IVF duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2180
2.5.12 08:55
@beruska199 píše:
zatim papam utrogestan 6 tablet dene :)ja jdu na krev 11 5 a tetka jsem na vaskach mam ten test jeste zkusit nebo radeji ne :)

taky mam utros 3×2 tablety :-))vydrz s testovanim urcite:-.))) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
2.5.12 08:56
@Ren-ca píše:
Beruško, ještě vydrž. Jak psala Jitu, lepších 14 dnů naděje než pár dnů depky. Třeba by Ti vyšel falešně negativní a zbytečně by ses trápila.

tetka bych mela dostat menstruaci muze se stat ze ji dostanu ?nebo ze zaspinim ne ?bo vcera vecer me pobolivalo bricho ale nic zatim neprisly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
2.5.12 08:59

@1985 Ahojky,vítám tě mezi námi :mavam: Já jsem také po 2.IVF 7.den po ET. Mám jen jedno embryjko, ale snad hodně silné :) To čekání je hrůza. Chtěla bych to vydržet alespoň do pátku…Po prvním ET jsem testla 8.den a test byl negativní, pak jsem myslela, že se zblázním.Naděje žádná, jen čekání na zázrak,který se nekonal. :( Tak snad teď…

@I.P.B.M Budou vajucha,neboj. Ach ty nervíky!Moc, moc držím palečky :hug:

@beruska199 Tý jo, po 3 dnech? Ale vůbec se nedivim, člověk by nejraději zoušel hned. I když takhle brzy prďolka ještě asi uchycený být nemůže :) Já jdu na krev přeně za týden.To bude hoooodně dlouhý týden!! :| Mos držím palce a vydrž!! :lol:

@kaczule1 V kolik tam jdeš? Budu na tebe myslet. Věřím, že všechno je jak má být a brzy začneš stimulovat!To pak bude fofr a jak jsi psala,je měsíc plodnosti, takže není co řešit! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
2.5.12 09:01
@1985 píše:
taky mam utros 3×2 tablety :-))vydrz s testovanim urcite:-.))) :mavam:

jeste jsem uzivala dostinex ale ten jen 8 dnu od punkce :)vcera jsem ho dojedla :)tetka uz pokracuji jen v utrog.kdyz jsem se ptala doktora jakou mam sanci rekl mi 60% A DRUHY DOKTOR MI ZASE REKL 40%TAK NEVIM :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
2.5.12 09:12

Beruško, já píchám Agolutin a beru Estrofem a v centru mně tvrdili, že menstruaci bych před vysazením léků dostat neměla. Jenže totéž tvrdili i při předchozích dvou IUI, kdy jsem brala Duphaston (podobné jako Utrogestan), a při první IUI jsem MS dostala dva dny po vysazení a při druhé se mi rozběhla i přes Duphaston. Tak si vyber :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
2.5.12 09:12

@beruska199 A ty utrogestan papáš? Mně řekla doktorka pouze zavádět, což mi moc nevyhovuje, protože pak se ještě musí nějakou dobu ležet a stejně to z člověka teče. Tak to máš lepší. A co vy holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
2.5.12 09:23

ME REKLI BUD ZAVADET NEBO PAPAT :)JA HO NEKDY ZAVEDU A NEKDY SNIM:)HOLKY TETKA JSEM ZACLA SPINIT CO TET ? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
2.5.12 09:37

@beruska199 Neboj,pokud to je jen špinění,je to dobré znamení. I v letáčku od doktorky mám napsáno, že při špinění není důvod k neznepokojení, ale může jít o uhnízďování embryja. To je určo tvůj případ! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
2.5.12 09:41

Berusko,ja bych asi zavolala do CARu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
2.5.12 09:43

Jitu, ja nevim jak s tim yavadenim,jeste nejsme tak daleko, ale nekde jsme cetla , ze pri tehotenstvi by se mel zavadet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
2.5.12 09:50

@beruska199 Pro ten klid by sis tam asi cinknout měla. U nás v CAR nás na případné špinění upozorňují hned, jak už jsem psala.A nic tě nebolí?

@I.P.B.M Mně taky dr. říkal, že jen zavádět. Polykat jen výjmečně, když není zbytí.Prostě to má každej úplně jinak..Budu radši zavádět,to už vydržím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
2.5.12 10:43

ahoj :mavam: tak já se právě vrátila z CARu a zítra začínám stimulovat Synarelem, příští pátek kontrola + odběr a pokud bude vše OK, tak začnu pichat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
2.5.12 10:47

Kaczule, super, už to máš za pár. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
2.5.12 11:01

Kaczule, parada :potlesk: