Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ren-ca jj, přesně tak. Jinak jí nenávidim
A máš pravdu s tím, že po ET to neutíká a dny do testování se neskutečně vlečou ![]()
@I.P.B.M ono je to asi v každém centru jiné a stejně tak případ od případu. Já chodím do Gennetu v Praze a k doktorce Langerové - je skvělá vždy všechno vysvětlí a povzbudí… Na prvním utrazvuku jsem měla cca 12 folikulů a byla nadšená, na dalším o 2 dny později jen cca 9 a menších než čekala že budou, proto mi zvedla dávku a posunula mi OPU až na toho 18.4. a to už jsem měla jen 5 velkých folikulů a z těch jen 3 vajíčka…
Je to různý, každá na stimulaci reagujeme jinak a jinak ji i snášíme - je spousta holek co hyperstimulační syndrom a musí to přerušit…
Jsem ráda že jsem nakonec měla alespoň to jedno embryjko pro ET a teď už jen vydržet to čekání. Držím palce.
@Roxi76 Juuu, držím palečky ať čárka sílí
doufám, že se k tobě brzo přidám a budem spolu po Ově kočárkovat s dvojčátky
To budou 2 drbny a 4 dětičky
![]()
@Roxi76 píše:
já už musím ivf, jelikož jsem měla 2× mimoděložní těhotenství, takže nemám ani jeden vejcovod. A bez něho to nejde. Jinak je to moje první ivf, stimulovala jsem gonalem 225j pak nějaký con něco to jsem si píchala do nohy a pak pregnyl a pak hurá OPu v pátek a ve středu byl transfer
![]()
![]()
Určitě se brzy objeví //
![]()
Ahojky všem, mohla bych taky mezi vás?Já byla na ET včera. Je to už moje druhý IVF a druhý ET.To čekání na výsledek bude nekonečný, tak bych si to ráda zkrátila s někým, kdo je na tom podobně ![]()
Moc dekuju!
Já mám zavedené jen jedno embryjko. Po OPU bylo jen jedno jediný vajíčko a to se naštěstí probojovalo až k ET. Při prvním IVF jsem měla dvě vajíčka a obě se taky dostaly až k ET, ale bohužel to nevyšlo.Strašně nám všem držím palečky!
Já jsem šťastná i za to jedno. Nejvíc jsem se bála, aby bylo vůbec zralý vajíčko a aby se oplodnilo. Teď mám sice taky nervy, ale kupodivu už ne takový.
Jen jsem pořád na vážkách, jestli je opravdu dobrý pořád ležet(teda na wc a pro jídlo si dojdu).Někde dokonce prý ani ležet nedoporučujou. Asi všeho s mírou. Já teda zrovna nejsem válecí typ, ale asi to do soboty vydržím.
Já jsem ležela jen dva dny, teď jsem sice pořád doma (od pondělního ET) ale chodím po bytě, sedím u PC a pracuju, vařím apod. Úklid a těžké věci ale radši dělat nebudu
Pro mimíska udělám vše
i když mě to nebaví…
Jitu, vítej a držím moc palce. Ať Ti to s námi rychleji utíká.
Já jsem ležela v den ET a pak ještě jeden den, ale to už bylo v běžném provozu. Od středy chodím do práce, tedy spíš střídavě, protože mi dítko marodí a s manželem se u něj střídáme. A na úklid kašlu.
Díky za podporu!
Vrtule přesně tak - pro mimíska všechno!
Já už ani na nic jinýho neumím myslet. Koukala jsem jaký má kdo dávkování utrogestanu. Já mám 2-2-2 až do testu. Každá to má prostě jinak. Jinak já se úklidu taky budu pár dní vyhýbat a docela ráda!
Jen mi je líto mýho pejska. Ten se teď moc venku neproběhne.Ale kdyby věděl proč tomu tak je,tak by to určitě pochopil ![]()