IVF duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
419
10.4.12 16:01

Moje doktorka mi to slibovala už před IVF. Když se nepodaří, tak že udělají laparoskopii, jestli je všechno v pořádku.
No já myslela, že objednání bude trvat tak 2 měsíce a v pátek mi řekli, že další pátek (13)bude operace.
V práci je nás málo, tak mám blbý pocit. Ale mimi je pro mě přednější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
10.4.12 16:06
@superandrysek píše:
harper, diky. Take mame vzdy prodlouzenou kultivaci, chci to jeste zitra probrat s doktorem aby to bylo tech 5 dni - pak je pry uspech zase vyssi. Podporujeme to tez, metoda PISCI, emryoglue a jeste ted novinky - monitoring, coz je sice 1.500 na den vic ale nemuseji emryjka vyndavat z teplicka…
Denisku take dik za podporu, nadeje umira posledni, nevzavame to :pankac:

Já jezdila do Gennetu v Liberci a tam embria taky nevyndavaj, maj tam na to nějaký vysoce sofistikovaný přístroj, myslim že se jmenuje Embrioscop a nic jsme za to neplatili, tam je to automatické… My měli spermio. hodně dobrý, takže ICSI byla jen pojistka, protože jsem měla málo vajuch… Jo a nás celé IVF stálo jen 13000,– :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
10.4.12 16:09

Já začla do Gennetu jezdit v srpnu a v půlce října jsem už byla těhotná.. :lol: Takže docela fofr a byla jsem tam moc spokojená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
10.4.12 16:10

dobra cena!!! ale na druhou stranu pri tomto vsem penizky roli nehraji. My mame spermiogram horsi kvality :,( takze delame co muzeme. Jeste si nechame dat asistovany hatching. Jak jsi uz psala - budu se hodne smat a nemyslet na blbosti. I kdyz si asi dokazes predstavit ze v nasem pripade trochu nervozni jsem. Meli jste fakt stesticko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
10.4.12 16:13

monaxx, ted na to fakt zapomen, kdyz uz jste se na to dali, musite to ted dotahnout. Ver tomu ze te ted pekne pripravi a vse bude v pohode. Mrazacci jsou prej nekdy silnejsi!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
10.4.12 16:13

Jj, taky si řikám, že to bylo velké štěstí… Asistovaný hatching jsem chtěla taky, ale embrioložka nám řekla, že většinou není potřeba, myslim, že to poznaj, kdy je a kdy není ten obal vajíčka tvrdší a je potřeba ho narušit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
10.4.12 16:23

take verim emryoologum, takze se vse snad ukaze a take uz budeme mit konecne stesticko :lol: jedna ma kamaradka mela uspech take na prvni pokus!!! fakt se to neda nak ovlivnit, nekumu to vyjde hned a nekomu pozdeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
10.4.12 16:40

jj, držím palce, vyjít to už přeci musí! Já mám kolem sebe hodně známích kteří byli na IVF a kupodivu teda všem vyšlo první, přitom statisticky prý spíš vyjde druhé či třetí IVF…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
10.4.12 16:44
@HARPER píše:
jj, držím palce, vyjít to už přeci musí! Já mám kolem sebe hodně známích kteří byli na IVF a kupodivu teda všem vyšlo první, přitom statisticky prý spíš vyjde druhé či třetí IVF…

diky harper, moc tomu veriiiiim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
10.4.12 16:47

jo harper, jeste me napadlo, treba za tim tvym rychlym uspechem a tvych znamych stoji ten horsky vzduch ( psala jsi ze jsi od liberce ) , my jsme tady v praze pod smogovou poklickou, brzy zajdu do prirody :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
10.4.12 16:53

já jsem z České Lípy… jezdila jsem do GENNETU LIBEREC mám to asi nejblíž…,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
10.4.12 16:55

@superandrysek a do jakého CARu v Praze chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
10.4.12 16:55
@HARPER píše:
jj, držím palce, vyjít to už přeci musí! Já mám kolem sebe hodně známích kteří byli na IVF a kupodivu teda všem vyšlo první, přitom statisticky prý spíš vyjde druhé či třetí IVF…

diky harper, moc tomu veriiiiim :lol:

aha, o jsem pootala , v tom to teda take asi nebude, byla to legrace

holky diky dneska za pokec, uz musim nekam svistet - at se vam vsem dari a brzy tady :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
10.4.12 16:57

chodime do Gestu - jsou tam ferovy a celkem mily, predtim jsme chodili do Podoli, ale moc se me tam nelibil jejich pristup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
10.4.12 17:00

Sestřenka je z Prahy, taky chodila do PODOLÍ, spokojená teda nebyla a odešla do Gennetu…v PRAZE jsou tuším hned dva…Tak jsem na ní taky zvědavá, jestli to ted klapne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí