Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@beruska199 píše:
zatim papam utrogestan 6 tablet deneja jdu na krev 11 5 a tetka jsem na vaskach mam ten test jeste zkusit nebo radeji ne
taky mam utros 3×2 tablety
vydrz s testovanim urcite:-.))) ![]()
@Ren-ca píše:
Beruško, ještě vydrž. Jak psala Jitu, lepších 14 dnů naděje než pár dnů depky. Třeba by Ti vyšel falešně negativní a zbytečně by ses trápila.
tetka bych mela dostat menstruaci muze se stat ze ji dostanu ?nebo ze zaspinim ne ?bo vcera vecer me pobolivalo bricho ale nic zatim neprisly ![]()
@1985 Ahojky,vítám tě mezi námi
Já jsem také po 2.IVF 7.den po ET. Mám jen jedno embryjko, ale snad hodně silné
To čekání je hrůza. Chtěla bych to vydržet alespoň do pátku…Po prvním ET jsem testla 8.den a test byl negativní, pak jsem myslela, že se zblázním.Naděje žádná, jen čekání na zázrak,který se nekonal.
Tak snad teď…
@I.P.B.M Budou vajucha,neboj. Ach ty nervíky!Moc, moc držím palečky ![]()
@beruska199 Tý jo, po 3 dnech? Ale vůbec se nedivim, člověk by nejraději zoušel hned. I když takhle brzy prďolka ještě asi uchycený být nemůže
Já jdu na krev přeně za týden.To bude hoooodně dlouhý týden!!
Mos držím palce a vydrž!! ![]()
@kaczule1 V kolik tam jdeš? Budu na tebe myslet. Věřím, že všechno je jak má být a brzy začneš stimulovat!To pak bude fofr a jak jsi psala,je měsíc plodnosti, takže není co řešit! ![]()
@1985 píše:
taky mam utros 3×2 tabletyvydrz s testovanim urcite:-.)))
jeste jsem uzivala dostinex ale ten jen 8 dnu od punkce
vcera jsem ho dojedla
tetka uz pokracuji jen v utrog.kdyz jsem se ptala doktora jakou mam sanci rekl mi 60% A DRUHY DOKTOR MI ZASE REKL 40%TAK NEVIM ![]()
Beruško, já píchám Agolutin a beru Estrofem a v centru mně tvrdili, že menstruaci bych před vysazením léků dostat neměla. Jenže totéž tvrdili i při předchozích dvou IUI, kdy jsem brala Duphaston (podobné jako Utrogestan), a při první IUI jsem MS dostala dva dny po vysazení a při druhé se mi rozběhla i přes Duphaston. Tak si vyber ![]()
@beruska199 A ty utrogestan papáš? Mně řekla doktorka pouze zavádět, což mi moc nevyhovuje, protože pak se ještě musí nějakou dobu ležet a stejně to z člověka teče. Tak to máš lepší. A co vy holky?
ME REKLI BUD ZAVADET NEBO PAPAT
JA HO NEKDY ZAVEDU A NEKDY SNIM:)HOLKY TETKA JSEM ZACLA SPINIT CO TET ? ![]()
@beruska199 Neboj,pokud to je jen špinění,je to dobré znamení. I v letáčku od doktorky mám napsáno, že při špinění není důvod k neznepokojení, ale může jít o uhnízďování embryja. To je určo tvůj případ! ![]()
Jitu, ja nevim jak s tim yavadenim,jeste nejsme tak daleko, ale nekde jsme cetla , ze pri tehotenstvi by se mel zavadet
@beruska199 Pro ten klid by sis tam asi cinknout měla. U nás v CAR nás na případné špinění upozorňují hned, jak už jsem psala.A nic tě nebolí?
@I.P.B.M Mně taky dr. říkal, že jen zavádět. Polykat jen výjmečně, když není zbytí.Prostě to má každej úplně jinak..Budu radši zavádět,to už vydržím ![]()
ahoj
tak já se právě vrátila z CARu a zítra začínám stimulovat Synarelem, příští pátek kontrola + odběr a pokud bude vše OK, tak začnu pichat ![]()