Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kaczule1 píše:
@1985 Děkuji, já jsem posledního půl roku měla ms tak jenom 3 dny, tak jsem doufala, že i teď. V pátek jdu totiž na kontroluNo uvidím, jak to bude
jo mě brali na kontrolu taky i když sem měla MS:-) takže přes MS
dobře to dopadne:-)
@1985 To si neumím představit přes ms
v tomhle jsem taková stydlivka ![]()
@kaczule1 píše:
@1985 To si neumím představit přes msv tomhle jsem taková stydlivka
já se taky divila
ale musela sem:-)
chtěli začít se stimulkou,ale ms mě museli vyvolat kvuli cystě..takže mi ju vyvolaly ale brali mě pri tom na ultrazvuk aby věděli ![]()
@1985 No uvidím
Při tomhle bych se ale cítila trošku trapně
ještě abych jím to tam nezašpinila
![]()
@kaczule1 píše:
@1985 No uvidímPři tomhle bych se ale cítila trošku trapně
ještě abych jím to tam nezašpinila
![]()
@1985 píše:
Ahoj měla sem to samí tím synarelem ale jen první dva-tři dny pak se mi spustila normálně krev na zbytek tří dnu…:-)
@1985 píše:
Ahoj měla sem to samí tím synarelem ale jen první dva-tři dny pak se mi spustila normálně krev na zbytek tří dnu…:-)
ahojky tampon bys určite po et pouzivat,,,rikal mi to doktor radeji použivej vložky ![]()
@beruska199 píše:
ahojky tampon bys určite po et pouzivat,,,rikal mi to doktor radeji použivej vložky
jsem to nedopsala radeji fakt nepouzivej tampony......taky musim vydrzet s vlozkama
ahojte holky ta 3 dny spinila porad vic a vic az jsem chytla mesic
tak volala sem doktorovi a ten rikal ze to vubec nevadi ze klidne mužu byt tehotna …a jeste k tomu me picha v brisku raz v pravo pak vlevo a celkove tato ms je nejaka divna nikdy pred ms nespinim 3 dny jako tetka …
v patek krev a uvidiiiiiiiiiiiim porad doufam ze hned prvni pokus vysel ![]()
@beruska199 píše:
ahojte holky ta 3 dny spinila porad vic a vic az jsem chytla mesictak volala sem doktorovi a ten rikal ze to vubec nevadi ze klidne mužu byt tehotna …a jeste k tomu me picha v brisku raz v pravo pak vlevo a celkove tato ms je nejaka divna nikdy pred ms nespinim 3 dny jako tetka …
v patek krev a uvidiiiiiiiiiiiim porad doufam ze hned prvni pokus vysel
Ahojky:-) ja spinila dva dny a dneska se mi spustila ms taky naka divna:-( takze sem to pekne obrecela zitra mam mit kontrolu na krev ![]()
jeste dva dny a krev jaaaaaaaa se bojiiiiiiiiiim myslite ze kdyby se nahodou ten prvni pokus nezdaril ze 2 a3 je vetsi sance ?
@beruska199 píše:
jeste dva dny a krev jaaaaaaaa se bojiiiiiiiiiim myslite ze kdyby se nahodou ten prvni pokus nezdaril ze 2 a3 je vetsi sance ?
ja mam druhy pokus ted,prvni sem potratila v 7 tydnu,ted sem mela dve embria a zacala sem trosku krvacet taky mam strach…prej je vetsi sance po znedarenym pokusu ale ja tomu neverim ted s vlastni skusenosti:-(
@1985 píše:
ja mam druhy pokus ted,prvni sem potratila v 7 tydnu,ted sem mela dve embria a zacala sem trosku krvacet taky mam strach…prej je vetsi sance po znedarenym pokusu ale ja tomu neverim ted s vlastni skusenosti:-(
jezis ja mam takovy strach a tam zalezi i bńa veku ne ?či mladsi ti lepsi ne ?
![]()
@beruska199 píše:
jezis ja mam takovy strach a tam zalezi i bńa veku ne ?či mladsi ti lepsi ne ?
me je 26 let
…taky se bojim,zitra mam jit na krev sem po ET 12 dní testy sem mela krasne pozitivní i dnes rano je pozitivni ale spustila se mi naka divna MS…a bojim se aby neslo o to ze odchazi obe dve:-(