Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
nene, já jen trochu uklízím v ložnici, popíjím ledové frapé a koukám na tv ![]()
@Tadelka je, hnusně prší
ideální počasí na depky
doufám, že brzy vykoukne sluníčko ![]()
@kaczule1 tak to frapé bych si teda taky dala, děláš mi chutě
jinak mám na něco hlad a fakt nevím na co
mě už ani ta telka nebaví a o čtení nemluvím. Jsem na zabití ![]()
@kaczule1 normálně jsem dnes zjistila, že nova má už zpoplatněný archiv. Já si vždy něco pustila a teď to nejde ![]()
@Tadelka tak to já jsem dělala kuřecí špalíky s bramborem, celý byt tu voní, manžel si pochutnává, ale já nějak hlad nemám… spíše na něco chuť a nevím na co
asi si oloupu pomeranč ![]()
@kaczule1 no já jsem na tom právě stejně, ale udělala jsi mi chuť tim frapé, tak jsi jdu udělat kávičku aspoň. Teda teď kafe nepiju, piju caro a docela mi chutná a zvykla jsem si
@Tadelka taky se snažím kávu úplně vypustit. Nevíš jak to je s alkoholem a stimulací na IVF? Nemyslím tím, že bych chlastala, ale když začnu stimulovat a dostanu chuť na sklenku bílého, myslíš, že v tom není problém? ![]()
@kaczule1 přesně tohle jsem řešila, protože mám ráda víno. Ptala jsem se doktora a ten mi řekl, že sklenička denně nevadí. Jen pak dva dny před OPU už jsem nemohla. Tak si z chutí dej na zdraví ![]()
@Tadelka Děkuji
Nejsem typ, co by si dával skleničku denně… Někdy si měsíc nedám nic a někdy mám chuť pořád
teda, to hlavně v zimě; v létě si dám rači pivečko i kdyby jen staropramen lemon ![]()
@kaczule1 ty jsi přesně jako já koukám
přes léto mám piví sezónu a v zimě spíš víno, ale jak ty říkáš, nepiju denně, je to podle chuti
no dnes mi děláš chutě ![]()
@Tadelka Já jsem si dnes už sklenku dala a přemýšlím o druhé
mám bílé polosladké ![]()
@kaczule1 hurá, já myslela, že tu budu sama