Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
5. den od et je brzo ne? pockej na ten 9. den
ted sem volala do caru a vsech 6 se spojilo a vyviji se dobre
@ppaja jj, to je brzo, jen stejně nevím kdy testnout, bojím se zklamání ![]()
gratuluju k embryjkam ![]()
tak jeste muzou odpadnout ne? ale aspon ze se spojily
ty testuj nejdriv ve stredu, ale jistotu budes mit az 14 dni od et ![]()
@kaczule1 píše:
@beruska199 podle krve to jednoznačně nepoví. Podle hodnoty hcg ti můžu akorát říct jestli to vypadá na dvojky nebo ne, ale potvrdí ti až na ultrazvuku. Držím moc palce. Já se zatím bojím testovat
me to povidej ja se taky hodne bala a dopadlo to dobre čarka sili…ja jsem si rekla nez jsem ten test zkusila ze stejne za 14 dni se to dozvim tak uz at jsem pripravena a test jsem udelala
zkus to ale pokud jsi aspon 9 den po transveru driv to ani nezkousej
uvidis urcite to vyjde dorazila ti ms?pokud ne tak jdi do toho ![]()
@ppaja píše:
berusko gratulacekačí kdy budes testit? kolikátý den jsi po et?
ppajo dekuji
ale jistota to bede az ve stredu ![]()
@beruska199 píše:
AHOJ HOLKY JA JDU VE STREDU NA KREV JSEM ZVEDAVAALE DALALA JSEM SI TEST 8 DEN PO KET A ČARKY BYLY VIDITELNE.....
TAK SNAD TO VYSLO.
AKORAT NEVIM KDY V PRIPADE ZE SE BOBCI UCHYTILI NAM REKNOU KOLIK JESTLI OBA NEBO JEDEN JESTLI SE TO DOZVIME PO KRVI NEBO AZ PO UTZ.
Tichá gratulace ![]()
@beruska199 Me nejdriv udelali krevni test a deset dni na to i ultrazvuk,drzim moc palce ,ale je to urcite na dobre ceste ![]()
@I.P.B.M píše:
@beruska199 Me nejdriv udelali krevni test a deset dni na to i ultrazvuk,drzim moc palce ,ale je to urcite na dobre ceste
jo snad jo uz ve stredu jdem na krev se tesime dalala jsem 4 testy a vsechny vysly poz.
![]()
@ppaja píše:
5. den od et je brzo ne? pockej na ten 9. dented sem volala do caru a vsech 6 se spojilo a vyviji se dobre
Tak to super zpráva !!!
![]()
ahojte holky udelala jsem si jeste dneska test a ta spodni čarecka je porad o neco slabsi jak ta horni snad to tak ma byt ![]()
co myslite podle me je hlavni ze tam je
myslite ze by mi mohli rict po krvi,samozdrejme pokud bude vysledek pozitivni jestli se chytli obe