IVF duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2797
15.4.12 09:56

a to kdyz oni uvidi ty moje vajicka, tak mi ten asistovany hatching udelaji, i kdyz sem si o to nerekla? protoze ja to ted preci nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
15.4.12 09:57

@ppaja za imuno a genetiku nic neplatíš, to je hrazené pojišťovnou. Jen je tam dlouhá objednací doba. Na imunologii jsem byla v Praze Podolí a čekala jsem po objednání tři měsíce. Na genetice jsem byla tady v Budějicích a čekala jsem měsíc.

• Citovat
  • Upravit
Tadelka
15.4.12 10:00

@ppaja tak to je individuální v každém centru. například když jsem byla v prvním, tak jsem si o vše musela říkat. Řekli, že je teda obal tlustější, ale že by to nemělo vadit, když mi ho neudělali, tak nebylo nic. Pak už jsem si o to říkala a tvrdila, že to chci, tak mi ho dělali a já měla biochem. těhu. No a když jsem přešla do jiného centra, tak tam sami automaticky řekli, že je tlustý, a že ho udělají. Moje rada zní, určitě se na to zeptej a při nějakém náznaku, že je nějaké tlustější bych na tom určitě trvala :)

• Citovat
  • Upravit
12067
15.4.12 10:14

tadelko diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
15.4.12 10:17
@ppaja píše:
holky my chcem icsi na pulku vajicek a pulku chcem prirozene, co je to ten picsi? a jeste jeden dotaz, na co ten asistovany hatching? u apoli ho pry nedelaji, az po tricitce a me je 27 :roll:

pajo, kdyztak mrkni na stranky gest.cz a v rubrice otazky je spoustu cennych rad jak a co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
15.4.12 10:27

holky a to sama muzu proste zavolat do podoli a rict do telefonu dobry den, chci imuno nebo genetiku ? to musim mit doporuceni doktora ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
15.4.12 10:34
@ppaja píše:
holky a to sama muzu proste zavolat do podoli a rict do telefonu dobry den, chci imuno nebo genetiku ? to musim mit doporuceni doktora ne?

nevim, zeptej se ve svem CARu, ale doporuceni by to asi chtelo. Hlavne je to tam nadlouho, tak stim moc neotalej.
Na imunologii byli nejhorsi setry, redeji si dvakrat over datum navstevy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
15.4.12 10:39

Ja pockam po tom ivf, jak budu reagovat na lecbu a pak se uvidi :) proste verim ze se to povede a kdyz ne, budu hledat kde je zakopanej pes :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
15.4.12 10:41

presne tak to je rozumne, ted uz to stejne nestihnes a ver ze vse dobre dopadne. Oni uz ti urcite nejake testy delali a k tem podrpobnejsim se priklaneji az po nejakem neuspechu.
Hlavne se opatruj a mysli pozitivne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
15.4.12 10:43

to my rikali taky, ze az pri neuspechu, zatim vsechny ostatni testy mam ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
15.4.12 10:52

ahoj, tak vidis, urcite o nic neprijdes. Postupy CARu jsou podobne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
15.4.12 11:09

tak ja u treti slecny,kdy jsme se nejakou dobu snazili ,na laparku sla z duvodu cystu,nakonec me jeste profoukli dali pryc srusty a za 3 tydny po jsem byla tehotna :mrgreen: :mrgreen:
ppajo jinac nedalo mi to,a volala jsem na kliniku a IVF to je :mrgreen:,pry si zitra jedu pro leky +nejaka konzultace,tak uvidim
jak psala ppaja moc se dotazovat nebudu kdyz se me to ,,netyka,, ale obcas nakouknu :) ;)
a bre ranko holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
15.4.12 11:10
@ppaja píše:
holky a to sama muzu proste zavolat do podoli a rict do telefonu dobry den, chci imuno nebo genetiku ? to musim mit doporuceni doktora ne?

jj musis na genetiku mit doporuceni,vim, v nemocnici jsem nejaky cas tez robila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
15.4.12 12:23

@ppaja musíš mít žádanku z caru, protože tam ti napíšou různé údaje a dosavadní léčbu. Stejně tak na genetiku musíš mít doporučení :)

• Citovat
  • Upravit
15866
15.4.12 14:04

tak už jsem zpět :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat