi hodná, ale tohle si musíme každá vybojovat sama
Štve mě to, ale co nadělám.
Ahojky tak my byli dneska na utz zavedene jsme meli dve embrya a na ceste je jedno 5 tyden
jsme moc stastni
mame prvni fotečku… ![]()
@beruska199 píše:
Ahojky tak my byli dneska na utz zavedene jsme meli dve embrya a na ceste je jedno 5 tydenjsme moc stastni
mame prvni fotečku…
No tak to bezva!! Moc gratuluju!! ![]()
@Paris77 píše:
No tak to bezva!! Moc gratuluju!!
moc dekujem ![]()
@beruska199 Moc gratuluju, ty brdo a ja myslela, ze budete mit taky dve, kdyz Hgc bylo tak vysoke, ale jedno je parada. ![]()
@I.P.B.M píše:
@beruska199 Moc gratuluju, ty brdo a ja myslela, ze budete mit taky dve, kdyz Hgc bylo tak vysoke, ale jedno je parada.
jo ja jsem rada
jdeme na utz v pondeli tak snad uz i srdičko by melo jit slyset se tesiiiiiiiiim jupiii ![]()
@beruska199 My jsme taky radsi chteli jedno, ale nemuzu se vubec rouhat. Ted jsem strasne stastna. ![]()
@I.P.B.M píše:
@beruska199 My jsme taky radsi chteli jedno, ale nemuzu se vubec rouhat. Ted jsem strasne stastna.
jasne ze jo budme radi za to co mame
Tehulky taky vas občas zaboli v brisku jsme 6 tyden a občas mam takove pichani nebo neco takoveho ![]()
![]()
@beruska199 Tak to me picha jeste ted, ja jsem nekde cetla, ze je to jak se uvolnuji vazy. me pichalo hlavne v noci.
@beruska199 Ahoj, chci se tě zeptat…četla jsem tady vaší diskuzi o tom špinění po pár dní po ET. Já jsem dneska 12 den po ET a včera jsem začala špinit. Hrozně mě drží nad vodou, že jsi taky špinila a stejně jsi byla těhotná. Doufám, že u tebe vše dobře pokračuje. Jak dlouho jsi to špinění měla? Já to mám zatím druhý den a do MS se to ještě nerozjelo..je to tam na jedno vložku denně víc určitě ne. Můžeš mi napsat svou zkušenost prosím? Děkuju ![]()