Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ppaja v tom ti neporadím
Mě by ms měla přijít kolem 7.5. a měla bych začít stimulovat, ale čím, zatím netuším
Jestli mi dá synarel a pak injekce nebo hned injekce
Každopádně bych se to měla dovědět už příští týden ![]()
Jinak dobré ráno děvčata a všem přeji krásný den
Já utíkám do práce ![]()
Ahoj , ja mam taky dlouhy protokol,dostala jsem zastavovacku a za 14 dni mela byt kontrola, menstruaci jsem dostala á.den po te velek injekci.
Ahoj holky, může se k Vám přidat? Potřebuju nabrat plno rad a zkušeností. Teď budu začínat dlouhý protokol a když to všechno dobře půjde, v červnu IVF
…Má tady někdo zkušenosti s dlouhým protokolem? Dr říkal, že mi dá něco šetrnýho, když jsem na clostík vždy dobře reagovala, tak nevím ![]()
Jani,muyu se zeota v podpisu mas,ze stimulace vyborna,proc pak nedoclo na IVF.
A vitej ![]()
@I.P.B.M my to nejdřív zkoušeli jen s clostíkem a utrošem, asi půl roku, ale nic. V březnu jsme navštívili CAR a doporučili nám IVF, 9.5. začínám proveru a 18.5. píchat injekce ![]()
Je a mě včera řekla doktorka, že slisnice vypada dobře,ale jinak že skoro nereaguju, nevím,proč mi nezvedla dávky, tak uvidíme v pátek usím ještě na jeden ultrazvuk a to se uvidi, možá si bud muset ještě přikoupit Menopur, nebo se to stopne.Blbý je , že u nás i zavisí na tom, že musí být udělána TESA.
Přítel nemá spermie, zjistili mu cystickou fibrozu,takže mu je budou vyndavat operativně
NO jest euvidime, nejak nereaguju na hormony a vubec neni jiste,že se nějaké spermie najdou.
To se všechno uvidí, ted mě spíš trápí,že vůbec nereaguju na ty hormony.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď