Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj,jsem 3 den po ET a nevydržela jsem a měla pohlavní styk.Ted si rvu vlasy jestli jsem něco nemohla podelat!?
@Kralik75 ahojky, tak co já vím, doporučuje se po ET 10 denní absence
Jinak můj názor je takový, že pokuď se má ebryjo uchytit a narodit, tak se to povede. Tak držím palce ![]()
Děkuji !Myslela jsem,ze kdyz je to uz 5 pokus budu v klidu!Ale je to stejne jako vždycky,nervy mám a nejradši bych si dělala test každy den.Jeste jednou díky za povzbuzení
@Kralik75 No musím říct, že 3 dny po ET to jsi celkem odvážná, ale držím palečky ať je vše OK ![]()
@Kralik75 s tím testováním tě chápu, taky začnu dřív, než bych měla a pak se jen stresuju. Teď jsem vnitřně stopro přesvědčená, že až teď půjdu na KET, že budu testovat přesně za 14 dnů. Už mi nervy za to nestojí, nepomůžu tomu, spíš si tím jenom ubližiju. Tak že tolik z mojí skušenosti ![]()
dobré ranko holčiny
jak se mi blizi ten dlouhy protokol, tak sem cim dal vic nervozni
uz jen 16 dni a vlak se rozjede, kdy se zastavi to nevim, ale snad v pulce cervna uz budu vedet jak sme dopadli
nejhorší je, že vlastne clovek nevi co ma cekat, ze nevim kdy bude odber vajicek, kdy transfer. no proste nic
to nemam rada, vzdycky jsem radsi, kdyz mam vse pekne naplanovane a vim co a jak ![]()
Dobré ráno ![]()
@ppaja já jsem zvědavá, kdy u mně bude ten den, kdy začnu
Já nejsem nervozní, já se spíše bojím, jak budu reagovat, kolik bude vajíček, kolik se jich oplodní… ![]()
Dobré ránko všem
holky já vám všem držím palce, já se vlastně taky začnu pomalu připravovat na KET. Tak budem na tom skoro stejně. To zvládnem ![]()
jo to se budu bat pak az zjistim, kdy na to jdu, asi nejvic se bojim ze nebude nic a musela bych mit darkyni, to se doufam nestane ![]()
@ppaja musíš myslet pozitivně, já se taky vždycky bojím a přemýšlím, coby kdyby atd… jen se s tím stresuju. Nebój, bude to dobrý ![]()
Ahoj holky muzu se k vam pridat,ja stimuluju od 13.4, vcera jsem mela utrazvuk a zjistili,ze na Menopur vubec nereaguju,tak mam stracg,ze se to bude muset stopnout.Na IVF jsme museli,protoze pritel ma azoospermii a cystickou fibrozu.
@I.P.B.M ahojky, myslím si, že kdyby ti to chtěli stoupnout, tak by to už určitě udělali. Určitě ti něco nasadili, aby se to pohlo. Tak držím palce ![]()
No v uterý mě čeká další ultrazvuk.Vůbec ,ale nevím,jak dlouho je nejdelsí možná doba,pro aplikace menopuru.
@I.P.B.M tak uvidíš, ale jak říkám, kdyby bylo hodně zle, tak ti to vysadili. Zbytečně se nestresuj, i když vím, že to jde těžko. Držím palce ![]()