Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ještě jsem se neobjednala, čekám na vás jak dopadnete, strašně se bojím neúspěchu, i když to poprvé vyšlo, tak teď jak jsem asi starší, tak se bojím. Potřebuju pozitivní zprávy abych si dodala odvahu…
@h_jaja tak to tě taky chápu, jen nevím, jestli já bti tu pozitivní zprávu dám, nějak tomu nevěřím, začínám špinit a už cítím mrchu. Jsem se rozhodla, že testnu už zítra ráno, jestli mě mrcha nepředběhne, ale moc tomu šance nedávám. Ty se v kludu objednej a na nic nečekej ![]()
Netestuj, já testovala a stresovalo mě to, pozitivní jsem ho měla až později. Zavolej tam, že spiníš, mě řekli ať si koupím Ascorutin - myslím, a potom to přestalo. Brala jsem ho i později v těhu, když jsem špinila. rozhodně se nevzdávej.
Tadelko díky
No mě zajímá, jestli si mám dát PICSI, je to podle mě zbytečné, jestli bude stačit ISCI, jestli asistovaný hatching… Ale asi mi to řekne embryoložka až po OPU. A holky vy jste po IVF?
Ahoj riperko, tak moje zkušenost,jsem po jednom IVF a mam doma dítko. teď se chystám do dalšího, až naberu odvahu
a my měli špatný spermiogram a i u mě byla nějaké špatné dozrávání vajíček. Když jsme šli do prvního pokusu, tak nám PISCI doporučili kvůli tomu spermiogramu, sami jsme si chtěli platit prodlouženou kultivaci a zamrazeni, ale měla jsem druhý den jen 2 embrya která se vyvíjela, takže kultivace a mražení odpadlo, proto jsem si zaplatila hatching. Teď když půjdu do dalšího, tak nám řekli, že jsme oba o 100 % lepší, mě začali vaječníky fungovat a manžel je taky v normě. Ale po zkušenosti z prvního si stejně připlatím za PISCI i hatching. Myslím, že kdyby to nevyšlo a já nedala všechno jako poprvé, tak bych si to vyčítala… Když to takto vyšlo už jednou.
Tak hlásím, že zítra jsem objednaná na krev a utz, ale je to jasný. Tak se aspoň domluvím hned na KET. Díky všem za podporu ![]()
@riperka jj jsem, dnes 10. den a docela mě to právě zaskočilo. Takhle brzo po ET se mi mrcha nikdy nerozjela. Já už jsem fakt nějaká divná ![]()
@riperka já už jsem po 4 IVF. Momentálně potíže žádne, byla jsem na všem možným vyšetření, doléčení a přeléčení
asi nám není přáno ![]()
Já jsem včera měla nějakou smutnou náladu, tak jsem sem ani nelezla ![]()
Tadelko tak to je mi líto. Příroda se asi zbláznila… Ale přeji, ať ti to vyjde, možná to přijde samo, přirozenou cestou… Kaczule1 a vidím, že jsme na to stejně…
Holky děkuji Vám všem moc za podporu. Jste zlatíčka
bez vás by mi z toho asi hráblo. Co se dá dělat, takový je život. Dnes si dojdu na utz a domluvíme se, co a jak. Mám tam ještě nějaké mrazáčky, tak ještě do toho půjdu a pak už to vzdávák a končím. Na zázraky nevěřím a vzhledem k mému věku, se budu muset konečně zžít s tím, že budu bezdětná. Není mi přáno no
Tak pak dám ještě vědět, jak jsem dnes dopadla ![]()