Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tadelka píše:
@HARPER tak ty jsi si prošla taky starostma, myslím si že člověk se bojí už pak celý život. Nejdřív, jestli to výjde, pak aby bylo všechno v pořádku a pak když ten uzlíček máš, tak se o něj bojíš celý život, aby byl zdravej a spokojenej. To je prostě život
ted se asi nejvíc bojím porodu
hlavně aby to malá zvládla co nejlíp…
@HARPER tak to chápu, ale bude to stát za to. Až budeš rodit, tak nad tím nebudeš přemýšlet. Já vím, mě se to povídááá ![]()
@HARPER jinak jaké máš těhotenství? užíváš si to doufám v pohodě a bez komplikací
@Tadelka já to tušila od začátku, že to bude holka, dokonce jsem o tom i všechny přesvědčíla… já si jí strašně přála, ale teda né, že bych se za chlapečka zlobila… Přítel chtěl víc kluka, aby ho mohl učit fotbal, ale vim, že se na malou děsně těší… Tak třeba druhé bude chlapeček…
@Tadelka píše:
@HARPER jinak jaké máš těhotenství? užíváš si to doufám v pohodě a bez komplikací
no bez komplikací zrovna ne, v sedmém tádnu jsem hodně krvácela na pohotovosti nezjistili proč, strašili mě že možná potrat, ale za dvě hodky to přešlo a ani břicho mě nebolelo, ale teda vyděšená jsem byla pěkně, pak jsem někdy v unoru spadla a nechali si mě v nemocnici, jestli se neodlučuje placenta, bylo to naštěstí OK a pak jsem nějakou dobu musela ležet, moje dr. mi řekla, že je malá strašně dole a tlačí na porodní cesty, že by se klidně mohl rozjet potrat a že musim ležet, to bylo někdy v pátém měsíci, no a ted už snad dobrý, v pátek jdu na KO. tak mi snad zase něco nezjistí…
@HARPER tak jsi to neměla jednoduché a nervy jsi měla pořád na pochodu. Tak teď už snad bude všechno v pořádku. Držím palce ![]()
Ahoj holky, můžu se k Vám přidat? Celkem všechno mám v podpisu, zítra si jdu pro Gonal a začínám se opíchávat
Příští týden OPU. Mám spousty otázek, ale to se asi vše dozvím po OPU. Je to mé první IVF. Přeji těhulkám klidné těhulkování a těm co se snaží brzké //
![]()
@riperka ahojky, tak to ti držím palce, ať vše jde hladce. Když tak se klidně ptej ![]()
tak jsem se zaregistrovala i tady, chci dobrou zprávu od Tedelky, abych si dodala sílu a objednala se
teď v pátek už budeš testovat? To je to už 14 dní?
@h_jaja jinak jsme v tady v Pronatalu . Irinka přišla taky. Holky vy jste zlatý ![]()
@HARPER to je moc hezké jméno, moc se mi líbí. Manža by si strašně přál holčičku, to bylo teda ze začátku a teď by chtěl zdravé miminko