Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@beruska199 píše:
no jo no ale vsak vis jak to je…ja ani nespinim svetle ani nekrvacim silne spis takovy stred proste nevim co si mam myslet kdyby jedno prasklo to bych ale asi krvacela ne ?
Já myslím, že kdyby jedno odešlo, že bys nutně nemusela krvácet, někdy ani při syndromu odcházejícího dvojčete nešpiníš a zjistí to až na UTZ. Já bych sázela na hnízdění ![]()
@Ren-ca píše:
Já myslím, že kdyby jedno odešlo, že bys nutně nemusela krvácet, někdy ani při syndromu odcházejícího dvojčete nešpiníš a zjistí to až na UTZ. Já bych sázela na hnízdění
renatko jenom v to doufam:)ale ze by se hnizdili uz 3 den se mi nejak nelibi a zrovna ze silneji spinim
kdyz ma prijit ms
@beruska199 Beru, úplně ti rozumím,ale Renča má pravdu.Když se jedno nechytne, tak vůbec krvácet nemusíš,stejně jako když se nechytne žádné. To špinění ve většině případů znamená uhnizďování. Pokud se fakt nerozkrvácíš,tak se pokus zachovat klid.Podívej na Roxi, taky špinila několik dnů a je těhu. ![]()
@Ren-ca Já po prvním IVF dostala MS 35 DC.Cykly mám sice nepravidelné, ale nejdéle 30 dnů.Takže asi fakt ten utrouš.Kéž by to zpoždění u tebe s lékama nemělo nic společného!
A k tomu testění,joo pondělek to nejspíš jistí!!
![]()
Mě zase zneklidnuje to,že každá špiní nebo něco a že se to uhnízduje a já vubec nic ![]()
Holky mě by zajímalo nevíte jak se to počíta tehotenství po ivf? jako kolik tydnu? jestli od oplozeni nebo od zavedeni?
@1985 píše:
Mě zase zneklidnuje to,že každá špiní nebo něco a že se to uhnízduje a já vubec nic
Taky nešpiním a taky mě to zneklidňuje ![]()
Ahoj Holky… @beruska199 vůbec se neznepokojuj, přesně tohle jsem měla taky…vím jak se cítíš… bud v pohodě. Já jsem začala špinit 8 den po ET prvně to bylo slaboučké a pak se to trošku začalo obarvovat do tmavohnědě… ale řeknu Ti, že díky této diskuzi jsem to zvládla. Holky tady fakticky umí poradit a podpořit.. neboj se a hlavně odpočívej… já jdu už na UZ 11.5 tak jsem zvědavá co mi řeknou… opět čekám
nevím jestli je to brzo, ale mám nějaké čichové buňky citlivé…
@1985 Tak tomu jsem taky nikdy nepřišla na kloub.Takže pokud to tady někdo ví,ráda se přiučím ![]()
No řeknu Vám holky taky jsem nad tím uvažovala, ale myslím si, že budou počítat den oplodnění, tzn už v ten den jak vám odeberou vajíčka, tak hned je oplozují… i když já fakt nevím..... ![]()
@Roxi76 píše:
No řeknu Vám holky taky jsem nad tím uvažovala, ale myslím si, že budou počítat den oplodnění, tzn už v ten den jak vám odeberou vajíčka, tak hned je oplozují… i když já fakt nevím.....
Asi nás je víc:-D…no jde oto,že normálně už 10den od prirozeneho oplodneni je test uz pozitivni uz ma krasny hcg…ale od oplozeni kdyz vezmu muj pripad sem jako teda 11 dni…a hcg asi tak velky neni…tak prave proto:-)by me zajimalo jakto oni pocitaji ![]()
Tak teď jsem našla na internetu stejný dotaz.Odpověď lékaře zněla, že první den těhotenství se vždy počítá od prvního dne poslední MS(je jedno jesli to je přirozeně nebo po IVF).Takže,když byla OPU 14.DC a ET po třídenní kultivaci, tak je to 14 plus 3,takže 17-tý den těhotenství…Takhle to tam bylo, ale jasnou odpověď by nám spíš dala nějaká těhule ![]()
Kdyžtak mrkněte na diskusi Výpočet tt po IVF, tam to je zase jinak.Jsem z toho jelen ![]()
Je to tak,počítá se to vždy dle poslední MS,ať je to přirozeně nebo po IVF.Pak se to ještě upřesňuje podle ultrazvuku.Jsem po IVF a počítají mi to dle MS. ![]()
@bejbyn píše:
Je to tak,počítá se to vždy dle poslední MS,ať je to přirozeně nebo po IVF.Pak se to ještě upřesňuje podle ultrazvuku.Jsem po IVF a počítají mi to dle MS.
Aha ja mela MS 13.4 v patek,a OPU sem mela 24.4 takze sem jak dlouho? ![]()
@1985 píše:
Aha ja mela MS 13.4 v patek,a OPU sem mela 24.4 takze sem jak dlouho?
a 5deni kultivace ![]()