IVF duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15866
16.4.12 06:03

Dobré ráno holky :mavam: utíkám do práce a pak do kina, tak se tady večer ukážu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
16.4.12 06:22

Přeji krárné a dobré ráno všem, i když dnes je opět hnusně :kytka:

• Citovat
  • Upravit
12067
16.4.12 07:54

ahoj tadelko,
jak se dnes citis? Kasli na to ze je hnusne a uzivej teplo a klid domova.
Prosimte nemas nejakou zkusenost se cvicenim jogy po odberu vajicek. Nevim zda si mam jit dnes zacvicit nebo to ted nechat byt.
Za hodku budu volat do laborky, jak se tam mimiskum dari.
Hezky den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
16.4.12 08:17

@superandrysek ahojky, tak cítím se jak před popravou :lol: ale jinak včera večer mě začalo bolet břicho, jako před mrchou. Nepatrně a malinko jsem zašpinila, ale dnes jsem zase v pohodě. Tak uvidíme. Jinak s tou jogou já osobně zkušenosti nemám, ale známá ji cvičí pravidelně každý den a říkala, že cvičila i po odběru i po ET. Prostě každý den, no a dnes ma dvojčátka. Pak dej vědět, jak se jim daří, taky jsem zvědavá. Držím moc palce :hug:

• Citovat
  • Upravit
12067
16.4.12 08:25

diky za zpravu
hlavne bud v klidecku a zkus vydrzet se testovanim do patku - uz je to za chvilenku. Manzelova mama rikala ze vzdy kdyz byla tehotna ( 3 deti ) tak ji zpocatku bolelo brisko jak pri mesickach. Mysli pozitivne, jsi prece tehotna!
Hezky den :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
16.4.12 08:27

@superandrysek tak snažím se, jak můžu :lol: no musím to vydržet. Tobě taky přeji hezký den :mavam:

• Citovat
  • Upravit
7158
16.4.12 09:58
@Tadelka píše:
@superandrysek ahojky, tak cítím se jak před popravou :lol: ale jinak včera večer mě začalo bolet břicho, jako před mrchou. Nepatrně a malinko jsem zašpinila, ale dnes jsem zase v pohodě. Tak uvidíme. Jinak s tou jogou já osobně zkušenosti nemám, ale známá ji cvičí pravidelně každý den a říkala, že cvičila i po odběru i po ET. Prostě každý den, no a dnes ma dvojčátka. Pak dej vědět, jak se jim daří, taky jsem zvědavá. Držím moc palce :hug:

Ahoj, to vypadá nadějně, já jsem týden po ET taky zašpinila a bolelo mě břicho, druhý den jsem testla a byli tam dvě// to špinění je prý od toho jak se embrijko zahryzává hlouběji do dělož. sliznice… Tzv. nidace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
16.4.12 10:01

@HARPER ahojky, tak jen doufám, že máš pravdu a moc děkuji za uklidnění :hug: no je pravda ale, že tohle jsem už taky měla a pak jsem našla na testu //, jen z toho bohužel bylo biochem. těhu. Je to prostě všechno běh na dlouhou trať :?

• Citovat
  • Upravit
7158
16.4.12 10:10

@Tadelka klapne to, neboj, musíííí :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
16.4.12 10:36

@HARPER díky :hug: a co ty? jak jsi na tom?

• Citovat
  • Upravit
7158
16.4.12 10:37

Jo, dobrý, už se mi blíží pomalu 30tt, dnes jsme objednali kočárek..... http://superbaby.mimishop.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
16.4.12 10:38

Takže už máme takové ty příjemné starosti… Moc vám je všem taky přeju.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
16.4.12 10:39

@HARPER supééér, gratuluji. Ten kočárek je nádherný :palec: co budete mít? a máte už jméno?

• Citovat
  • Upravit
Tadelka
16.4.12 10:41

@HARPER tak ty jsi si prošla taky starostma, myslím si že člověk se bojí už pak celý život. Nejdřív, jestli to výjde, pak aby bylo všechno v pořádku a pak když ten uzlíček máš, tak se o něj bojíš celý život, aby byl zdravej a spokojenej. To je prostě život :)

• Citovat
  • Upravit
7158
16.4.12 10:41

@Tadelka Mám to v podpisu, asi je máš vyplé, čekáme holčičku Sofii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí