Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobré ráno holky
utíkám do práce a pak do kina, tak se tady večer ukážu ![]()
ahoj tadelko,
jak se dnes citis? Kasli na to ze je hnusne a uzivej teplo a klid domova.
Prosimte nemas nejakou zkusenost se cvicenim jogy po odberu vajicek. Nevim zda si mam jit dnes zacvicit nebo to ted nechat byt.
Za hodku budu volat do laborky, jak se tam mimiskum dari.
Hezky den ![]()
@superandrysek ahojky, tak cítím se jak před popravou
ale jinak včera večer mě začalo bolet břicho, jako před mrchou. Nepatrně a malinko jsem zašpinila, ale dnes jsem zase v pohodě. Tak uvidíme. Jinak s tou jogou já osobně zkušenosti nemám, ale známá ji cvičí pravidelně každý den a říkala, že cvičila i po odběru i po ET. Prostě každý den, no a dnes ma dvojčátka. Pak dej vědět, jak se jim daří, taky jsem zvědavá. Držím moc palce ![]()
diky za zpravu
hlavne bud v klidecku a zkus vydrzet se testovanim do patku - uz je to za chvilenku. Manzelova mama rikala ze vzdy kdyz byla tehotna ( 3 deti ) tak ji zpocatku bolelo brisko jak pri mesickach. Mysli pozitivne, jsi prece tehotna!
Hezky den ![]()
@superandrysek tak snažím se, jak můžu
no musím to vydržet. Tobě taky přeji hezký den ![]()
@Tadelka píše:
@superandrysek ahojky, tak cítím se jak před popravouale jinak včera večer mě začalo bolet břicho, jako před mrchou. Nepatrně a malinko jsem zašpinila, ale dnes jsem zase v pohodě. Tak uvidíme. Jinak s tou jogou já osobně zkušenosti nemám, ale známá ji cvičí pravidelně každý den a říkala, že cvičila i po odběru i po ET. Prostě každý den, no a dnes ma dvojčátka. Pak dej vědět, jak se jim daří, taky jsem zvědavá. Držím moc palce
Ahoj, to vypadá nadějně, já jsem týden po ET taky zašpinila a bolelo mě břicho, druhý den jsem testla a byli tam dvě// to špinění je prý od toho jak se embrijko zahryzává hlouběji do dělož. sliznice… Tzv. nidace…
@HARPER ahojky, tak jen doufám, že máš pravdu a moc děkuji za uklidnění
no je pravda ale, že tohle jsem už taky měla a pak jsem našla na testu //, jen z toho bohužel bylo biochem. těhu. Je to prostě všechno běh na dlouhou trať ![]()
Jo, dobrý, už se mi blíží pomalu 30tt, dnes jsme objednali kočárek..... http://superbaby.mimishop.cz/detail.php?…
Takže už máme takové ty příjemné starosti… Moc vám je všem taky přeju.. ![]()
@HARPER supééér, gratuluji. Ten kočárek je nádherný
co budete mít? a máte už jméno?
@HARPER tak ty jsi si prošla taky starostma, myslím si že člověk se bojí už pak celý život. Nejdřív, jestli to výjde, pak aby bylo všechno v pořádku a pak když ten uzlíček máš, tak se o něj bojíš celý život, aby byl zdravej a spokojenej. To je prostě život ![]()
@Tadelka Mám to v podpisu, asi je máš vyplé, čekáme holčičku Sofii…