IVF duben 2012

12067
10.4.12 07:47

IVF duben 2012

ahoj holky, najde s nekdo kdo prave prodelava IVF? Ja ted 5 den stimuluju, odber je naplanovany na pristi tyden a pak ceket a cekat. Todle je nase 4 IVF a ja se modlim a verim ze to vse dobre dopadne. Je me 33 let a nase nezdary lekari spise pripisuji mim mene kvalitnim vajickum. Mam AHM 0.98 coz je dost hranicni, ale zatim nikdo nevyloucil naseho potomka. Po poslednim nezdarenem pokusu ( listopad 2011 ) jsem se jeste zamerila na ruzne alternativni lecby - Institut tradicni cinske mediciny, cviceni jogy a regrese…
:mavam: tak zatim a vsem predem dekuji za prispevky a preji hezky den, andrysek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7158
10.4.12 09:51

Ahoj, já mám sice IVF úspěšně za sebou, ale chci tě podpořit, že to určitě vyjde, já mám AMH- 0,99 a IVF nám vyšlo hned na poprvé, nic jiného nám nezjistili… po celé stimulaci a PK zůstali jen dvě embria a ty mi zavedli no a jedno se krásně chytlo, už jsem v sedmém měsíci, takže ti držim palce, to kvalitní vajíčko se určitě objeví!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
10.4.12 09:52

:lol: A koukám, že nám je i stejně let! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
10.4.12 11:06

Ahojky, já mám za sebou neúspěšné IUI i IVF, teď jdu na LSK a potom na KET. Moc ti držím palce, protože vím, co si prožíváš a že to není vůbec lehké.
Pro mě je nejhorší to čekání a nic nedělání. Teď budu po LSK 4 týdny doma a to je pro mě nejhorší. Sedět doma a myslet na blbosti…:-)
Jinak alternativní metody schvaluju. Taky jsem jich pár vyzkoušela. Uškodit určitě nemůžou.
Tak se drž a moc držím palce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
10.4.12 14:13

ahoj holky, moc dekuji za podporu - uz to musi vyjit…jo to cekani je zdlouhave, monaxx zkus so od toho odprostit a kdyz te zacnou napadat kravinky, zacni hned myslet na neco jineho, zkus treba dychani, to te uvolni a pak cist, koukat na TV. Kazdemu pomaha neco jineho. Ja to mam take ze me obcas prepadaji strachy - terapeutka me poradila, ze nema smysl s tim bojovat, ale je lepsi ten stres ze sebe jakoby vyndat, udelat z nej ledovou kouli a nechat rozpustit
A Harper prosimte nemas nakou radu co delat po transferu? mam v planu byt tak 5 dni v uplnem kidku a teple a pak pomalu neco delat. Urcite si necham napsat nemocenskou a ten cas stejne leti jak blazen. ono to asi vylezet nejde, ale treba te neco napadne. Jo a moooc gratuluji k miminku
PS s tim nizkym AHM jsi me celkem uklidnila, diky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
10.4.12 14:55

@superandrysek Hele, tak já ležela první tři dny, fakt jsem vstávala, jen abych došla se psem nebo si udělala jídlo a pak je dobrý snažit se nějak zabavit, chodit do kina a tak, zásob se doma nějakými filmy, nejlépe komedie, je totiž prokázáno, že po IVF otěhotní více žen co jsou v pohodě a vysmáté, bylo to ted nedávno v TV, myslim, že v Koření, léčili tam děti v nemocnicích pomocí klaunů a zmínili tam i nějakou studii, že otěhotnělo po IVF víc žen co se hodně smálo… Tak asi tak, víc ti asi neporadím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
10.4.12 15:14

ahoj, ale jo to je pekne a zda se to i logicke. takze, jdu na uloz to a stahnu komedie. Jidlo si navarim dopredu at pak jen ohrivam. a vstavat budu snad jen na zachod - chichi
Jeste jeden dotaz, kolik se vam urodilo vajicek a kolik jste si jich nechavali vratit? Ja jsem nejdriv spekulovala s doktorem o 3, ale pak jsem to zmenila na 2 - teda jestli se urodi . Ale snad jo, mam ted celkem vysoke davky Gonalu. Jo a jak dlouho vam je kultivovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
10.4.12 15:19

Já měla 22 vajíček, oplodnit se jich podařilo 8, ale dali mi jenom jedno. Strašně jsem chtěla dvě, ale měla jsem nějakou tekutinu v dutině břišní, tak mi doktor řekl, že by to bylo riziko. Málem jsem to obrečela, protože jsem nějak cítila, že jenom jedno nevyjde… A taky, že nevyšlo…:-(
Při KETu, si už nechám dát dvě…
A kultivace byla 3 dny…
Oni dávají i 3?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
10.4.12 15:27

ahoj, nam navrhli i 3 ale za podminky, pozdejsi redukce - a toho jsem se bala, ze by pak byla ohrozena ta zbyvajici.
22 to jste meli peknou urodicku, me se podari tak 5, ale na KET nam nezustalo nikdy nic, ty zbyvajici se uz nevyvijela. Takze musim vzdycky podstupovat stimulaci :,(
Vis ono to neni tak otazkou kvantity ale kvality. Ja jsem ted 3 mesice uzivala bylinky od cinske doktorky, tak verim ze jsme kvalitu vylepsili, i kdyz doktor tvrdi se se to ovlivnit neda. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
10.4.12 15:43

Já taky takovou úrodu nečekala, máme 7 v mražáku… nejhorší je, že teď jsem byla doma kvůli IVF a teď budu doma kvůli laparošce. Řekli mi, že můžu být doma i 6 týdnů… :(
A v dnešní době, je o práci nouze, tak mám strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
10.4.12 15:46

ahoj, neboj se, proste to vem tak ze ted to je zrovna tak a miminko prece chcete. Z prace te za to vyhodit prece NEMUZOU, hlavne jim to rekni dopredu at si treba muzou za tebe najit zaskok.
Proc ti delaji laparo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
10.4.12 15:49

Tak já měla docela vysoké dávky Merionalu 470 jednotek a měla jsem jen pět vajuch, zralá byla čtyři a oplodnili se jen dvě a ty mi zavedli, PK jsem měla do stádia moruly, tuším čtyři dny nebo pět, ted si nejsem jistá, měli jsme ještě pro jistotu oplodnění metodou ICSI…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
10.4.12 15:51

Já mám ivf až v létě,ale chci Vás jenom též podpořit..držte se nevzdávejte to :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
10.4.12 15:57

harper, diky. Take mame vzdy prodlouzenou kultivaci, chci to jeste zitra probrat s doktorem aby to bylo tech 5 dni - pak je pry uspech zase vyssi. Podporujeme to tez, metoda PISCI, emryoglue a jeste ted novinky - monitoring, coz je sice 1.500 na den vic ale nemuseji emryjka vyndavat z teplicka…
Denisku take dik za podporu, nadeje umira posledni, nevzavame to :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
10.4.12 15:58
@superandrysek píše:
harper, diky. Take mame vzdy prodlouzenou kultivaci, chci to jeste zitra probrat s doktorem aby to bylo tech 5 dni - pak je pry uspech zase vyssi. Podporujeme to tez, metoda PISCI, emryoglue a jeste ted novinky - monitoring, coz je sice 1.500 na den vic ale nemuseji emryjka vyndavat z teplicka…
Denisku take dik za podporu, nadeje umira posledni, nevzavame to :pankac:

Přesně tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí