IVF duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2797
14.4.12 20:40

a uz si byla na transferu a cekas na vysledky? a kam jsi to prosim te chodila, ze neodhalili stitnou zlazu a problemy s ni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
14.4.12 20:42

minulý pátek jsem byla na ET a mám u sebe dvě. Chodila jsem do ARTu v CB a už nikdy více, je to jenom fabrika na prachy

• Citovat
  • Upravit
2797
14.4.12 20:44

aha ja chodim do statniho caru apolinář v praze :) no je to znat, ze to neni soukromy, to prostredi nic moc teda, ale doktrori kapacity :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
14.4.12 20:46

ja pojedu do Sanusu v Hradci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
14.4.12 20:46

no já právě moc nestudovala a šla jsem do prvního, který je tady největší, ale byla to chyba. Až postupem jsem začala slyšet a číst plno negativních názorů, pak jsem je bohužel pociťovala taky, ale byla jsem hloupá, měla jsem odejít před posledním hrazeným pokusem a né čekat, až ze mě vysajou všechno.

• Citovat
  • Upravit
2797
14.4.12 20:51

a kam budes chodit ted? my se rozhodovali i kvuli penezum, pac skoro za nic se tady neplati, ani za prodlouzenou kultivaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
14.4.12 20:53

@ppaja teď chodím do Pronatalu taky v Budějkách a nedá se to srovnat, jak přístup, tak postup . Prostě lituju, že jsem k nim nešla hned

• Citovat
  • Upravit
2797
14.4.12 20:59

ja si taky rikam, ze kdyz se nam to nepovede u apoli tak chci jit v praze do pronatalu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
14.4.12 21:01

tak snad takovou smůlu mít nebudeš, určitě se to povede :)

• Citovat
  • Upravit
2797
14.4.12 21:05

vsem mym kamoskam to na poprvy nevyslo, vlastne neznam nikoho komu to na poprvy vyslo :? ale to vis, ze si verim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
14.4.12 21:08

Já znám dost holek, co to vyšlo hned prvně a taky i třeba s jedním embryjkem. Nechci ti dávat klamné naděje, ale můžeš mít štěstí a nemusíš, tak to prostě je. Někomu to výjde hned a někdo s tím bojuje léta. Bohužel takový je život. Hlavně se tím netrap, nejdůležitější je být v pohodě :hug:

• Citovat
  • Upravit
2797
14.4.12 21:10

jj jasny, chcem zavadet 2 :srdce: , teda pokud budou  :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
14.4.12 21:10

tadelko vis ceho se nejvic bojim, toho hyperstimulacniho syndromu a taky tech injekci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
14.4.12 21:14

tak co se týče toho syndromu, to je fakt individuální, ale já osobně nikoho neznám, kdo by ho měl, není to tak časté, co se týče těch injekcí, tak to buď vážně v klidu, protože když si vzpomenu jak to bylo u mě, tak ti můžu říct, že jsem měla takový strach, ale zbytečně, nic to není, nebolí to a vážně jde jen o to první píchnutí, pak to už je v pohodě. Prostě je to jen o strachu

• Citovat
  • Upravit
2797
14.4.12 21:21

tak diky za uklidneni :lol: no ja mam jen tu anovulaci, tak snad se povede, jinak sme mlady, vse ostatni ok, tak snad se povede :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí