IVF duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5551
27.4.12 19:38

Ahoj holky.
Omlouvám se že Vám sem lezu.
Dens jsem byla na ET osmibuněčného frajera áčkového s hečingem. z caru jsem jela dvě hodiny autem a od té doby doma polehávám. zítra chcem jet na oslavičku kde budu jen ležet a cpát se. cesta nám zabere cca dvacet minut nanejvíš půl hodiny. co si myslíte? nepodělám něco? minule jsem po ET ležela jak trubka a nepovedlo se to. Tak si myslím že vyležet se to nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
27.4.12 20:35

Holky, jasně že jsme ještě všechny mladý kočky, proto jsem ty staruchy psala se smajlíkem. Jen mě děsí, kolik holek pod třicítkou má problémy s otěhotněním, snad se všechny dočkáme, tedy určitě se dočkáme.

Beryltm, mně v centru také říkali, že se to vyležet nedá, ale že se má člověk krotit. Myslím, že půlhodinová cesta autem by neměla vadit. A pokud se má něco podělat, tak určitě ne z toho, že pojedeš autem; naopak oslava by Tě mohla přivést na lepší myšlenky. Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
28.4.12 08:02

Ahoj děvčátka :mavam: , přeji všem krásnou a pohodovou sobotu!

@bejbyn Gratuluju a držím moc palečky :)

@Roxi76 Přesně tak Roxi. Já si budu ráda psát snad i o ranních těhu nevolnostech :lol:

Renco,máš pravdu. Když jsem byla poprvé v CARu, strašně mě překvapilo, co je tam mladých holek. Někdy mám pocit, že za pár let už bude umělko naprosto běžná věc. Je teda fakt, že ono už je to docela běžný už teď.

Jinak k tomu ležení. Mám úplně stejný názor,že se to vyležet opravdu nedá.Já jsem se sice ještě do včerejška válela, ale chodím asi tak dvacetkrát denně na záchod a taky pořád pro něco dobrýho, takže nějaký pohyb mám :)Někde jsem četla, že vůbec není prokázáno, že se ležením zvýší pravděpodobnost úspěchu.Je to tak 1:1.Předpokládám, že nikdo v tomto období neskáče a netahá těžký věci.
Já byla kdysi s kamarádkou, která byla pátý den po ET na lodičce a ona dokonce pádlovala! Já vím, to už je trochu moc, ale zadařilo se a má krásnou roční holčinku.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
28.4.12 12:31

ahoj, můžu vás uklidnit, poprvé jsem byla na IVF v 27 letech, cesta domů z CAR mi trvala asi 4 hodiny (vybrala jsem si centrum mimo můj kraj), druhý den po ET jsem byla doma, ale normálně fungovala, tj. vařila, jen nákup dovezl manžel abych ho netahala a protože byl červen, tak jsem šla na zahradu asi po týdnu a hrabala trávu, v klidu a plela kytky. po 10 dnech jsem začala trochu špinit, tak jsem si říkala, že to nevyšlo i tehu test negativní. až teprve v den kontroly byla druhá čárka a dneska mám roční dítko. Jinak vím že jsem dělala i do práce, takže jsem seděla třeba hodinu u počítače, opravdu se nemusíte bát. Nezvedala jsem nic těžkýho, a neskákala ze schodů a tak. Asi jsem nebyla ukázkový pacient, ale vyšlo to. Dneska se tedy hlídám víc, asi trochu strach co tady čtu a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
28.4.12 20:34

Ahoj děvčata :mavam: dneska bylo krásně, co? My jsme si zajeli do Rožnova, ode dneška tam je nově otevřena rozhledna, pak jsem se segrou zajela do Nové Karoliny (nový obchoďák v Ově), jelikož v jednom obchodě se spodním prádlem byly všechny podprsenky za 150, tak jsem si koupila 2 :palec: A to dokonce na mé melounky :oops:
A pak jsme si zašli na grepové pivko, za barákem máme totiž bowling park a venku se sedělo úžasně :pankac: Jen doufám, že nevadilo, že jsem si na prednison dala 2 grepové piva :think: Má jenom 2% alkoholu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
29.4.12 11:41

@kaczule1 Ahojky :mavam: Já si myslím, že dvě nízkoalkoholická pivka vypitá s chutí jednou za čas neuškodí. V letáčku u Prednisonu sice píšou, že není vhodné pití alko nápojů,ale to se uvádí skoro všude. Kdyby to bylo zvlášť nebezpečný, tak by napsali,že se nesmí kombinovat,nebo že je zákázáno..A tahle pivní limča určitě neublíží :D

To já včera taky trochu hřešila :? Dala jsem si opečenýho buřta a k tomu sklenku nealko piva. Nedalo se tý vůni odolat!!!

@h_jaja Díky za zkušenost a držim palce,ať vyjde i další :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
29.4.12 15:33

@jitu.cz Jéééé, opečenýho buřta bych si taky dala :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
29.4.12 21:14

@kaczule1 Já bych si zas dala to grepový pivko! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
29.4.12 21:15

@jitu.cz a spolu by to byla ideální kombinace :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
29.4.12 21:15

Holky, kukněte na to, je to super :palec: http://files.msurma.net/…/zegarek.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
29.4.12 21:29

Ahoj holky… tak jsem další den za námi… at už je 2.5 Jinak Kaczule1 je to super:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
29.4.12 21:30

@Roxi76 Na 2.5. se taky těším, to mám kontrolu před IVF a budu už vědět všechno co se týče stimulky, snad :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
29.4.12 21:34

Moc moc moc Ti budu držet palečky:-)Kaczulko :* :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
29.4.12 21:36

@Roxi76 Děkuji :hug: Ty jdeš ve středu na krev? Už se těším, až nám řekneš tu hodnotu :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
29.4.12 21:39

Jj ve středu mi řeknou ten ortel… dnes jsem to opět nevydržela a opět jsem si dělala testík…:-)))) // :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí