Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ppaja v tom ti neporadím
Mě by ms měla přijít kolem 7.5. a měla bych začít stimulovat, ale čím, zatím netuším
Jestli mi dá synarel a pak injekce nebo hned injekce
Každopádně bych se to měla dovědět už příští týden ![]()
Jinak dobré ráno děvčata a všem přeji krásný den
Já utíkám do práce ![]()
Ahoj , ja mam taky dlouhy protokol,dostala jsem zastavovacku a za 14 dni mela byt kontrola, menstruaci jsem dostala á.den po te velek injekci.
Ahoj holky, může se k Vám přidat? Potřebuju nabrat plno rad a zkušeností. Teď budu začínat dlouhý protokol a když to všechno dobře půjde, v červnu IVF
…Má tady někdo zkušenosti s dlouhým protokolem? Dr říkal, že mi dá něco šetrnýho, když jsem na clostík vždy dobře reagovala, tak nevím ![]()
Jani,muyu se zeota v podpisu mas,ze stimulace vyborna,proc pak nedoclo na IVF.
A vitej ![]()
@I.P.B.M my to nejdřív zkoušeli jen s clostíkem a utrošem, asi půl roku, ale nic. V březnu jsme navštívili CAR a doporučili nám IVF, 9.5. začínám proveru a 18.5. píchat injekce ![]()
Je a mě včera řekla doktorka, že slisnice vypada dobře,ale jinak že skoro nereaguju, nevím,proč mi nezvedla dávky, tak uvidíme v pátek usím ještě na jeden ultrazvuk a to se uvidi, možá si bud muset ještě přikoupit Menopur, nebo se to stopne.Blbý je , že u nás i zavisí na tom, že musí být udělána TESA.
Přítel nemá spermie, zjistili mu cystickou fibrozu,takže mu je budou vyndavat operativně
NO jest euvidime, nejak nereaguju na hormony a vubec neni jiste,že se nějaké spermie najdou.
To se všechno uvidí, ted mě spíš trápí,že vůbec nereaguju na ty hormony.