IVF duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12067
10.4.12 17:03
chodime do Gestu - jsou tam ferovy a celkem mily, predtim jsme chodili do Podoli, ale moc se me tam nelibil jejich pristup
@HARPER píše:
Sestřenka je z Prahy, taky chodila do PODOLÍ, spokojená teda nebyla a odešla do Gennetu…v PRAZE jsou tuším hned dva…Tak jsem na ní taky zvědavá, jestli to ted klapne…

davem tve sestrence zcela za pravdu, me v podoli chybel lidsky pristup, zkusila jsem primarku a doktora.
Gest je mensi zarizeni, a financne to vychazi skoro vsude stejne!!!
To je fakt des, kolik lidicek s tim ma dnes problem mit miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
14.4.12 06:55

ahojik holky, jdu se k vám přidat :palec: na začátku května začínám s dlouhým protokolem u Apolináře :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
14.4.12 13:12

holky a muzu se zeptat jak to IVF probiha?jake jsou pred tim vysetreni atd?uspi me u toho?kuju za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
14.4.12 14:01

Ahoj holky, může se přidat? Jsem po IVF a teď čekám, až budu testovat. Měla bych za týden :)

• Citovat
  • Upravit
10584
14.4.12 14:16

Tadelka tak to drzim palecky
prosim te,jak to probiha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
14.4.12 14:22

Díky moc :) myslíš, jak probíhá IVF ? tak nejdřív vezkratce a když tak ti to pak podrobně rozepíšu. Začneš stimulovat, pícháš si do břicha injekce a chodíš na kontroly na utz. Když máš vajíčka a je vše ok jdeš na odběr, který se dělá pod narkoózou. Poležíš si dvě hoďky a jdeš domů a čekáš. Ten den ti odebraná vajíčka oplodní a pak za pár dnů jdeš na transfér. Ten je bez narkózy. Poležíš si jen nějakou hoďku a jdeš domů. No a pak už jenom čekáš 14 dní, jestli se to povedlo. Plánuješ IVF?

• Citovat
  • Upravit
12067
14.4.12 20:06

ahoj, kolikate IVF mate?
Preji hodne stesti.
My jsme byli na OPU dnes a mame 3 parardni a 1 se uvidi. Uz se tesim na zpravy v pondeli z laboratore!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
14.4.12 20:09

pipinko koukam na tvuj podpis, ty mas tri deti a jdes do ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
14.4.12 20:10

ppaja jj,budu nosit kamaradce a jejimu manzelovi miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
14.4.12 20:10

@superandrysek já jsem po 4 IVF a díky :hug:

• Citovat
  • Upravit
10584
14.4.12 20:12

mozna hloupa otazka,ale kdyz se oplodnene vajicko vlozi primo do delohy,jak je mozne ze se nechytne?,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
14.4.12 20:14

@pipiinka to může být čímkoliv,například nekvalitním embryjem, může se zastavit vývoj nějakou genetickou vadou, nebo hormónama, nízkou sliznicí atd

• Citovat
  • Upravit
10584
14.4.12 20:15
@Tadelka píše:
@pipiinka to může být čímkoliv,například nekvalitním embryjem, může se zastavit vývoj nějakou genetickou vadou, nebo hormónama, nízkou sliznicí atd
:roll: :think: ahá
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
14.4.12 20:27

tadelko a jaka je porucha u vas, ze se nedaří? ja mam anovulaci, takze asi vada vajicek nevim no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
14.4.12 20:37

@ppaja tak u nás se přišlo až změnou caru na to, že mám problém se štítnicí, tak že nešlo otěhotnět ani zázrakem. Tak že jsem přeléčená, hormóny mám optimální a léky už budu brát celý život. Jinak manža spermie taky neměl úplně nejlepší, tak že nám to dohromady prostě vyjít nemohlo. Pak moje vajíčka mají strašně tlustý obal, tak že bez AH by to taky nešlo. Teď jsme si dali PICSI a ze všech oplodněných máme všechny nejlepší kvality

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex