IVF duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tadelka
16.4.12 10:42

@HARPER to je moc hezké jméno, moc se mi líbí. Manža by si strašně přál holčičku, to bylo teda ze začátku a teď by chtěl zdravé miminko :)

• Citovat
  • Upravit
7158
16.4.12 10:42
@Tadelka píše:
@HARPER tak ty jsi si prošla taky starostma, myslím si že člověk se bojí už pak celý život. Nejdřív, jestli to výjde, pak aby bylo všechno v pořádku a pak když ten uzlíček máš, tak se o něj bojíš celý život, aby byl zdravej a spokojenej. To je prostě život :)

ted se asi nejvíc bojím porodu :mrgreen: hlavně aby to malá zvládla co nejlíp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
16.4.12 10:44

@HARPER tak to chápu, ale bude to stát za to. Až budeš rodit, tak nad tím nebudeš přemýšlet. Já vím, mě se to povídááá :lol:

• Citovat
  • Upravit
Tadelka
16.4.12 10:44

@HARPER jinak jaké máš těhotenství? užíváš si to doufám v pohodě a bez komplikací

• Citovat
  • Upravit
7158
16.4.12 10:45

@Tadelka já to tušila od začátku, že to bude holka, dokonce jsem o tom i všechny přesvědčíla… já si jí strašně přála, ale teda né, že bych se za chlapečka zlobila… Přítel chtěl víc kluka, aby ho mohl učit fotbal, ale vim, že se na malou děsně těší… Tak třeba druhé bude chlapeček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
16.4.12 10:46

@HARPER jasně, příště to bude kluk, jako buk :palec:

• Citovat
  • Upravit
7158
16.4.12 10:50
@Tadelka píše:
@HARPER jinak jaké máš těhotenství? užíváš si to doufám v pohodě a bez komplikací

no bez komplikací zrovna ne, v sedmém tádnu jsem hodně krvácela na pohotovosti nezjistili proč, strašili mě že možná potrat, ale za dvě hodky to přešlo a ani břicho mě nebolelo, ale teda vyděšená jsem byla pěkně, pak jsem někdy v unoru spadla a nechali si mě v nemocnici, jestli se neodlučuje placenta, bylo to naštěstí OK a pak jsem nějakou dobu musela ležet, moje dr. mi řekla, že je malá strašně dole a tlačí na porodní cesty, že by se klidně mohl rozjet potrat a že musim ležet, to bylo někdy v pátém měsíci, no a ted už snad dobrý, v pátek jdu na KO. tak mi snad zase něco nezjistí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
16.4.12 10:55

@HARPER tak jsi to neměla jednoduché a nervy jsi měla pořád na pochodu. Tak teď už snad bude všechno v pořádku. Držím palce :)

• Citovat
  • Upravit
7158
16.4.12 10:57

@Tadelka @Tadelka jj, díky taky držim palce.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
16.4.12 10:58

@HARPER taky děkuji :hug:

• Citovat
  • Upravit
992
16.4.12 11:38

Ahoj holky, můžu se k Vám přidat? Celkem všechno mám v podpisu, zítra si jdu pro Gonal a začínám se opíchávat :lol: :lol: :lol: Příští týden OPU. Mám spousty otázek, ale to se asi vše dozvím po OPU. Je to mé první IVF. Přeji těhulkám klidné těhulkování a těm co se snaží brzké // :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
16.4.12 12:02

@riperka ahojky, tak to ti držím palce, ať vše jde hladce. Když tak se klidně ptej :palec:

• Citovat
  • Upravit
5
16.4.12 12:07

tak jsem se zaregistrovala i tady, chci dobrou zprávu od Tedelky, abych si dodala sílu a objednala se :-) teď v pátek už budeš testovat? To je to už 14 dní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
16.4.12 12:08

@h_jaja jupííííí, hurááá. Ty jsi se ještě neobjednala?

• Citovat
  • Upravit
Tadelka
16.4.12 12:10

@h_jaja jinak jsme v tady v Pronatalu . Irinka přišla taky. Holky vy jste zlatý :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex