Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No právě,že tím,jak já jsem neměla žádný problém a ještě do minulého pátku na všechno reagovala v pořádku, a měli jsme i naplánovaný odběr vajíček na úterý tak mě to hodně vystresovalo.Tak se uvidí.
Ahoj holky, přeji krásné nedělní odpoledne ![]()
@I.P.B.M Držím palečky ať je vše OK
Taky se chystám na své první IVF a bojím se, jak budu reagovat i když jsem na clostik reagovala pěkně
Jak se znám, tak celé IVF budu přemýšlet na různýma věcma a bát se ![]()
ja jsme prave byla uplne v pohide,ale kdyz mi rekli, ze vubec nereaguju tak to bylo jako y me polili studenou vodou, a od te doby se t se mnou veze.Ale je fakt,ze je to prvni IVF tak se clovek nestaci divit. ![]()
ja jsme prave byla uplne v pohide,ale kdyz mi rekli, ze vubec nereaguju tak to bylo jako y me polili studenou vodou, a od te doby se t se mnou veze.Ale je fakt,ze je to prvni IVF tak se clovek nestaci divit. ![]()
Holky jeste me napadlo, jestli se muze ten Menopusr skladovat v lednici,jak jste ho vy uchovavaly?
Ahoj holky,
já stimuluji dnes 4. den Puregonem (veškeré info v podpisu). ve středu utz, tak jsem zvědavá, jak budu reagovat…
@I.P.B.M já mám Puregon a má být v lednici, podle mě všechny tyhle léky…
@I.P.B.M ty půjdeš ještě na kontrolu, jestli náhodou nedorostou, nebo co je nyní u tebe za postup???
Holky, stimuluje teďka vůbec někdo odsud?