IVF duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2180
8.5.12 17:46
@kaczule1 píše:
@1985 Děkuji, já jsem posledního půl roku měla ms tak jenom 3 dny, tak jsem doufala, že i teď. V pátek jdu totiž na kontrolu :think: No uvidím, jak to bude :zed:

jo mě brali na kontrolu taky i když sem měla MS:-) takže přes MS :-) :pankac: dobře to dopadne:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
8.5.12 17:48

@1985 To si neumím představit přes ms :think: v tomhle jsem taková stydlivka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
8.5.12 17:50
@kaczule1 píše:
@1985 To si neumím představit přes ms :think: v tomhle jsem taková stydlivka :oops:

já se taky divila :nevim: ale musela sem:-) :cert: chtěli začít se stimulkou,ale ms mě museli vyvolat kvuli cystě..takže mi ju vyvolaly ale brali mě pri tom na ultrazvuk aby věděli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
8.5.12 17:51

@1985 No uvidím :nevim: Při tomhle bych se ale cítila trošku trapně :oops: ještě abych jím to tam nezašpinila :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
8.5.12 17:56
@kaczule1 píše:
@1985 No uvidím :nevim: Při tomhle bych se ale cítila trošku trapně :oops: ještě abych jím to tam nezašpinila :roll: :oops:
:pankac: držím palečky:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
8.5.12 17:57

@1985 Děkuji, v pátek dám vědět :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
8.5.12 18:10

kačí držíme palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
8.5.12 20:57
@1985 píše:
Ahoj měla sem to samí tím synarelem ale jen první dva-tři dny pak se mi spustila normálně krev na zbytek tří dnu…:-)
@1985 píše:
Ahoj měla sem to samí tím synarelem ale jen první dva-tři dny pak se mi spustila normálně krev na zbytek tří dnu…:-)

ahojky tampon bys určite po et pouzivat,,,rikal mi to doktor radeji použivej vložky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
8.5.12 21:08
@beruska199 píše:
ahojky tampon bys určite po et pouzivat,,,rikal mi to doktor radeji použivej vložky :)

jsem to nedopsala radeji fakt nepouzivej tampony......taky musim vydrzet s vlozkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
8.5.12 21:14

ahojte holky ta 3 dny spinila porad vic a vic az jsem chytla mesic :)tak volala sem doktorovi a ten rikal ze to vubec nevadi ze klidne mužu byt tehotna …a jeste k tomu me picha v brisku raz v pravo pak vlevo a celkove tato ms je nejaka divna nikdy pred ms nespinim 3 dny jako tetka … :D v patek krev a uvidiiiiiiiiiiiim porad doufam ze hned prvni pokus vysel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
9.5.12 11:56
@beruska199 píše:
ahojte holky ta 3 dny spinila porad vic a vic az jsem chytla mesic :)tak volala sem doktorovi a ten rikal ze to vubec nevadi ze klidne mužu byt tehotna …a jeste k tomu me picha v brisku raz v pravo pak vlevo a celkove tato ms je nejaka divna nikdy pred ms nespinim 3 dny jako tetka … :D v patek krev a uvidiiiiiiiiiiiim porad doufam ze hned prvni pokus vysel :)

Ahojky:-) ja spinila dva dny a dneska se mi spustila ms taky naka divna:-( takze sem to pekne obrecela zitra mam mit kontrolu na krev :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
9.5.12 11:59

jeste dva dny a krev jaaaaaaaa se bojiiiiiiiiiim myslite ze kdyby se nahodou ten prvni pokus nezdaril ze 2 a3 je vetsi sance ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
9.5.12 12:02
@beruska199 píše:
jeste dva dny a krev jaaaaaaaa se bojiiiiiiiiiim myslite ze kdyby se nahodou ten prvni pokus nezdaril ze 2 a3 je vetsi sance ?

ja mam druhy pokus ted,prvni sem potratila v 7 tydnu,ted sem mela dve embria a zacala sem trosku krvacet taky mam strach…prej je vetsi sance po znedarenym pokusu ale ja tomu neverim ted s vlastni skusenosti:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
9.5.12 12:05
@1985 píše:
ja mam druhy pokus ted,prvni sem potratila v 7 tydnu,ted sem mela dve embria a zacala sem trosku krvacet taky mam strach…prej je vetsi sance po znedarenym pokusu ale ja tomu neverim ted s vlastni skusenosti:-(

jezis ja mam takovy strach a tam zalezi i bńa veku ne ?či mladsi ti lepsi ne ?
:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
9.5.12 12:08
@beruska199 píše:
jezis ja mam takovy strach a tam zalezi i bńa veku ne ?či mladsi ti lepsi ne ? :?

me je 26 let :-(…taky se bojim,zitra mam jit na krev sem po ET 12 dní testy sem mela krasne pozitivní i dnes rano je pozitivni ale spustila se mi naka divna MS…a bojim se aby neslo o to ze odchazi obe dve:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí