Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ipmb a nechala si zavest obe? nebo jedno zamrazit? ani teda nevim, jestli v carech jedno mrazi
u nas ti zamrazijou i jedno.a kolik jsi zavadela ppajo jedno ci dve
hani ja mela dnes teprve opu
ale asi nakonec zavedu jen jedno, no uvidime, jak to budou videt doktori a kolik vajuch zbyde
@ppaja Nam dali obe, vzhledme k memu veku, je mi 37 ,mi zavedli obe,s tim , ze se zvysuje sance, no zvysila
vcera jsme videla na ultrazvuku dve srdicka ![]()
paris diky
stejne me prekvapuje jak mi uz ted vecer je dobre, doufam ze to neni jen po tech lekach a uz to tak bude porad ![]()
ppajo mě bylo taky večer už dobře, i když je pravda, že já neměla takovou úrodičku jako ty ![]()
paris, chodit jeste nemuzu, sotva se dobelham na zachod, nic vic, ale aspon uz muzu lezet, to sem predtim uz nemohla, ale prsa mam teda obrovsky a hodne bolestivy
tak lezim jen na zadech, to bude tim mrzakem pregnylem
se nevejdu ani do svych tricek a satu ![]()
@Paris77 píše:
@jitu.cz já jsem byla po ET docela v pohodě, takže jsem mazala do prácedoma bych se stejně nudila a pořád nad tím přemýšlela.
Od včerejška mě nějak zvláštně pobolívá v podbřišku. Třeba když víc zakašlu nebo se zasměju, nebo když jdu na malou a nebo si sednu na židli. Nevim čim to
DOBRE ZNAMENI ![]()
AHOJ HOLKY JA JDU VE STREDU NA KREV JSEM ZVEDAVA
ALE DALALA JSEM SI TEST 8 DEN PO KET A ČARKY BYLY VIDITELNE.....
TAK SNAD TO VYSLO.
AKORAT NEVIM KDY V PRIPADE ZE SE BOBCI UCHYTILI NAM REKNOU KOLIK JESTLI OBA NEBO JEDEN JESTLI SE TO DOZVIME PO KRVI NEBO AZ PO UTZ. ![]()
@beruska199 podle krve to jednoznačně nepoví. Podle hodnoty hcg ti můžu akorát říct jestli to vypadá na dvojky nebo ne, ale potvrdí ti až na ultrazvuku. Držím moc palce. Já se zatím bojím testovat ![]()
berusko gratulace
kačí kdy budes testit? kolikátý den jsi po et?
@ppaja Dneska jsem 5. den po ET a testit se zatím bojím, takže nevím kdy se k tomu odhodlám
![]()