Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Moje doktorka mi to slibovala už před IVF. Když se nepodaří, tak že udělají laparoskopii, jestli je všechno v pořádku.
No já myslela, že objednání bude trvat tak 2 měsíce a v pátek mi řekli, že další pátek (13)bude operace.
V práci je nás málo, tak mám blbý pocit. Ale mimi je pro mě přednější…
@superandrysek píše:
harper, diky. Take mame vzdy prodlouzenou kultivaci, chci to jeste zitra probrat s doktorem aby to bylo tech 5 dni - pak je pry uspech zase vyssi. Podporujeme to tez, metoda PISCI, emryoglue a jeste ted novinky - monitoring, coz je sice 1.500 na den vic ale nemuseji emryjka vyndavat z teplicka…
Denisku take dik za podporu, nadeje umira posledni, nevzavame to
Já jezdila do Gennetu v Liberci a tam embria taky nevyndavaj, maj tam na to nějaký vysoce sofistikovaný přístroj, myslim že se jmenuje Embrioscop a nic jsme za to neplatili, tam je to automatické… My měli spermio. hodně dobrý, takže ICSI byla jen pojistka, protože jsem měla málo vajuch… Jo a nás celé IVF stálo jen 13000,– ![]()
Já začla do Gennetu jezdit v srpnu a v půlce října jsem už byla těhotná..
Takže docela fofr a byla jsem tam moc spokojená…
dobra cena!!! ale na druhou stranu pri tomto vsem penizky roli nehraji. My mame spermiogram horsi kvality
takze delame co muzeme. Jeste si nechame dat asistovany hatching. Jak jsi uz psala - budu se hodne smat a nemyslet na blbosti. I kdyz si asi dokazes predstavit ze v nasem pripade trochu nervozni jsem. Meli jste fakt stesticko
monaxx, ted na to fakt zapomen, kdyz uz jste se na to dali, musite to ted dotahnout. Ver tomu ze te ted pekne pripravi a vse bude v pohode. Mrazacci jsou prej nekdy silnejsi!!!
Jj, taky si řikám, že to bylo velké štěstí… Asistovaný hatching jsem chtěla taky, ale embrioložka nám řekla, že většinou není potřeba, myslim, že to poznaj, kdy je a kdy není ten obal vajíčka tvrdší a je potřeba ho narušit…
take verim emryoologum, takze se vse snad ukaze a take uz budeme mit konecne stesticko
jedna ma kamaradka mela uspech take na prvni pokus!!! fakt se to neda nak ovlivnit, nekumu to vyjde hned a nekomu pozdeji
jj, držím palce, vyjít to už přeci musí! Já mám kolem sebe hodně známích kteří byli na IVF a kupodivu teda všem vyšlo první, přitom statisticky prý spíš vyjde druhé či třetí IVF…
@HARPER píše:
jj, držím palce, vyjít to už přeci musí! Já mám kolem sebe hodně známích kteří byli na IVF a kupodivu teda všem vyšlo první, přitom statisticky prý spíš vyjde druhé či třetí IVF…
diky harper, moc tomu veriiiiim ![]()
jo harper, jeste me napadlo, treba za tim tvym rychlym uspechem a tvych znamych stoji ten horsky vzduch ( psala jsi ze jsi od liberce ) , my jsme tady v praze pod smogovou poklickou, brzy zajdu do prirody ![]()
já jsem z České Lípy… jezdila jsem do GENNETU LIBEREC mám to asi nejblíž…,
@HARPER píše:
diky harper, moc tomu veriiiiim ![]()
aha, o jsem pootala , v tom to teda take asi nebude, byla to legrace
holky diky dneska za pokec, uz musim nekam svistet - at se vam vsem dari a brzy tady ![]()
chodime do Gestu - jsou tam ferovy a celkem mily, predtim jsme chodili do Podoli, ale moc se me tam nelibil jejich pristup
Sestřenka je z Prahy, taky chodila do PODOLÍ, spokojená teda nebyla a odešla do Gennetu…v PRAZE jsou tuším hned dva…Tak jsem na ní taky zvědavá, jestli to ted klapne…