Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tadelka No to jo, ale tenhle cyklus na OPU nejdu, proto utlumuji vaječníky a baštím Prednison a od ms začne stimulka (samozřejmě už bez HA)
@kaczule1 jo ták, tak tohle slyším prvně. No všude to dělají jinak.Mě dnes dr. říkal, když jsem se ho ptala, jestli můžu jít hned na Ket, tak mi říkal, že u mě kvůli té sliznici musíme začít s přípravou hned po ms, a že teď se vlastně neví kdy to dostanu, tak že to necháme až na další cyklus. No jsem zvědavá, čím mě budou zase dopovat. Už si připadám, jak chodící lékárna ![]()
To mi povídej. A třeba takového prášku na štítku se už nezbavím
Přemýšlím, že si nebudu vyhazovat krabičky z HA a prednisonu a pak si udělám společnou památnou fotku už i s léky na stimulaci a bude to IVF lékarnička
![]()
@kaczule1 no já jsem na tom stejně s tou štítkou, ty léky budu brát celý život. To mě taky napadlo s těma lékama, že si to všechno jednou vyfotím, aby bylo pak na co vzpomínat. No jen teda ty injekce po stimulce už jsem vyhodila.
Ahoj Kaczule, já měla to samé, brala jsem HA, pak jsem vysadila,do 5-ti dnů přišla MS, od prvního dne stříkat Synarel 2× denně, dnes jsem 10-tý den, byla jsem na UTZ jestli tam není nějaká cysta, vzali nám krev (i manželovi) kvůli nějakým infekčním chorobám, zítra volám na výsledky a už mám doma puregon, takže jestli bude vše OK, tak začínám ráno píchat, KO příští týden v úterý a pak se uvidí, kdy bude OPU. Prostě dlouhý protokol… Navodili nám tzv. umělý přechod a teď vesele do toho ![]()
@riperka Tak to vypadá, že to budeme mít podobné, taky čekám, že vyfasuju Synarel ![]()
Ahoj holky, můžu se k Vám přidat? Jdu do IVF v půlce května. Koncem dubna začínám píchat. Je to první IVF.
Ahoj holky, tak jsem píchat nezačala, mám špatnou krev. Nějaká vysoká éčka. Nemá s tím někdo zkušenosti? Dnes jsem byla na krev znova, zítra volám na výsledky. Žádnou cystu nemám, tak asi reakce na Synarel… CHjo.
@riperka ahojky, tak to mě mrzí, že jsi nezačala píchat, ale určitě bude všechno dobrý a bude to tak, jak má být ![]()
riperko a na co beres synarel? a co to je? a tadelko: kdy budes testit? jestli si pamatuju dobre, tak uz jsi po et ne?
Ppaji, Synarel je na hormon na zklidnění vaječníků, svým způsobem přestaneš ovulovat
A pak jak si začneš píchat tak to jede… Tak asi tak.
riperko, a jaký bude teda další postup, kdyby i zítra ta krev ukázala, že není něco, jak má být?
Jinak holky, mě dneska začíná víkend
![]()
kacule zavidim
jinak holky, budete po te narkoze a pak tech 14 dni doma po ivf nez se ukazou// na testu nebo budete chodit do prace.ja nad tim porad premyslim a radsi uz uzaviram znamky ze svych predmetu na vyzo
@kaczule1 aha, no ale stejně tomu nerozumím, předsi když půjdeš na OPU, tak před tím by měli pracovat, abys měla vajíčka né?