Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
před transferem naruší skořápku embryjka a on má pal snazší cestu ven k uchycení.
@Ren-ca Dneska jsem 23 DC, tedy ve středu budu 25 DC. Který den začnu stimulovat zatím netuším, všechny informace bych měla dostat v tu středu ![]()
Holky všem držím pěsti aby jste našly //
@kaczule1 Takže ani nevíš, jaký budeš mít protokol..No hlavně ať je vše v pořádku a můžeš začít stimulovat co nejdříve, pak už ti to do ET uteče ![]()
@jitu.cz Děkuji, zatím nic netuším, jsem v očekávání
![]()
Taky vám všem moc držím palce aby vám to vyšlo ![]()
A Beryltm ,to se picha jen jedna vid, ja ted nevim,kolik jste melihodin od pichnuti k OPU?
Já si ho píchla v osm večer v neděli a před osmou v úterý jsem šla na odběr. Jojo píchla jsem si jí jednou ![]()
AHA, ja uz zase silim, ze si i mam pichnout v deveta v pul osmy jdu naodber,jestli ten interval bude stacit.Driv nez budu tehotna ksoncim u chocholouska ![]()
Taky se hlásím do chocholouškova klubu!
Dneska jsem to asi přehnala.Musela jsem vařit pro zedníky,pak do města na nákup,ale odtahal to syn naštěstí.Teď jsem douklidila kuchyň a vzala utrouš, takže ležim a mám hrozný myšlenky, jestli jsem něco nepodělala.Ach jooo!! ![]()
JItu,jak dlouho ty jis si pred OPU pichla ten Ovitrelle.
No koukma, ze u chocholouska bude brzo plno ![]()
@I.P.B.M Já si Ovitrelle nepíchala.Stimulovala jsem puregonem 6 dnů,zároveň jsem ke konci píchala něco na zlepšení kvality vajíček a úplně na závěr pregnyl.Ten mi píchla kámoška 19.4. ve 21.hod. a 21.4. V 8.hod. jsem šla na OPU.Ten Ovitrelle je na co?