IVF duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
16.4.12 13:13

ještě jsem se neobjednala, čekám na vás jak dopadnete, strašně se bojím neúspěchu, i když to poprvé vyšlo, tak teď jak jsem asi starší, tak se bojím. Potřebuju pozitivní zprávy abych si dodala odvahu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
16.4.12 13:17

@h_jaja tak to tě taky chápu, jen nevím, jestli já bti tu pozitivní zprávu dám, nějak tomu nevěřím, začínám špinit a už cítím mrchu. Jsem se rozhodla, že testnu už zítra ráno, jestli mě mrcha nepředběhne, ale moc tomu šance nedávám. Ty se v kludu objednej a na nic nečekej :)

• Citovat
  • Upravit
5
16.4.12 13:44

Netestuj, já testovala a stresovalo mě to, pozitivní jsem ho měla až později. Zavolej tam, že spiníš, mě řekli ať si koupím Ascorutin - myslím, a potom to přestalo. Brala jsem ho i později v těhu, když jsem špinila. rozhodně se nevzdávej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
16.4.12 13:48

Tadelko díky :-) No mě zajímá, jestli si mám dát PICSI, je to podle mě zbytečné, jestli bude stačit ISCI, jestli asistovaný hatching… Ale asi mi to řekne embryoložka až po OPU. A holky vy jste po IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.4.12 14:35

Ahoj riperko, tak moje zkušenost,jsem po jednom IVF a mam doma dítko. teď se chystám do dalšího, až naberu odvahu :-) a my měli špatný spermiogram a i u mě byla nějaké špatné dozrávání vajíček. Když jsme šli do prvního pokusu, tak nám PISCI doporučili kvůli tomu spermiogramu, sami jsme si chtěli platit prodlouženou kultivaci a zamrazeni, ale měla jsem druhý den jen 2 embrya která se vyvíjela, takže kultivace a mražení odpadlo, proto jsem si zaplatila hatching. Teď když půjdu do dalšího, tak nám řekli, že jsme oba o 100 % lepší, mě začali vaječníky fungovat a manžel je taky v normě. Ale po zkušenosti z prvního si stejně připlatím za PISCI i hatching. Myslím, že kdyby to nevyšlo a já nedala všechno jako poprvé, tak bych si to vyčítala… Když to takto vyšlo už jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
16.4.12 15:15

tak holky, mrcha se mi rozjíždí, test je negativní :,(

• Citovat
  • Upravit
Tadelka
16.4.12 16:50

Tak hlásím, že zítra jsem objednaná na krev a utz, ale je to jasný. Tak se aspoň domluvím hned na KET. Díky všem za podporu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
992
16.4.12 17:01

Tadelko a ty jsi taky po IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
16.4.12 17:03

@riperka jj jsem, dnes 10. den a docela mě to právě zaskočilo. Takhle brzo po ET se mi mrcha nikdy nerozjela. Já už jsem fakt nějaká divná :nevim:

• Citovat
  • Upravit
992
16.4.12 20:00

A které IVF už máš za sebou? Máte nějaké potíže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
16.4.12 20:15

@riperka já už jsem po 4 IVF. Momentálně potíže žádne, byla jsem na všem možným vyšetření, doléčení a přeléčení :mrgreen: asi nám není přáno :?

• Citovat
  • Upravit
15866
17.4.12 05:57

@Tadelka :hug: :hug: :hug:

Já jsem včera měla nějakou smutnou náladu, tak jsem sem ani nelezla :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
17.4.12 07:11

Tadelko tak to je mi líto. Příroda se asi zbláznila… Ale přeji, ať ti to vyjde, možná to přijde samo, přirozenou cestou… Kaczule1 a vidím, že jsme na to stejně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
17.4.12 08:28

@Tadelka Ahoj, to mě mrzí… Já ti tak držela palce… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
17.4.12 08:36

Holky děkuji Vám všem moc za podporu. Jste zlatíčka :hug: bez vás by mi z toho asi hráblo. Co se dá dělat, takový je život. Dnes si dojdu na utz a domluvíme se, co a jak. Mám tam ještě nějaké mrazáčky, tak ještě do toho půjdu a pak už to vzdávák a končím. Na zázraky nevěřím a vzhledem k mému věku, se budu muset konečně zžít s tím, že budu bezdětná. Není mi přáno no :nevim: Tak pak dám ještě vědět, jak jsem dnes dopadla :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex