Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak třeba zkusí něco jiného. Kolik ti je, jestli se můžu zeptat..
36,to asi jo,ale uz jsme byli moc natěšeni, že všechno proběhne tenhle týden,vlastně už v uterý mel být OPU a TESA a priští týden už jsme měli jít pro embrijko.
Určitě to dopadne, ale musí přijít na to, co bude zabírat
a nakonec si pro Vaše vytoužené embrijko pojedete ![]()
Všechny Vás zdravím. Můžu se přidat ? Už mám taky něco za sebou a čeká mě 3.IVF s dlouhým protokolem.
@Paris77 Ahoj, vítáme tě, já jsem tady taky nováček, ale ráda získám nějaké informace ohledně IVF, já teď budu začínat..
Ahoj Paris, koukam,že jste menili CAR, kam ted chodis a z jakeho duvodu.
NO určitě to ted vyjde, uidis
Děkuju za přovítání holky
CAR jsme měnili z toho důvodu, že nám připadalo, že už z nás akorát tahalí prachy a nic kloudnýho se neděje. Teď chodíme do Motola a zatím je to OK.
Parisku, oni Vám nejdříve dělali IVF a potom IUI?? A jak jsi se cítila po odběru vajíček, musela jsi mít klid? Budu od tebe vyzvídat ![]()
Jani, asi takhle po půlročním snažení jsme šli do CARU, ani nás skoro nevyšetřili a hned šup IVF. Byla jsem v euforii, že se konečně něco děje, takže mi to ani nepřišlo divný. První neklaplo, tak šup druhý. To se muselo stopnout. Pak jsme absolvolali 6 nativních cyklů a koncem roku 2× IUI, ale na naší žádost, chtěli jsme vyplnit čas
i když jsem tušila, že to k ničemu nebude
Jinak moje odběry vajíček jsou kapitola sama o sobě
. Při 1. IVF to bylo pod narkozou, trošku mě pak odpoledne pobolíval podbřišek, ale nic hrozného. Při nativních cyklech jsem to absolvovala bez narkozy, u prvních 4 v pohodě, zase mě jenom trošku bolelo v podbřišku. U posledních dvou jsem myslela, že na sále vypustim duši
. Ale nechci tě strašit, u každého je to jinak. Obecně to je v pohodě.
ahoj holky
konečně jsem si sedla. Přišla jsem domů a Jirka mě sice překvapil jahodovým koktejlem z čerstvých jahod ale jinak všude binec a samozřejmě se to uklidí u nás „samo“
Ale šel mi pak vyměnit kola na auto, tak dneska držím h.bu ![]()
Ahoooj… tak vidím, Kaczule, že Tvůj Jiřík je šikovný… ten můj Jiřík mi dnes koupil Těhot.test…
@Roxi76 Teda, tak to ten můj tt ještě nikdy nekoupil, ale posledně mi šel pro HA
Máme to šikovné chlapy ![]()