IVF duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tadelka
17.4.12 18:10

@kaczule1 aha, no ale stejně tomu nerozumím, předsi když půjdeš na OPU, tak před tím by měli pracovat, abys měla vajíčka né? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15866
17.4.12 18:12

@Tadelka No to jo, ale tenhle cyklus na OPU nejdu, proto utlumuji vaječníky a baštím Prednison a od ms začne stimulka (samozřejmě už bez HA)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
17.4.12 18:15

@kaczule1 jo ták, tak tohle slyším prvně. No všude to dělají jinak.Mě dnes dr. říkal, když jsem se ho ptala, jestli můžu jít hned na Ket, tak mi říkal, že u mě kvůli té sliznici musíme začít s přípravou hned po ms, a že teď se vlastně neví kdy to dostanu, tak že to necháme až na další cyklus. No jsem zvědavá, čím mě budou zase dopovat. Už si připadám, jak chodící lékárna :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15866
17.4.12 18:23

To mi povídej. A třeba takového prášku na štítku se už nezbavím :cert: Přemýšlím, že si nebudu vyhazovat krabičky z HA a prednisonu a pak si udělám společnou památnou fotku už i s léky na stimulaci a bude to IVF lékarnička :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
17.4.12 18:27

@kaczule1 no já jsem na tom stejně s tou štítkou, ty léky budu brát celý život. To mě taky napadlo s těma lékama, že si to všechno jednou vyfotím, aby bylo pak na co vzpomínat. No jen teda ty injekce po stimulce už jsem vyhodila.

• Citovat
  • Upravit
992
17.4.12 18:37

Ahoj Kaczule, já měla to samé, brala jsem HA, pak jsem vysadila,do 5-ti dnů přišla MS, od prvního dne stříkat Synarel 2× denně, dnes jsem 10-tý den, byla jsem na UTZ jestli tam není nějaká cysta, vzali nám krev (i manželovi) kvůli nějakým infekčním chorobám, zítra volám na výsledky a už mám doma puregon, takže jestli bude vše OK, tak začínám ráno píchat, KO příští týden v úterý a pak se uvidí, kdy bude OPU. Prostě dlouhý protokol… Navodili nám tzv. umělý přechod a teď vesele do toho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
17.4.12 18:40

@riperka Tak to vypadá, že to budeme mít podobné, taky čekám, že vyfasuju Synarel :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
18.4.12 21:42

ahojik holčinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
18.4.12 22:34

Ahoj holky, můžu se k Vám přidat? Jdu do IVF v půlce května. Koncem dubna začínám píchat. Je to první IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
19.4.12 09:03

Ahoj holky, tak jsem píchat nezačala, mám špatnou krev. Nějaká vysoká éčka. Nemá s tím někdo zkušenosti? Dnes jsem byla na krev znova, zítra volám na výsledky. Žádnou cystu nemám, tak asi reakce na Synarel… CHjo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
19.4.12 12:12

@riperka ahojky, tak to mě mrzí, že jsi nezačala píchat, ale určitě bude všechno dobrý a bude to tak, jak má být :hug:

• Citovat
  • Upravit
2797
19.4.12 16:50

riperko a na co beres synarel? a co to je? a tadelko: kdy budes testit? jestli si pamatuju dobre, tak uz jsi po et ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
19.4.12 17:40

Ppaji, Synarel je na hormon na zklidnění vaječníků, svým způsobem přestaneš ovulovat :-( A pak jak si začneš píchat tak to jede… Tak asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
19.4.12 17:59

riperko, a jaký bude teda další postup, kdyby i zítra ta krev ukázala, že není něco, jak má být?

Jinak holky, mě dneska začíná víkend :! :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
19.4.12 18:14

kacule zavidim :| jinak holky, budete po te narkoze a pak tech 14 dni doma po ivf nez se ukazou// na testu nebo budete chodit do prace.ja nad tim porad premyslim a radsi uz uzaviram znamky ze svych predmetu na vyzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí